Clubul "babelor" FIV-oase 29
Raspunsuri - Pagina 19
Brigit spune:
Samira - Doamne ajuta sa iti iasa planul. Sper sa primesti cat mai multe raspunsuri si sa faci alegerea justa.
Balanta, f bine ca nu le raspunzi tuturor la telefon. Nu trebuie sa dai explicatii nimanui. Ce oameni disperati!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Lara27 spune:
na, io nu-s asa fan modestie..mie imi plac oamenii siguri de ei si pe care-i "freaca" (vb balantei) de parerea celor din jur..mie, mummy mi-a zis mereu sa te bucuri daca esti invidiata, inseamna ca existi, sa-ti faci probleme cand vei auzi ooofff, saraca mie cel mai nashpa sentiment mi se pare mila si/sau sa fiu compatimita..
totusi, ca tot vb de modestie, va intreb atunci:
cum se face ca cele mai lipsite de modestie sunt proaspetele mamici sau proaspetele gravi? (nu toate, of course, dar majoritatea) si se lauda peste tot (inclusiv pe forum, ca doar au fost atatea si atatea discutii despre asta), si nu sunt delicate fata de sentimentele celor din jur, si-si doresc parca sa fie invidiate si le place, sa fie lumea geloasa pe ele si realmente se straduiesc in sensul asta? nivel si cota de importanta atinge apoi punctul maxim la nastere, evident.. vb de persoane din anturajul meu direct, par example (cumnata, prietene, colege de munca, de scoala)..si constatarile au fost confirmate pe rand de fiecare persoana in parte, doar ca normal, doar in privinta celorlalte nu in putine cazuri, respectivele, nu mai au si alte calitati notabile de back-up, doar un aparat reproductiv functional de ce ar fi ok sa te lauzi cu ala, dar alte calitati de la natura, tre sa ascunzi, de teama sa nu ofensezi..adik, dc ai creier, fa pe prostu', ca majoritatea au in minus si te invideaza, daca ai un partener iubitor, ascunde-l, ca-n Ro se poarta violenta domestica, daca ai avut parte de educatie, uit-o, ca multi nu au si faci nota discordanta..
ntz, ntz, ntz..nimeni nu-i perfect, agreed dar n-o sa ma convingeti ca acu tre sa-mi fie rusine si de ce mi-a lasat natura in regula si toata ziua sa defilez doar cu trompele, ca deh, pt alea nu cred ca ma invidiaza nimeni..
parerea mea, dar, vb balantei, occasionally, recunosc, je mon fiche..
to be continued..
Cris_25 spune:
Pfoai, de o ora jumate va citesc sa pot recupera Azi noapte, cum am ajuns de la Praga, tzusti la laptop sa va cetesc ... I'm addicted, recunosc!
Nici nu stiu cu ce sa incep ... atatea ati discutat pe aici ...
Lara, apropo de cine mi-a vazut pasa' chiar vorbeam cu iubi zilele trecute ... ca nu ma als pana nu mi-o vede tot Kaaliul. Luni a fost PK the one, apoi miercuri m-a vazut Artur Bernard (foarte fastacit, incerca sa ma convinga cat de bine imi cunoaste cazul, politicos, etc), iar azi m-a vazut Timea Kovats (foarte draguta si ea, dar vorbeste prost engleza si s-a scuzat incontinuu). Cred ca le lasase PK instructiuni precise ... pt ca spuneau amandoi la tot pasul ... Mr Kovacs told me to do so, etc.
Cu oole stau bine ... mai mult decat un cofrag... se dezv ok ... (de data asta am facut stimulare 11 zile, fata de 9 data trecuta, dar a fost mai slight, de teama hiperstimularii). Am aruncat in fiecare zi jumate de merional, ca m-a pus sa iau doar 1,5 ... asta e . Endometrul e doar 9 si ceva ... ei tot zic ca e ok, inclusiv PK ... mie mi se pare micut ... nu pot face nimic asa pe ultima suta de metri? Luni am punctia!
Mai e ceva ciudat la tratamentul meu ... atata l-am stresat azi pe PK cu sms-urile, ca sa fiu linistita si convinsa. Mi-a dat cu 36 de ore inainte de punctie suprefact!. Poate se practica ... dar eu chiar nu am mai citit/auzit. Ma asteptam clar sa fie ovitrelle, iar cand a zis... suprefact... m-am blocat ... o tot intrebam pe dr .. are you sure? PK mi-a zis ca "I told her to do so ... in case your response was too good ... 1 ml suprefact 36 hours before retrival works as well as hcg" Voi ati mai auzit asa ceva?
