Trebuie sa imi operez fetita de 5 ani de polipi si amigdalite, la Budimex.Cam cat se mai da la chirurg, anestezist?Cam cat dureaza operatia?Nu este prea mult doua operatii o singura data?Multumesc
Nu sunt doua operatii ci una singura. Polipii ii va scoate tot pe gat. Sper sa nu fiu caraghioasa dar mie asa mi-au zis ca au facut in cazul baiatului meu. Daca tot trebuie facute, mai bine ca sunt amandoua o data decat sa treci prin stres, anestezie, timp pierdut de mai multe ori.
Interventia, in sine, dureaza 20 de minute (probabil va dura o idee mai mult in cazul vostru avand in vedere ca scoateti si polipi si amigdale) dar copilul mai sta pana isi revine (10 minute) la terapie intensiva dupa care ti-l va aduce in camera. In cateva ore (2-3) puteti pleca acasa. Sa ai grija, totusi, pe drum sa nu o zgudui!
Iti recomand sa dai asistentei sefe in primul rand daca doresti sa intrati printre primii (sunt multe interventii intr-o zi). Eu i-am dat 150 de lei. Anestezistei (neaparat inainte) i-am dat 200 de lei iar doctoritei 300.
Sanatate multa!
Citat: |
citat din mesajul lui mirela.d Iti recomand sa dai asistentei sefe in primul rand daca doresti sa intrati printre primii (sunt multe interventii intr-o zi). Eu i-am dat 150 de lei. Anestezistei (neaparat inainte) i-am dat 200 de lei iar doctoritei 300. Sanatate multa! |