LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 33
inapreda spune:
Pisigri, asa te vreau!
Va rog sa-mi dati o reteta cu ficatei de pui. Una cu cit mai putine ingrediente, cit mai simpla. Miine vom avea ficatei in meniu; pt barbati voi face si un orez cu legume, pentru mine salata (am fost si mi-am cumparat din nou leurda)
Dodo-pui spune:
szc de off topic
am sunat sa-mi felicit cumnata mica,casatosrita in Gl....pe seara sa nu o deranjez la servici...am insistant in final ma suna suparata(dupa am inteles de ce)"Nu ma mai suna sunt cu fata la reanimare!Te sun eu mai tarziu"
Am paralizat,batzai si acum...am suna la cumnata mare sa ma lamureasca.Fata /de fapt amandoua sunt in spital de sambata cu febra fara sa se cunoasca inca motivul....caci a fost sambata si duminica si nu au recoltat analize...fata nu are 2 ani..inca face febra mare,e alimentata prin perfuzii,...Ieri i-au scazut febra in spital prin infasurari in cearceafuri ude
Plang is plina de nervi,stiu ca asa-i cel putin in Br si Gl,dar tare doare .
Puteau sa-i recolteze dar nu avea cine sa le prelucreze....maine probabil vor afla un rezultat
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
pisigri spune:
Oh, Dodo, ili pare tare rau !!! Multa sanatate !!!
Ina, Pisilinca maninca ficatei cam asa: cu o zi inainte (sau cu 3-4 ore inainte, daca-s de pasare) ii pun in lapte cu sare, un pic de piper, un pic de usturoi si orice condimente va mai plac voua sau pui si la gatit.
Apoi ii pun in teflon/ceramica bine incinsa, fara nimic altceva, si ii las putin, 2-3 minute pe fiecare parte. Dupa ce ii intorc, mai pun un praf de sare. Cheia (la noi) e sa ii tin putin in tava, sa nu se usuce.
Bine, mai poti face reteta clasica in ulei incins, la fel, tinuti putin, fara "baitzuiala" prealabila.
PS daca e ficat de porc sau vita, il tai felii de 1 cm iinainte sa-l "murezi"
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simplyana_m spune:
Vai, Dodo! Mi se pare incredibil, chiar si pentru Romania! Doamne ajuta sa se incheie cu bine experienta!
Pisigri, Ina, eu acum realizez ce "trust issues" am! N-as executa in veci un scenariu cu "apesi acolo, dai click dincolo", fara sa inteleg ce fac .
http://www.lucamic.blogspot.com/
inapreda spune:
Astia vi se par de pitzipoanca?
http://www.mycloset.ro/produse/incaltaminte-femei-pantofi/promiscuous/franceli--170173/culoare/black--334465
PS. Stiti ca toate fomeile tre' sa aiba pantofi negri "buni"; ai mei nu-mi mai plac; care-mi plac sint f. scumpi, asa ca sint in cautare de chilipuri; as prefera si mai colorati dar cum tot timpul port dresuri negre, e mai bine sa ma limitez la negru.
inapreda spune:
Doamne, Dodo, scuza-ma, te rog, ca o tin tot in subiecte superficiale cind voi aveti probleme; n-am stiut; imi pare rau. Sper sa se intimple ce trebuie ca sa fie totul bine.
Pisigri, imi place cum suna propunerea ta de ficatei si am toate ingredientele; dar, dupa ce ii tin in lapte, ii usuc pe prosop (de hirtie sau pinza curata) sau e suficienta o strecuratoare? Oare merge si niste patrunjel tocat la final?
Anaan spune:
Dodo, multa sanatate nepotelelor tale!
Ina, m-ai intrebat de Atkins. Am slabit cinci kg cu dieta asta, dar le-am pus la loc rapid. E adevarat ca nici nu m-am tinut cum trebuie de etapa urmatoare slabirii, dar aveam ameteli, dureri de cap si stari cam dubioase, asa ca am lasat-o balta. Eu trebuie sa slabesc, sunt ca o vaca, dar parca nu mai am motivatie deloc, sunt atat de obosita alergand dintr-o parte in alta si dintr-o indeletnicire in alta, incat nici nu-mi mai pasa ce, cat si cand mananc, iar asta este foarte rau.
Olga, hai recomanda-ne filmul saptamanii!
E tare urat fara H. acasa, mai ales acum seara, asa ca mi-as umple timpul cu un film, ca Andrei e ocupat cu niste jucarii, carora le-am inlocuit bateriile si le-a redescoperit farmecul.
Novus, si eu abia astept sa ne revedem!
Anaan spune:
Ina, mie nu-mi plac papucii.Mi se pare ca au o forma ciudata care te face sa arati de parca esti pe balansoar; se poate sa arate altfel incaltati, dar asa, in poza, imi dau impresia asta.
Anaan spune:
De toata ziua, imi plac sandalele astea http://www.mycloset.ro/produse/incaltaminte-femei-sandale/nine-west/heavymetal--169097/culoare/natural-leather--332550
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Dodo, multa sanatate nepotelelor tale! Ina, m-ai intrebat de Atkins. Am slabit cinci kg cu dieta asta, dar le-am pus la loc rapid. E adevarat ca nici nu m-am tinut cum trebuie de etapa urmatoare slabirii, dar aveam ameteli, dureri de cap si stari cam dubioase, asa ca am lasat-o balta. Eu trebuie sa slabesc, sunt ca o vaca, dar parca nu mai am motivatie deloc, sunt atat de obosita alergand dintr-o parte in alta si dintr-o indeletnicire in alta, incat nici nu-mi mai pasa ce, cat si cand mananc, iar asta este foarte rau. Olga, hai recomanda-ne filmul saptamanii! E tare urat fara H. acasa, mai ales acum seara, asa ca mi-as umple timpul cu un film, ca Andrei e ocupat cu niste jucarii, carora le-am inlocuit bateriile si le-a redescoperit farmecul. Novus, si eu abia astept sa ne revedem! |
Sa stii ca si eu am avut o perioada din asta de care sper ca am depasit-o...ieri Motivatia mea consta in evenimentele lunii mai. Sper sa dau jos 5 intr-o luna si, apoi, inca 5 in 3 luni. Imi pun sperante in "Dieta vietii" care nu are restrictii la nici o grupa de alimente si pe care eu o vad ca "se impaca" cu meniul familiei, daca lor le mai fac un orez linga carne; Jambo, oricum, posteste 2 zile pe saptamina, in care voi minca si eu salata de cartofi cu salata sau fasole cu salata etc. Maninc si ciocolata neagra. La Lidl au adus cioco cu 75 la suta cacao dar si cu zmeura sau caramel sau portocala; e amara rau dar e buna.
Nici mie nu-mi place cind nu e Jambo seara Am construit cu lego pina adineori iar acum face kk in chiloti si matura iar eu n-am voie sa stau linga el; urmeaza baie!