Brb ... ma cheama iubi sa mergem la masa ... revin
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
samira33 spune:
mda...eu nu sustin ideea de cap plecat si atitudinea umila...dar nici lauda in gura-mare si fara masura.
pur si simplu ador si tind catre starea de echilibru pe care ti-o da acceptarea propriei persoane-cu bune si rele.
si din experienta proprie am constatat ca, in marea majoritate a cazurilor, poleiala si perfectiunea strigate din toti rarunchii ascund de fapt contrariul celor strigate.
asa cum spuneam...sunt de parere ca frumusetea,
inteligenta,sensibilitatea,modestia,nobletea sufleteasca,taria,puterea etc etc sunt extrem de evidente atunci cand cineva le poseda si in general persoana care le poseda nu simte nevoia sa puncteze celorlalti lucrurile astea despre sine.
este doar parerea mea
anaasta spune:
Si eu cred la fel ca si Sami.
Lara, cred si ca vorbim de lucruri un pic diferite. Evident ca se observa calitatile unei persoane. Adica, nu trebuie sa urlam noi ca suntem destepte si citite. Din discutiile pe care le purtam, ceilalti isi dau seama de asta - doar un exemplu minor. Eu ma refeream la faptul ca nu raspund ceva de genul "sunt exceptional de bine, viata mea e perfecta" cu un ton din acela de lauda. Cand "defilam" astfel, e posibil si sa starnim invidii, lucru pe care, de altfel, nu il condamn si judec. Invidia este un sentiment omenesc, ne-om fi confruntat toate cu asa ceva de-a lungul vietii poate. Eu zic ca un raspuns normal si o atitudine relaxata fac mai mult bine decat situatia de mai sus care poate atrage energie negativa. Deci, se observa ca mie mi-e frica de energia negativa, da?!
anaasta spune:
Cris, fetele ziceau de vin rosu pentru endometru. Ala ar trebui sa fie la indemana. In rest, nu stiu ce ai putea lua de acolo fara reteta.
Lara27 spune:
aha, da, fain
dap, acceptarea cu bune si rele, asa zic si io
in poleiala si perfectiune, eu personal, nu cred si n-o sa cred veci..de aia, n-am invidiat pe nimeni, ever si ma simt bine in pielea mea si cu viata mea, asa cum e ea si..asa cum sunt si eu..imperfecta
modestia ma cam enerveaza, sorry, de regula e fake, sau e reala, doar cand altceva nu e..prefer bun simt, realism, educatie, civilizatie, toleranta, intelepciune, inteligenta, umor.. oricand, in comparatie cu.. modestia
starea de echilibru, dap, o caut mereu..poate si ca sunt..balanta acum, sunt convinsa si ca n-o ating mereu, dar, vb aia, cine-i perfect..sau modest???
to be continued..
adijo spune:
Cris, bafta multa! sa ai embrioni buni si lipiciosi! Endometrul eu zic ca e ok 9mm. iar legat de suprefact inainte de punctie da, se practica: in cazul in care se merge pe protocol cu antagonisti ( nu stiu sigur tu ce protocol ai avut , dar banuiesc ca scurt) se poate face injectia trigger cu GNRH AGONIST (ex Suprefact) in loc de clasicul HCG ( Pregnyl, Ovitrelle) si asta pt a evita un sindrom de hiperstimulare ovariana dupa punctie.
adrianaady spune:
Samira nu om fi noi surori, dar a functionat perfecte telepatia azi nu? Acum am vazut ca la citeva minute de cand ai scris pe forum, te-am sunat Ma bucur ca am vorbit, darrrr tre sa facem ceva cu bateria ta dar nu e bai; maine continuam de unde am ramas azi.
Sms-ul l-am primit astept acum si eu unul zilele astea...
Vad ca azi a fost o zi plina de discutii foarteee interesante ; cu ovulele donate/embrioni donati v-am spus parerea mea, sunt pro cu tot sufletul mai ales ca este si optiunea mea pe viitor.
Despre celelalt subiect sunt de acord cu cele spuse de Ana si Samira, nu imi place sa bravez, prefer sa raspund cit mai natural, fara sa intru in detalii pe care le consider intime si le impartasesc doar cu persoanele apropiate. Din pacate imi pasa de parerea celorlalti maree greseala insa in unele situatii; de aceea efectiv imi place de Balanta si de felul ei de a interactiona cu ceilalti