INSEMINARE 88

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna ,

Am ramas in urma cu stirile de pe aici,azi a trebuit sa recuperez
Deci Maria e singura care asteapta ceva luna asta...speram intr-o veste foarte buna,sa mai indulceasca amaraciunea de pe forum . Hai cu .
Apropo de gemeni,eu imi doresc dintotdeauna sa mi se indeplineasca visul asta ...si mereu am avut cate 3-4 foliculi maricei,iar doctora imi zicea "sa nu ma injuri daca faci gemeni" ...dar rezultatul era mereu acelasi: test pozitiv ,apoi avort menstrual .

Asa ca Maria,da tu startul la gemeni
Dankutza,esti o adevarata profa optimista...imi place
nespus de mult atitudinea ta,iar faptul ca ai raspuns la aproape toate temerile noastre ma face sa simt o mare admiratie pentru tine.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Maria,esti destul de tinerica ...eu in vara asta fac 33 de ani ,iar sotul meu 40 ...suntem destul de " trecuti" ,dar totusi mai speram la o minune. La 28 de ani sincera sa fiu,desi nu ma protejam deloc,nici nu imi statea gandul la copii,iar acum doar la ei ma gandesc in fiecare luna ,dar degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Cristal sper sa dau au startul la gemeni,daca as fi avut test de sarcina in casa sigur l-as fi facut ,dar cum nu am ,mai astept .Mai astept cateva zile sa vedem ce se va intampla.Nu vreau sa vad doar o liniuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Maria, eu sunt in ziua 9 DPO si ma mananca degetele sa fac iar un test, am mai facut unu in ziua 7 dar a iesit evident negativ. Din pacate azi am avut primul feeling ca imi va veni menstruatia, durerea de sani a scazut usor din intensitate, burta parca imi da semnale de urati, temperatura e inca crescuta 36,9 dar speranta parca m-a lasat. Tu in ce zi DPO esti?

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Ma bate gandul sa fug pana la Carrefour, am auzit ca acolo se gasesc teste First Response care am citit ca-s foarte sensibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Maria iti doresc ca asteptarea si rabdarea sa-ti fie rasplatite. Te inteleg perfect ca nu mai vrei sa faci pipi-test.

Crisstal

Ela multa bafta.

Gaby mersi de rapuns.

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

Betty CM trebuia sa vina in 11.05 dar nici urma de el

Mergi la inceput

Wau, pai tu stai bine de tot ... Doamne ajuta sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf

Betty CM trebuia sa vina in 11.05 dar nici urma de el

E clar! Esti gravi!

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

Test-pipi- negativ

Mergi la inceput