Clubul "babelor" FIV-oase 30

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

astia anunta furtuni maine si poimaine
sper sa nu fie turbulente ca nu-mi plac

Auuu am vazut, maine trebuie sa pleci nu-i asa, speram sa ai noroc si sa fie vremea frumoasa pana ajungi acolo! Drum bun si sa te intorci cu bine!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sami, sa ai zbor linistit si sa vii happy de acolo . Sa o saluti pe Ari din partea mea si sa ii spui ca ma gandesc cu drag la ea, da' si cu ciuda ca ea e acolo prin insula aia frumoasa cu burta la soare si aici la noi ploua si e rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Bafta Samira,
Sa gasesti medicul care sa te gravideasca!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

senkiu fete

hai ca m-am urnit la bagaj:am stabilit cu ce ma imbrac maine si poimaine si cu ce ma incalt....mai am maruntisurile si gata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Samira, tin pumnii si pentru tine, si pentru Ari! Doamne ajuta!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Me alex, suna dimineata la Polisano. Eu aveam programare maine la 9.30, si am anulat-o.Poate ai noroc si nu s-a ocupat locul.

Drum bun Samira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetelor am fost si eu azi la Polisano la dr S,intradevar mi sa parut ffffff cald,atent ,mi-a spus ca imi recomanda fiv cu blasto ,va umbla putin si la tratament,despre adenomioza mi-a zis ca este posibil sa am aceasta boala ,dar este si retinut ......mi-a recomandat inainte de fiv sa fac 2 luni de dipherelin sa punem in repaus ovarele,l-am intrebat daca pot face fiv cu dinsul ,mi-a zis ca vine odata la 2-3 luni ,si nu imi garanteaza ca ne vom sincroniza ,dar a tinut sa ma asigure ca echipa de dr este formata de dinsul la Viena,era si o dr linga el si ma asigurat ca va colabora si cu dinsul ,dar sa am incredere ca sunt o echipa toti formati de dr S.In principiu am iesit multumita de la dr ,le-am spus ca ii voi transfera pe cei ramasi ,si daca nu reusesc ma voi gindi la varianta de a face un fiv la ei !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira multumesc de mesajAm avut o zi plina, la ora 22 am ajuns acasa de la servici, nici la dentist nu am mai ajuns ( multumesc fetelor pt sfaturi, joi vad cum sta exact treaba cand sper sa ajung la dentist)
Iti tin pumnii stransi , sa vii multumita de raspunsuri si de solutii, sa ai vreme frumoasa fara turbulente.
Pe Aristica sa o pupi doar, stie ca ma gandesc la ea;si sa ma ierte pentru acel euro pierdut ma revansez eu. Daca ti-a gatit sa nu cumva sa maninci refuz-o politicos ca cine stie stimulata asa ce idei are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Sami, sa ai drum bun si sa te intorci cu vesti bune si de acolo ... asta ca sa-ti faca mai grea decizia Trimit si eu pupici lui ari ... la distanta, daca asa ii place

Lara, pe unde ai disparut? Ai luat-o si pe sabinuca cu tine?

Noi avem 10 embrionasi ... probabil va fi transfer de Z3 ... vedem joi ... Vroiam sa va intreb de Crinone, daca tot sunteti in cunsotinta de cauza ... Oare e suficient 200 mg Utro + Crinone? Parca as lua Utro si in jurul amiezei 200 mg ... Voi cat Utro ati avut combinat cu Crinone? Ca sa-mi fac o idee ...

Pupici

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput