FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17
Raspunsuri - Pagina 20
smaick spune:
buna fetele
looana eu ma simt bine, prea bine as zice. am sanii umflati dar stiu ca sunt de la utrogestan; in rest totul ok; m-am apucat sa va citesc pe voi din urma sa-mi fac o idee. am avut doar duminica un episod de o jumatate de ora de greata crunta dar poate fi de la orice. tu cand faci eco? fetita,baietel,fetita,baietel
ella relax, sa vezi ce repede o sa mearga dupa ce iti gasesc embrionii si te si vezi gravida
Looana spune:
Smaick eu de maine as intra in sapt 12 dar dupa ultima ecografie e mai mare cu 2 zile si deci de ieri am intrat in a-12.Peste doua sapt. avem ecografia si analiza pt dublu test ,sper ca atunci sa stea cumintel sa vedem ce se ascunde
Eu presimt un baietel,acuma ce vrea DD vorba sotului ,sanatos sa fie .
Ella stai linistita ca odata te trezesti cu un email si incepi cu tratamentul si dupa aceia cu greturi.
Hai pup fetele toate,si ne auzim cu bine,o zi frumoasa
Looana +12
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
amaliaro spune:
Buna fete cucuiete
gravidutele mele drgagisi viitoare graviduta in curind (2saptamini)pentru febletea mea cine stie cunoaste
fetelor pt trombofilie ce analize trebuie sa cer?
hellp my please
amalia tsakoniati(matusa)
smaick spune:
amaliaro incearca aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149520&nm=Trombofilia-o-cauza-a-infertilitatii-23
Dorinta2012 spune:
Smaick, sa iti ajute DD sa iti indeplinesti visul! Nici nu se poate altfel! Asteptam si acceptam numai vesti bune si teste pozitive aci...
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorinta2012 Smaick, sa iti ajute DD sa iti indeplinesti visul! Nici nu se poate altfel! Asteptam si acceptam numai vesti bune si teste pozitive aci... |
multam
amaliaro spune:
Buna dimmi fetele
stie careva sa faca capitol nou Alina nu are net
amalia tsakoniati(matusa)