LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 3
chatonel spune:
sa va fie de bine iesirea la aer, novus! cred ca e important si faptul ca mergeti in familie, la noi iesirile se fac numai cu colegii de servici, consortii nu-s invi
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan La Costesti am fost si eu de cateva ori cand eram prin liceu, e o zona superba; Novus, chiar mi-ai dat o idee buna pentru o ieseala de week-end. Nasii mei stau in Orastie si obisnuiam sa ma duc in vacante pe la ei, asa am ajuns pe la Costesti. |
Noi am stat la pensiunea Cotiso http://www.pensiuneacotiso.net/ camera a fost 100 ron, conditii ff bune, doar ca nu au restaurant, noi ne-am facut gratare si micul dejun productie proprie, de obicei asa procedam
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel sa va fie de bine iesirea la aer, novus! cred ca e important si faptul ca mergeti in familie, la noi iesirile se fac numai cu colegii de servici, consortii nu-s invi Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Nici la noi nu vin toti cu jumatatile, pt ca ale unora nu sunt cele de acasa
Pisi e de-al casei deja pt ca a fost peste tot cu noi si ii place tare gasca
novus spune:
Eu sunt in zona, mai arunc cate un ochi si aici in pauzele de giugiuleala cu Ada, azi dimineata m-a trezit la 8 cu gandul la ea, m-am stresat ca era slab semnalul si trebuia sa-l tin in geam , abia am asteptat sa plecam, colegii mei au mers si in excursie azi dar deja era prea mult
inapreda spune:
Tufete minunate, jos palaria pentru portretele ghioceilor!
Novus, ma bucur ca v-ati distrat.
AlexAndra_81 spune:
Salutare!
Eu am avut azi program de mall cu mama, a fost super, barbatul nici acum nu pricepe ce putem face cate 6 ore in mall M-am intors cu un sacou, un turcoaz tare frumos si o geanta albastra de jeansi si parc, in concluzie sunt happy
am terminat prajitura lui Anaan, va comunic dupa degustare cum a iesit, maine o fac si pe a lui Novus
Novus, sa-ti fie de bine iesirea
ahh, si era sa uit, venim si noi la intalneala!!!!!!! Duminica petrecerea e la 5,30, asa ca avem timp sa ajungem si la party
ma duc sa fac o baie, diseara mergem la Directia 5 abia astept
Amalia
novus spune:
Alexandra, sa va fie de bine relaxarea la mall !!
Vad ca te-ai pus pe prajiturit , si eu as avea de o pizza dar nu am ingredinete, Ada nu are chef sa iasa pt ca bate vantul asa ca astept sa se trezeasca Pisi sa-l trimit la cumparaturi
Distractie placuta diseara !!
Anaan, Inapreda si alte tufete cinefile , dati-mi si mie un site unde sa pot viziona niste filme, am incercat pe cateva si m-am enervat numai
Ilinca, tu cu ce te ocupi ?
Anamariame, gata tortul ? cum stai cu pregatirile ? cand va petreceti ?
Floric spune:
Astazi a fost gospodara rau. Am retrait moemnte cand eram acasa, cu Rares, in concediu de crestere.
Dimineata ne-am draganit, apoi el s-a jucat prin casa iar eu am dat cu un aspirator pe ici pe colo, apoi am iesit afara si ne-am jucat in parculet. AM fost surprinsa sa vad cat a evoluat in comportament in afara casei. E total diferit. Respecta copiii mici, a inteles sa dea jucariile unei fetite care pleca acasa, fetita era mai mica. Cu cei mari mai avem de lucrat.. Am revenit acasa am mancat apoi el s-a culcat (regulamentar 4 ore) iar eu in timpul asta am plamadit cozonacul. Acum e la foc. Si urmeaza sa vopsesc oua.
Nici eu nu ma recunosc. Bubulina gospodina.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel