Prietene la bine si la greu - 163

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutatre, salutare...

va rog sa votati cand aveti timp (pana la sfarsitul lunii) proiectul de la linkul asta de pe Tara lui Andrei

http://www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/lumea-din-jur-are-sens-si-pentru-mine-materiale-in-terapia-aba-pentru-copii-cu-autism_1087.html

Este vorba de asociatia unde face si Dragos terapie, sunt niste oameni deosebiti iar copiii de acolo sunt super-super si chiar merita sa castige
Trebuie doar sa va creati un cont (sau mai multe , cate unul pt fiecare adresa de email pe care o aveti) si sa votati

Puteti distribui linkul si la cunoscuti, orice vot conteaza si e mai mult decat binevenit

E o competitie stransa intre primele 3 clasate, clasamentul se schimba in fiecare ora...se voteaza mereu

Multumesc mult

2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am votat cu mare drag, Gabi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gabitza, am votat, sper sa castige!

Noi bantuim pe afara, ca de cand a dat caldura parca numai afara am sta! Ce faceti in weekendul de 1Mai? unde fugiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
licurici ma bucur ca stati numai pe afara... as vrea si eu da nu ma incumet inca cu 2 dupa mine... Tu cum faci?
Gabitza incerc maine sa votez ca azi cand m-am prins ca imi trebe cont...m-a sabotat Andra.
Va pupik si fug la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Strumfy, nici eu nu ies cu amandoi ca nu am cum..doar daca as avea 4 maini.. De obicei ma ajuta socrul, el o scoate dimineata pe Amalia si in urma lor ies si eu cu Dragos. Sau iesim toti cand e si zmaul acasa.
Daca nu am ajutoare nu pot iesi, Amalia nu merge de manuta, merge cat merge pe jos si pe urma cere in brate, si oricum ar fi, merge doar pe unde vrea ea, alearga, merge inapoi, trebuie musai sa stau in spatele ei sa nu sara in strada, sa nu cada, sa nu calce pe vreo ceva, si in timpul asta sa imping si carutul cu Dragos..
De aia o invidiez pe Ionela ca si-a tras ssc-ul ala smecher. Bine..chiar si asa tot nu as putea sa ii car pe amandoi in brate, caci la un moment dat oboseste si Amalia si cere tot in brate..Daca as avea un parc prin apropiere sa merg putin m-as incumeta , dar asa...

Cum merge alaptatul? tot des des papa motzata? tu ai apucat sa te mai relaxezi putin, cum e acum cu familie extinsa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neatza,

strumfy eu ies cu amandoi, unul in sling altul in carucior sau tricicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

neatza,

strumfy eu ies cu amandoi, unul in sling altul in carucior sau tricicleta

Raluca, mamica de doi baieti, Remus Andrei (8 nov '09) si Cezar Ioan (3 dec '11)


Idem. Insa de cateva zile lui Timi ii place sa se tina de carut (ma ajuta la impins carutul cica, iar eu il ridic in slavi si-l laud pana ma satur ) pana ajungem la parc. Acolo il las sa alerge in legea lui, sa culeaga furnici, sa scurme, sa stea in fund pe jos, sa faca ce vrea el. Pana isi da seama ca ar vrea si pe leagane, topogane si alte minuni, eu hatzan cu spor carutul sa adorm pisicutza. Uneori nici nu mai e nevoie, ca imi adoarme pe drum; asa ca am mainile libere pt Timi in parc.
La intoarcere, daca e obosit si se cere in brate, am descoperit ca am niste kestii din plastic putin mai late intre rotile din spate de la carut, se urca acolo cu piciorusele si sta asa in picioare. Sa nu zic cum curg apele pe mine impingand carutul cu doi pitici si cat de fleashca ajung acasa. Dar macar asa poate mai dau si eu ceva sunci jos.

Am fugit.



Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Hello girlsZau ca nu mai stiu ce-am citit, o sa incerc sa citesc ce s-a scris capitolul asta. noi cred ca ne-am pricopsit cu rujeola(pojar) sau roseola infantum. Azi vine pedi sa-l vada. A avut 4 zile febra f mare (aproape de 40) fara nici un alt simptom. Doar un pic agitat. In rest se juca, canta,dansa. Am tinut febra sub control cu antitermice(cand era mare,peste 38,5)) si impachetari(cand era peste 39). Ieri(ziua 5) a disparut complet febra si a aparut eruptia pe piele-intai pe fata si gat apoi pe piept,spate,fundulet...pe membre inca nu are. Din ce am vz, roseola infantum pare sa fie(eruptia este roz pal, nu proeminenta si rosie ca la pojar). Oricum azi avem diagnosticul. Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare fete dragi si Hristos a inviat!

Nu am avut deloc timp sa bag nasul pe aici pt ca dupa Paste am stat acasa cu Ema 1 saptamana si weekend-ul care a trecut am fost la munte. Pfff ce fericita a fost zburlita ca a avut cu cine se juca acolo. Nici nu aveam treaba cu ea De dimineata venea fetita prietenilor nostri(7 ani) si o lua din camera, mergeau singure in curtea pensiunii si se dadeau in legan. Faceau totul impreuna, si cu ceilalti 2 copii ai prietenilor plus fetita gazdelor.

Ema e taaare vorbareata. Nu-i tace gurita Ma uimeste cum retine poeziile chiar daca le aude de 2-3 ori. Mai scoate si niste "perle" cateodata. De ex:
Mami: "Off ce ma doare spatele. E batrana mami."
Ema: "Nu, nu e batana mami...mami ete (este) cucoana. "

Suficient despre noi.

Monisule am vazut filmuletul cu Iulian Este BESTIAL!!! L-am rugat si pe tati sa se uite...a facut si el o fatza E foarte tare cum spunea el "coada"

Cory, Ema a avut rujeola si tot asa cum scrii tu, a facut febra mare dar mai si tusea...Tin pumnii sa scapati cu un diagnostic usor.

Licu si eu alerg mereu dupa copil cand iesim afara. Nu-mi da mana deloc, o ia inainte ca mi-e frica sa nu fuga in strada. Simte si daca o tin putin de guler de la spate

Smara ufff ce ai mai tras cu raceala aia pacatoasa.

Dankutza chiloti cu Mickey gasesti si la Cora. Eu am cumparat cu Scooby-Do..sau cum se scrie, dar am luat ca asa am nimerit.

Dymomo

Shtephy nu-s plecata in nici-o vacanta exotica. As vrea io Sunt la munci pe baricade.

Pup toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Merci pt raspunsuri in legatura cu iesitul la plimbare cu 2 copii...din pacate tot tre sa mai astept putin sa creasca cea mica. Nu-i place Cameliei in wrap... si inca nu are programul de papa reglat... cateodata o apuca imediat cum ajung in masina, desi a mancat inainte...dar se mai alinta un pic. Andra ar coopera cu mine la impinsul carutului... dar mi-e teama ca nu cumva sa vrea Cami papa imediat ce am ajuns jos... ca atunci nush de care sa ma ocup...si ce sa mai fac si cu carutul. Deocamdata iesim cu totii... mai rar decat as vrea eu... dar asta e.
In 4 e fain...si cred ca o sa fie fain cand o sa inceapa harjoana. Andra ii da tarcoale celei mici cu m o vede ca da din manute ii aduce cate o jucarie, cum o pun pe Cami in patut vine Andra si porneste caruselul, cum o iau din pat il opreste... cand stau de vorba cu Cami... renunta la orice si vine sa stea si ea de vorba.
Va pupic pe toate si merg la nani.

Mergi la inceput