LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 16

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel pai mai ai timp sa mai slabesti vreo 3-4 kile pina la botez, Olguta, deci ai dreptate sa mai astepti :) cred ca oricit ai minca tot mai multe calorii arzi, pt ca cererea e mare, asa ca nu-ti face griji. ce facem, mergem la circ duminica viitoare? vad ca www.circulglobus.ro/program.php?spectid=1029" target="_blank">Globus are program de la 18H30 sau la vreun teatru de papusi? izia nu a vazut inca ... monn, bianca, va bagati si voi? Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Hai la circ acci David nu a fost inca. Bine nici la teatru nu a fost, dar cred eu ca-i va placea mai mult la Circ. Sa-l intreb pe Cristi de cand plecam la munte si te anunt.

Monnvas spune:
OLI e un film despre eutanasie. Ramon e un tip paralizat de la gat in jos care, desi e iubit, pretuit, ingrijit, vrea sa se sinucida. Nu-ti recomand sa-l vezi acum.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Monnvas spune:
Stiu ca exista Zona artelor pt asta, dar, daca vreti, putem face aici si un club... artistic adica ne decidem asupra unui film, cine vrea si poate are o saptamana la dispozitie sa il vada si apoi... disecam. Sunt sigura ca asa vom afla muuulte una despre alta
Evident, numai cine vrea si cine poate!
CRISTIAN (7.03.2009)

olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Olga&Cristi, felicitari pentru initiativa! Am mai zis ca nu-mi plac sefii si ca nu agreez pozitia de subaltern; cred ca mi-as reconsidera opinia daca as lucra la voi. ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Cristi yine f mult la acest aspect, sa fie angajatii fericiti. I-am dus si de Craciun la munte si anul trecut de 1 mai in Grecia.
Cand gateste doamna (luni, miercuri si vineri), nu o face numai pt noi ci pt toata lumea (si sun t vreo 8), iar frigiderul este mereu la dispozitia tuturor.
Daca te muti la Bucuresti sa stii ca avem nevoie de oameni seriosi si buni

olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Olga, si noi ne adaptam; in sensul ca...venim acasa ![]() ![]() Mi-ar placea sa doarma la iarba verde dar, am spus, ca de o vreme, mi-e o frica groaznica de capuse si nu stiu cum as putea sa-l pazesc de astea; un cort mic -cortul lui Ian, in care se juca in casa- nu mi se pare ca l-ar pazi de ele, unul mare nu merita sa-l cari/montezi pentru un singur somn la prinz iar in masina nu cred ca ar adormi veci. Ceva sugestie? ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Un sezlonga care se pliaza usor...acum sunt o groaxza de oferte in toate magazinele.

olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
hm, la teatru cu animoale zici ? :) ![]() ok pt IOR, nu stiu unde e, dar aflu :) Cum se procedeaza, intilnire in jur de ora 16-17H00? Ca sa avem timp si de plimbat si de palavragit si sa nu ajungem nici mai tirziu de ora 20H00-21H00 acasa? Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Poate bagam Herestrau ca sa vina mai multe fete?

Floric spune:
Monn, esti spirituala si plina de (h)umor. Am stat ceva vreme sa inteleg ce e cu ploaia. Dar si cand am inteles, au disparut nitel norii. Macar in coltul gurii.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Un sezlonga care se pliaza usor...acum sunt o groaxza de oferte in toate magazinele. Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Sau ar mai fi varinta sa scoti tot din portbagaj si sa pui o paturica acolo. Vladimir s-a jucat "de-a somnul" asa si pana la urma s-a culcat jos

olishka spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Noi la 18 abia iesim de la gradi. L-as lua eu mai devreme dar nu termin eu treaba la birou. Pana in Titan fac cam o ora cu metroul, iar la ora respectiva de masina nu se pune problema ca mai rau ma enervez si tot o ora fac. Ar mai fi: Bordei, Herastrau, Gradina Icoanei... |
Pai in weekend nu este aglomerat si nici nu merge Vladimir la gradi

Monnvas spune:
Pai iti uram sa iasa soarele mai des pe strada ta...
citat din mesajul lui Floric Monn, esti spirituala si plina de (h)umor. Am stat ceva vreme sa inteleg ce e cu ploaia. Dar si cand am inteles, au disparut nitel norii. Macar in coltul gurii. ![]() ![]() ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
CRISTIAN (7.03.2009)