LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 11
chatonel spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui novus
Aha, vroiam si eu sa te intreb ce ai fi ales tu ... www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
si eu am vazut filmul demult, dar nu am avut nici un dubiu: l-as fi ajutat pe ramon, pt ca asta isi dorea el din toata fiinta si nu, nu mai stiu daca am plins.
chatonel spune:
alte filme misto:
www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=2481.html" target="_blank">Le Déclin de l'empire américain
www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=52584.html" target="_blank">Les Invasions barbares
astea doua, primee, trebuiesc vazute in ordinea data si in franceza daca sinteti vorbitori f buni, sint acolo niste jocuri de cuvinte excelente.
www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=111643.html" target="_blank">La Vie des autres
www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=82447.html" target="_blank">Train de vie
www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=58349.html" target="_blank">La Chute (Der Untergang)
www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=109342.html" target="_blank">Va, vis et deviens
www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=178832.html" target="_blank">La Source des femmes
www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=110666.html" target="_blank">Le Concert
www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=145888.html" target="_blank">Les Chats persans
inapreda spune:
Merci, Chato
Poate ar fi bine sa le trimiti pe mail-ul comun, nu?
Sa facem un draft unde putem adauga recomandari.
PS. Mi-a venit in minte si o intrebare-tema: vorbim relativ frecvent despre "pfuai, ce seman io cu tine, tu cu mine!" Ce-ar fi sa raspundem si la intrebarea: cu ce tufete ma aseman cel mai putin/deloc?
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel olguta, ce rochie ai luat pina la urma pt botez? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Inca nici una...tot mai sper sa mai slabesc, dar nu stiu cum caci astazi am mancat gaufre Cand sunt f obosita ma refugiez in dulciuri si astazi am umblat ceva....dar tare fain a fost la muzeu. Arata super!!! Daca mai puneau si rampe pt carucioare era ca in afara. Un om cu dizabilitati chiar nu are cum sa-l viziteze Fetele din Bucuresti daca nu ati fost, mergeti. David a fost super incantat. Fetele din afara Bucurestiului, cand veniti va duc si pe voi
chatonel spune:
cu placere, ina, da mi-e lene sa ma mai duc si pe mailu comun :) faceti voi o lista daca vreti :)
io lucrai toata ziua la bagaje, acu ma hodin :)
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Eu ma tot gandesc ce sa facem de 1 mai ca gasca e tare retricenta la mers cu gratarul cum as vrea eu, cica nu avem gratar, nu avem unde, asa ca acum vreau sa gasesc altceva, eventual o pesniune faina unde sa mancam si picii sa alerge pe afara Voi ce faceti de 1 mai ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Noi ducem angajatii de la firma 3 zile la munte. Mi-ar fi placut sa mergem ca in anii trecuti in Grecia, dar este prea complicat acum. |
Monnvas spune:
Nu era pt mine, dar ma bag.
Eu am plans la filmul asta. Si nu fac asta de obicei.
La 1 - probabil n-as fi avut curajul...
Oricum, mi se pare unul dintre filmele care te invata ca... "viata e complexa si are multe aspecte".
citat din mesajul lui inapreda Novus, voiam sa te intreb doua lucruri: 1. L-ai fi ajutat pe Ramon sa-si indeplineasca dorinta? 2. Te-ai cintat la film? PS. Este in chestionar mic pentru tine. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Avem in oras, pe drumul de centura, o pensiune draguta cu sala de nunti (cam kicioasa dupa gustul meu!) si cu terasa si spatiu de joaca generos si curat afara. Azi-vara mergeam destul de des acolo si azi, trecind pe acolo, Ian a vrut sa oprim. Si ne-am oprit la o cafea cit a tot sarit el pe trambulina. Cind am ajuns, o "doamna" rotofeie isi certa nepoata, o durdulie frumoasa, putin mai mica decit ghioceii nostri. Am inteles ca erau venite la un botez si fetita nu voia sa intre. Cucoana era nervoasa rau si urla ca o nebuna la copil. A inceput sa-i traga "palmute" peste...cap urlind din ce in ce mai tare. Fetita plingea si ea foarte rau. Am vrut sa detensionez atmosfera si am intrebat-o: -Andreea, nu vrei sa vii, te rog, sa te dai cu Ian pe t0pogan? Atita mi-a trebuit ca matahala s-a crizat mai tare si a inceput sa-i traga fetitei palme repezi si scurte peste obrajorii dolofani: -De cite ori ti-am spus sa nu ma faci de ris in public? Gura! Taci ca te zdrobesc. Apare si mama fetitei, mestecind. -Mica, da' de ce plinge asa rau Andreea? -I-am tras vreo doua ca ne facea aici de ris. -Mica, de cite ori ti-am spus sa nu o lovesti in public ca nu o mai pot linisti? Pleaca matahala, mama ia fetita in brate si aceasata ii spunea plingind ca vrea sa mearga acasa. "Mamica" a lasat copilul jos, s-a "pupuit" si ea si i-a spus: -Andreea, io dau aici o gramada de bani, nu putem pleca flaminzi acasa, Mincam si apoi plecam. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
SUUUPEEEER
chatonel spune:
pai mai ai timp sa mai slabesti vreo 3-4 kile pina la botez, Olguta, deci ai dreptate sa mai astepti :)
cred ca oricit ai minca tot mai multe calorii arzi, pt ca cererea e mare, asa ca nu-ti face griji.
ce facem, mergem la circ duminica viitoare? vad ca www.circulglobus.ro/program.php?spectid=1029" target="_blank">Globus are program de la 18H30
sau la vreun teatru de papusi? izia nu a vazut inca ...
monn, bianca, va bagati si voi?
chatonel spune:
citat din mesajul lui Monnvas Nu era pt mine, dar ma bag. Eu am plans la filmul asta. Si nu fac asta de obicei. La 1 - probabil n-as fi avut curajul... Oricum, mi se pare unul dintre filmele care te invata ca... "viata e complexa si are multe aspecte. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
ops, monn, sper sa nu ma-njuri, majoritatea filmelor pe care le pusei sint dramatice sau comedii dramatice :( si cred ca ai sa plingi la fiecare unde e de plins