LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

pai mai ai timp sa mai slabesti vreo 3-4 kile pina la botez, Olguta, deci ai dreptate sa mai astepti :)

cred ca oricit ai minca tot mai multe calorii arzi, pt ca cererea e mare, asa ca nu-ti face griji.

ce facem, mergem la circ duminica viitoare? vad ca www.circulglobus.ro/program.php?spectid=1029" target="_blank">Globus are program de la 18H30

sau la vreun teatru de papusi? izia nu a vazut inca ...

monn, bianca, va bagati si voi?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Hai la circ acci David nu a fost inca. Bine nici la teatru nu a fost, dar cred eu ca-i va placea mai mult la Circ. Sa-l intreb pe Cristi de cand plecam la munte si te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

OLI e un film despre eutanasie. Ramon e un tip paralizat de la gat in jos care, desi e iubit, pretuit, ingrijit, vrea sa se sinucida. Nu-ti recomand sa-l vezi acum.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Stiu ca exista Zona artelor pt asta, dar, daca vreti, putem face aici si un club... artistic adica ne decidem asupra unui film, cine vrea si poate are o saptamana la dispozitie sa il vada si apoi... disecam. Sunt sigura ca asa vom afla muuulte una despre alta
Evident, numai cine vrea si cine poate!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga&Cristi, felicitari pentru initiativa!
Am mai zis ca nu-mi plac sefii si ca nu agreez pozitia de subaltern; cred ca mi-as reconsidera opinia daca as lucra la voi.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Cristi yine f mult la acest aspect, sa fie angajatii fericiti. I-am dus si de Craciun la munte si anul trecut de 1 mai in Grecia.

Cand gateste doamna (luni, miercuri si vineri), nu o face numai pt noi ci pt toata lumea (si sun t vreo 8), iar frigiderul este mereu la dispozitia tuturor.

Daca te muti la Bucuresti sa stii ca avem nevoie de oameni seriosi si buni

Mergi la inceput

Citat:

Olga, si noi ne adaptam; in sensul ca...venim acasa
Mi-ar placea sa doarma la iarba verde dar, am spus, ca de o vreme, mi-e o frica groaznica de capuse si nu stiu cum as putea sa-l pazesc de astea; un cort mic -cortul lui Ian, in care se juca in casa- nu mi se pare ca l-ar pazi de ele, unul mare nu merita sa-l cari/montezi pentru un singur somn la prinz iar in masina nu cred ca ar adormi veci. Ceva sugestie?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Un sezlonga care se pliaza usor...acum sunt o groaxza de oferte in toate magazinele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

De parc nici nu se pune problema sa nu! Ca de obicei, io propun IOR; daca ploua, s-au deschis niste locuri de joaca in cartier, deci ne retragem mintenash.

CHATO cand a fost ultima data fiu-meu la teatru s-a strecurat si bunica-mea in public; mi-a zis ca a fost mai mult spectacol de varietati decat cu animale. Si of cors ca nu i-a placut piciului.

CRISTIAN (7.03.2009)

hm, la teatru cu animoale zici ? :)
ok pt IOR, nu stiu unde e, dar aflu :)
Cum se procedeaza, intilnire in jur de ora 16-17H00? Ca sa avem timp si de plimbat si de palavragit si sa nu ajungem nici mai tirziu de ora 20H00-21H00 acasa?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Poate bagam Herestrau ca sa vina mai multe fete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Monn, esti spirituala si plina de (h)umor. Am stat ceva vreme sa inteleg ce e cu ploaia. Dar si cand am inteles, au disparut nitel norii. Macar in coltul gurii.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Olga, si noi ne adaptam; in sensul ca...venim acasa
Mi-ar placea sa doarma la iarba verde dar, am spus, ca de o vreme, mi-e o frica groaznica de capuse si nu stiu cum as putea sa-l pazesc de astea; un cort mic -cortul lui Ian, in care se juca in casa- nu mi se pare ca l-ar pazi de ele, unul mare nu merita sa-l cari/montezi pentru un singur somn la prinz iar in masina nu cred ca ar adormi veci. Ceva sugestie?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Un sezlonga care se pliaza usor...acum sunt o groaxza de oferte in toate magazinele.

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Sau ar mai fi varinta sa scoti tot din portbagaj si sa pui o paturica acolo. Vladimir s-a jucat "de-a somnul" asa si pana la urma s-a culcat jos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Noi la 18 abia iesim de la gradi. L-as lua eu mai devreme dar nu termin eu treaba la birou.

Pana in Titan fac cam o ora cu metroul, iar la ora respectiva de masina nu se pune problema ca mai rau ma enervez si tot o ora fac.

Ar mai fi: Bordei, Herastrau, Gradina Icoanei...

Pai in weekend nu este aglomerat si nici nu merge Vladimir la gradi

Mergi la inceput

Pai iti uram sa iasa soarele mai des pe strada ta...

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Monn, esti spirituala si plina de (h)umor. Am stat ceva vreme sa inteleg ce e cu ploaia. Dar si cand am inteles, au disparut nitel norii. Macar in coltul gurii.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput