Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
Mami_de2 spune:
Eu am facut doar rubeola IGG. am considerat ca daca asta e pozitiv nu mai am de ce sa fac si igm-ul..doar daca era igg-ul negativ faceam si igm-ul. altfel nu am avzut rostul...stiu ca igg-ul se pozitiveaza la mult timp dupa ce a trecut rubeola..nu asa la o sapt..ci la 2 luni minim sau chiar mai multe,adcia pericolul a trecut..asadar de asta eu am facut numai igg-ul la rubeola. oare am facut bine?
8+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;
A.C spune:
Cred ca ai facut bine.Ai mei zic ca n-am facut boala asta in copilarie...
Alina 9+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
dana0000 spune:
Luciana ma bucur ca esti bine!
Nu stiu de ce aud numai de doctori dusi cu capul
Bobocel subscriu la ce zic fetele,schimba doctorul.
Eu mi-am facut analizele astea cu privire la anticorpi acum 2ani cand ne-am apucat de bebe, pentru ce am anticorpi nu mai fac inca odata.Acum mi-a dat sa fac grupa de sange si RH,analizele de sifilis,apoi hepatita B si C si hemoleucograma.Si cele din secretie la urmatoarea consultatie.
Sper sa fie bine in continuare pentru ca primele analizele mi-au iesit bine,sangerari nu mai am,mai nou au inceput greturile destul de violent.
Azi-noapte m-am trezit din somn si nu am mai putut dormi de durere de stomac,aciditatea ma omoara. Incerc sa impac stomacul cu un iaurt,sa vedem daca merge
Pup burticile!
andie_n spune:
Buna dimineata!
Succes la eco azi Alina si Luciana! Ma bucur ca e totul ok cu rubeola pana la urma, Luciana. Alina, stai linistita si asteapta rezultatul analizelor, s-ar putea sa ai anticorpi de rubeola totusi (ti-am zis ca nici eu nu stiu sa fi avut rubeola, dar am anticorpi).
Eu abia saptamana viitoare mai merg la eco, abia astept .
O zi buna in continuare!
Andreea 9+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe
bobocel_07 spune:
Multumesc mult Mica pentru interes dar deja am vb cu cineva si azi imi face programare la o dr. care sper sa fie pe sufletul meu.
Mami_de2 ma crucesc de ce aud,deci nu numai eu sunt in situatia asta,dar ma intreb ei de ce mai sunt acolo,asa doar ecografie si gata expediat.Mie mi-a dat senzatia dr la care am fost ca gandeste asa "cine trece de 12 saptamani bine,cine nu la revedere" si nu mi se pare deloc normal.
Camitu asa o sa fac,dr la care o sa ma duc nu este renumita dar am auzit numai lucruri bune despre ea,sper sa fie bine.
Bubulina ma bucur ca ai vazut galusca si ca a mai crescut
Luciana imi pare rau ca ai trecut printr-o periada urata,dar a trecut e bine ca sunteti sanatosi si tu si bebelul.
Alexa ma bucur pentru tine ca ai auzit din nou inimioara si ca sunteti in grafic.
bobocel_07 6+
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andie_n Buna dimineata! Succes la eco azi Alina si Luciana! Ma bucur ca e totul ok cu rubeola pana la urma, Luciana. Alina, stai linistita si asteapta rezultatul analizelor, s-ar putea sa ai anticorpi de rubeola totusi (ti-am zis ca nici eu nu stiu sa fi avut rubeola, dar am anticorpi). Eu abia saptamana viitoare mai merg la eco, abia astept . O zi buna in continuare! Andreea 9+ http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe |
Multumesc de incurajare,andie!Nu stiam ca e posibil sa ai anticorpi daca n-ai avut boala.Nu-mi ramane decat sa ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie bine pana vine rezultatul analizelor.Chiar,cate zile va dura?
Alina 9+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
andie_n spune:
Nu e posibil sa ai anticorpi daca n-ai avut boala, dar se poate sa fi avut o forma foarte usoara, confundabila cu o raceala, si de aia sa nu stii ca ai avut (cel putin asta ma gandesc ca a fost).
Andreea 9+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe
Mami_de2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andie_n Nu e posibil sa ai anticorpi daca n-ai avut boala, dar se poate sa fi avut o forma foarte usoara, confundabila cu o raceala, si de aia sa nu stii ca ai avut (cel putin asta ma gandesc ca a fost). |
subscriu.nici eu nu am avut nici o boala a copilariei! nik!! si totusi am anticorpi rubeola! sunt sigura ca ori vaccinele din scoala generala ori o forma usoara confundata cu o raceala si asa am facut si rubeola:)).
8+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;
dana0000 spune:
Cred ca am facut vaccin,de aceea avem anticorpi!
Tot nu au trecut greturile de dim,pana seara sper sa treaca