LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, nici macar nu am incercat sa-i dau ce ai insirat tu acolo
Ii dau in mina morcov crud sau felii de lamiie. Sau cite o foaie de salata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Nu mai tin minte: am povestit noi despre cind si cum si in ce circumstante ne-am cunoscut "tatii de ghiocei", cum i-am/ne-au "imbrobodit", despre fluturasii primelor intilniri etc?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Parca ceva franturi dar n-ar strica un refresh

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, tare Andrei ca de obicei !! spune-i ca esti si platita pt asta

Abia astept sa va revad !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhu!
Phiphi nu mananca salate, no way; o fi mancand la gradinita?...Habar n-am, dar n-as prea crede. In schimb eu abia astept sa vizionez etele de pe mail, n-am intrat inca.
Io-s deschisa la orice film se poate lua de pe torente. Ca huzband e responsabil la noi cu descarcatul. Noi ne uitam pe laptop; am avut un dvd player care ne-a tinut cam 1 an si de atunci nici nu l-am inlocuit cu altul.
Sa-mi fac si eu tema: nu cred ca seman cu 2 tufete faine si anume: andiaroro si gianina, pentru ca: ele par foarte bine ancorate in realitate, sunt pragmatice, par a avea mult sange rece si a fi descurcaretze, andiaroro pare a se pricepe la politica (domeniu care mie mi-e total strain si nu inteleg nimic din el, nici nu incerc), gianina pare a avea bune abilitati de leader, de antreprenor, ambele imi par mereu "stapane pe situatie".

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Novus, habar nu am; eu, pe bune, imi imaginam ca toata lumea...inchiriaza filmul

De "vplay" am auzit de la voi si, dupa ce am vizionat un serial -cu putine "sezoane"- mi-am dat seama ca nu-mi place aceasta activitate pentru ca-mi limiteaza libertatea. Si tigarile o fac. Si am considerat ca un singur elemnt perturbator e mai mult decit suficient.

In ceea ce priveste filmele, am de la Anaan niste link-uri dar nu am apucat inca sa deschid vreounul.

Mergi la inceput

Aoleu, tufete, io de inchiriat filme m-am lasat acum vreo 3 ani:)) Tin minte ca atunci cand ne-am impretinit io si huzband (deci doar la stadiul de amici, hihi:)) inchiriam aproape zilnic 2-3 filme si le vedeam uneori si in aceeasi zi, Doamne, ce vremuri, ce de timp aveam!! Cam un an cred ca am avut activitatea asta, apoi am dat-o pe torente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aoleu, tufete, io de inchiriat filme m-am lasat acum vreo 3 ani:)) Tin minte ca atunci cand ne-am impretinit io si huzband (deci doar la stadiul de amici, hihi:)) inchiriam aproape zilnic 2-3 filme si le vedeam uneori si in aceeasi zi, Doamne, ce vremuri, ce de timp aveam!! Cam un an cred ca am avut activitatea asta, apoi am dat-o pe torente

Zi-mi si mie ce-s torentele astea; dar ca la cretinoizi: ce sint, unde le gasesti, la ce folosesc, cum se folosesc etc

Noi avem in oras un tip paralizat de la briu in jos -gura lumii spune ca a incercat sa...isi faca rau dupa ce l-a parasit iubita! - care isi cistiga existenta piratind si inchiriind filme. Noi -si toti prietenii nostri- numai de la el inchiriem; stiu ca teoretic (unele dintre voi o sa spuneti ca si "practic" dar eu imi asum ) e o incurajare si un indemn la frauda dar...asta e: eu sint impacata cu fapta mea si nu o regret. Tt el ii face si dvd-uri la Ian cu desene animate de pe vremea mea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Zi-mi si mie ce-s torentele astea; dar ca la cretinoizi: ce sint, unde le gasesti, la ce folosesc, cum se folosesc etc

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Nu stiu sa explic Cert e ca atunci cand era huzband la facultate stiam si io foarte bine sa folosesc torentele, descarcam intr-o veselie; dar de cand s-a intors a preluat el atributiunea asta si efectiv am uitat!!!
In orice caz, e un...loc de unde poti lua cred ca orice film vrei si subtitrarile aferente
Deseara ies la baut cu foste colege A venit una in vacantza din Hamerica si macar cu ocazia asta sa ne strangem, ca n-am iesit...cred ca de cand a venit tot asta ultima data:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, chiar vroiam sa intreb de unde inchiriezi tu dvd-uri? Caci ai mai spus o data ca faci acest lucru si nu imi era clar. L anoi, in Braila, cred ca de vreo 10 ani, poate mai bine nu mai exista astfel de activitate. Doar la Biblioteca se mai gasesc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Bianca, salatele postate trimise de tine par delicioase dar, din pacate, mai toate nu se se potrivesc cu "mincatul sanatos". Si eu fac salatele, functie de principiile mele alimentare si de continutul frigiderului.

Mergi la inceput