LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 29
curea spune:
VA confirm caci aceasta poveste este adevarata !!! Din decembrie va zic ca in fiecare zi la munca plang alaturi de nasa/ colega mea. Sper sa stranga banii! Nu vreau sa para a publicitate dar din gura in gura poate putem ajuta sa ii acordam o sansa sa traiasca.
Anaan spune:
La multi ani, Eva frumoasa, isteata si cuminte!Anamaria.
La multi ani sarbatoritilor gheorghienide azi!
Eu ar trebui sa detaliez putin de ce am ales-o pe Ana Maria ca tufata cu care nu am asemanari. Ea este romantica si visatoare (asa imi pare mie), eu nu sunt; este foarte rabdatoare ca mama, eu nu tocmai; stie sa-si aloce timp pentru ea, eu nu prea excelez la capitolul asta; e interesata sa-si analizeze sentimentele si relatia de cuplu, eu nu; are o anumita dorinta de a cocheta cu neprevazutul, eu ba...si uite-asa! Deci faptul ca nu ne asemanam nu-i de rau...pentru ea!
Initiativa cu filmul mi se pare super faina. Eu as zice sa nu ne complicam foarte mult: in fiecare saptamana propune o fata un film, ne uitam frumusel la el si in week-end il discutam.
Anaan spune:
De povestea lui Vladimir am dat si eu pe FB si am trimis un sms pentru el. Sper sa dea cat mai multi oameni, pentru ca tare chinuit este bietul micut!
inapreda spune:
Pisigri, eu nu-s "de meserie" dar si pe mine m-au jenat explicatiile "stiitifice"; eu insa, sint maestra in a alege ce ma "aranjeaza" si in a ma descotorosi de "balast" (dintr-o carte, un om, o situatie etc). Rezumind, eu am ales din carte asa:
-combinarea corecta a alimentelor
-fructele mincate in prima parte a zilei
-fara zahar si fainoase "albe"
-ultima masa inainte de ora 8
-fiecare mase principala sa fie insotita de cruditati
-fara rontaieli
E adevarat, nu e nimic nou, nimic ce sa nu fi stiut deja; pe mine, insa, ma "motorizeaza" sa re-confirmarile ca ceea ce stiu e...corect
olishka spune:
Da asa ma gandeam si eu. Saptamana, fata si filmul
Hai ca ma gandesc acum la un film, dar nu comentam nimic pana in week-end
O sa fie mai greu caci sigur o sa fie fete care au vazut filmul etc...dar eu zic ca este fain sa revezi un film.
Revin.
inapreda spune:
Daca tre' sa alegem fiecare cite un film si sa votam, propunerea mea este: Ultimul sarut pentru ca:
-sper ca aceasta initiativa sa devina un obicei iar aceasta propunere este una "usoara" (dar cu miez!) si ne putem face antrenamentul, analizind ceva "la indemina" pentru toata lumea
-se leaga cu subiectele dezbatute recent: iubire, tradare, iertare etc;
-desi e o comedie, intimplarile din film, isi gasesc usor si frecvent echivalentul in realitate;
-sint curioasa cum analizati/blamati/scuzati alegerile protagonistilor;
-sint curioasa cum interpretati ultima secventa din film
Anaan spune:
Eu am inceput saptamana in forta. H. e plecat la Brasov pentru trei zile, asa ca azi dimineata l-am dus pe Andrei la gradinita, apoi la 12 l-am luat, de la doua am avut consiliu profesoral, de la patru am ore. Tanti a venit numai de la doua, ca sa poata sa stea pana la opt. Maine acelasi program, minus consiliul profesoral. Miercuri simulare de bac si evaluare nationala, urmata de corectatul lucrarilor. A, maine mai am si un curs de la 14-18, dar nu ma duc decat la vreo doua ore.
Ma bucur totusi ca-i vreme faina si-l pot scoate pe Andrei pe-afara sa-si mai consume energia!
Azi a stat Andrei putin cu mine in cancelarie, inainte sa venim acasa, fiindca am avut de completat niste hartii, prilej pentru el sa mediteze:"Aha, aici vii tu la serviciu sa desenezi!"
inapreda spune:
Sorry pentru ultima postare, nu citisem tot ; las propunerea mea in "stand by".
Anaan, f. tare Aneiul tau! Bine ca acum ne spui ca mergi la job ca sa desenezi. Spor la toate treburile din saptamina si aceasta sa fie "plina" dar cu chef de mutat muntii.
Anaan spune:
Ina, eu nu am gasit filmul nicaieri subtitrat. Desi sunt prietena cu italiana, l-as vrea cu subtitrare, fiindca eu ma uit la el fara sonor, seara dupa ce se culca Andrei, iar castile mi le-a nenorocit - a facut din ele "urechi de ursulet" si ma bazez pe H. sa-mi ia altele, dar nu stiu daca reuseste saptamana asta, la cate are si el pe cap.
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Da asa ma gandeam si eu. Saptamana, fata si filmul Hai ca ma gandesc acum la un film, dar nu comentam nimic pana in week-end O sa fie mai greu caci sigur o sa fie fete care au vazut filmul etc...dar eu zic ca este fain sa revezi un film. Revin. Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
am trimis si eu sms pt baietelul bolnavunde-s mai multi puterea creste, sanatate si putere la parinti.
Ah si eu sunt fan "prezer"e cea mai safe si nu ma incomodeaza/incomoda..acum de aproape 2 luni si ceva nu mai stiu cum e ..e alta poveste, insa important e ca vreau sa-mi reintru in ritm, incet , dar era bun si ala, sper sa poooooooooooooot.
Ca si anticonceptionale, mie la Filantropia mi-au recomandat Mercyl, ceva de genul...
Merg sa alerg pe stadion cu o colega, cat e sotul la fotbal,(si asa e suparat ca au luat bataie preferatele lui: Barca si Steaua) deci o iau de luneaaaaaaaaaaaaaaa
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009