Clubul "babelor" FIV-oase 29

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

asta te satsface ana???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ce frumusel e Mihai Petre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

iti place nebunico!!!!

mai fete...hai sa barfim nitel:

ce parere aveti despre nunta lui Pepe cu fata aia???
mie mi se par foarte nepotriviti ca pereche si mi se pare artificiala toata povestea prezentata de Pepe.
nu-l vad prea indragostit si incantat ca s-a insurat si parca nici el nu e convins de tot ce spune:ca e frumoasa-dupa gustul meu nu e ,minunata,speciala,deosebita etc etc!!!
parca s-a insurat cam cu forta cu fata asta...cel putin asa barfeste gura targului.
un lucru e real cu siguranta in toata povestea asta:burtica domnisoarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Nu, Sami, nu ala... Unul mai nonsalant, asa...

Eu cred ca pe undeva Pepe o mai iubeste inca pe pupaza aia de fosta nevasta a lui. Mie asa imi face impresia. N-am vazut decat un pic aseara la Maruta, dar nu mi-a facut impresia ca ar fi prea indragostit. Iar el parea mereu un expansionist, cel putin asa era cand il vedeam cu fosta nevasta. Pai, sa fi cantat la nunta mea cineva o melodie oribila ca aia cantata de minunatul ala mic si eu sa fi fost cu burtica, cred ca as fi stralucit de-a dreptul de la pupaturile sotului...

Mergi la inceput

Samira zau imi place ; e complet diferit de altii care imi plac, dar deh m-am obisnuit cu diversitatea gusturilor mele.... Ii sta f bine in costum, are o tinuta fff eleganta, si stie sa si danseze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Sami, botez duminica? Si noi, o sa am uit dupa o ochioasa frumoasa si o sa ma intreb daca esti tu sau nu. Sa vii cu vesti bune de la drumul asta

Mergi la inceput

Eu am "o turta" duminica
Despre nunta lui Pepe ce pot sa zic cea mai mare surpriza neplacuta au fost nasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput