Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Neata burtici!
Eu as avea azi vreo 6 sapt si 4-5 zile si nu prea ma mai dor sanii.E normal? Pe voi va dor in continuare? In afara de greata de dimineata,care si aia scade in intensitate doar somnul mi-a ramas ca simptom de baza.
Cu privire la vopsit eu as vrea sa renunt de tot,daca nu voi putea o sa iau fara amoniac,asa mi-au zis prietenele mele care sunt mamici deja.
Si cu privire la ecografii,eu am fost acum 1 sapt si ma duc peste 1 sapt si ceva.Distanta intre ele de 16zile.O sa am 8+ cand ma duc acum si probabil abia la 11-12 sapt ma va chema pentru dublu test,nu?
Sa ne vedem ajunsi acolo sanatosi,atat imi doresc.
We frumos si insorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

dana , si eu sunt in aceasi situatie , sani nu prea ma mai dor , poate putin dimineata niste junghiuri mai urate in rest este ok
greturile nu mai sunt asa ca la inceput ....nu stiu ce sa zic , sper doar sa nu fie linistea dinaintea furtuni ...
ti-ai facut prima tura de analize ?
7+

-----------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Am facut prima tura,au iesit toate bune.
Pentru ce aveam anticorpi nu le-am repetat(in preconceptie mi-am facut multe analize),mai am sa duc urina (am 2 tipuri :sumar de urina si inca ceva),la urmatoarea eco sa imi recolteze Papanicolau si secretia sa ii faca analiza.
Problema mea e ca ametesc de la utrogestan,ieri s-au speriat fetele si m-au dus la Medicover sa imi ia tensiunea,aveam 11 cu 6,fata de 12 cu 7 nu e mare diferenta asa ca m-am convins ca utro e de vina pentru ameteli.
Cu fetita ta cum te descurci,nu vrea in brate? Eu nu car nici o sticla de suc
Ma rog sa fie bine poate imi reduce doza de utro de la 600mg la 400mg.
Sper sa fi recuperat piticania diferenta de 5 zile intre varsta clinica si cea ecografica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

dana , fetita a inteles ca am un bebe mic in burtica si nu cere in brate , dar ai este dor sa o iau in brate se vede cum se uita la mine , azi dimineata era la baie si nu avea papucei in picioare , dupa ce a facut dus ma strigat si mi-a zis ca nu are papucei si trebuie sa o iau in brate macar pana in dormitor la ea , avea o privire de caine batut......of, am luat-o , asa mult sa bucurat dar mi-a promis ca nu o sa mai ceara
eu mai car si coletele la posta , am avut iri unul greu rau de tot avea peste 9 kg , dar a trebuit sa i duc ,
sumarul si urocultura trebuie sa faci , uni iau si eu rezultatele
tu utro cum ei ? pe gura sau vaginal ?
eu stiu ca luat pe gura este rau de tot , trebuie sa iti dea concediu ca nu poti munci , luat vaginal eu nu am avut nici o problema
ametelile pot fi de la sarcina nu neaprat de la utro
eu am avut ameteli puternice pana acum , au mai scazut dar nu diparut
la mine sangerarea nu a fost decat odata si f foarte putin dar dr care era de garda nu mi-a dat utro , i-am zis eu de el si cam stramba din nas , dar cum il aveam acasa am zis sa pun cateva zile

7+

---------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Dana, ti s-a recomandat Papanicolau? Eu stiu ca nu e indicat in sarcina. Chiar si cultura sau secretie se fac diferit pentru gravidute.
Mamicilor nu va mai speriati de analize. Eu sunt multumita ca acum se pot face atatea investigatii. Asa ne asiguram ca vom naste bebei sanatosi! Traiasca evolutia!

Silvia 11+ mami de Petri 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

irilac..faza cu hematologii e cu dus si intors.. in general cei care nu sunt ff speriati sunt cei care nu prea au de a face cu femei gravide si cu boala (trombofilia de obicei)..eu in astia nu am incredere..ceilalti ca sunt cu experienta cu burtoasele, nu le scapa nik si mai bine sa iti dea tie tratament ca sa previi decat sa fie prea tarziu. Eu zic ca Menics a facut bine ca s-a luat dupa ce care i-a dat! prietena mea care mai are acum 1 sapt si ceva pana naste , cand a ramas gravida a mers in continuare la hematologul ei (are o mutatie mai rara a sangelui) si hematologul ei se uita ca matza in calendar la ea..ii citea din dictionar ce tratament sa ii dea ca ea nu a mai avut paciente gravide=)) ca m-a apucat si rasul si i-am zis:fugi cat mai poti la unul care a mai dat tratament gravidelor in trombofilie..sunt destui de putini medicii dar exista..asadar s-a dus la altul f cunoscut din Buc. si acolo asta dupa ce i-a dat tratament oricum nu i-a prea dat sanse sa duca sarcina la capat dar macar stia cu ce se papa si ia dat tratament adecvat si monitorizare atenta! Cu ajutorul Domnului mai are fff putin si naste..asadar e bine!

Macarie, cumva cel care se uita incrucis la tine cu privire la utrogestan era dr Pana? ca acelasi care era de garda la eco acum o luna cand m-am dus eu doar la control la fel mi-a zis si mie..ca nu e de joaca cu utrogestanul=)) m-a apucat si rasul..unii il dau ca pe bomboane preventiv..si altora le e frica de el=)) Eu nici nu l-am bagat in seama l-am luat preventiv in continuare si doar l-am anuntat ca iau.. nu i-am cerut permisiunea..insa medicul meu de acum mi-a zis ca nu e nici o problema, sa iau fara grija utrogestan ca nu face decat bine,daca e sa fie nevoie de el.

8+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui silviad

Alma, te inteleg forte bine. Cand ziceam ca am scapat de starile de voma, am luat-o de la capat. La fel ca pe la 8 saptamani. Eu de la 6 saptamani nu mai stiu cum e sa mananci fara 1/2 metoclopramid.Vars tot. Beau o gura de apa si vars trei.Iar atunci cand nu manac si nu beau nimic vars un lichid amaar.
Am avut dupa Pasti 3-4 zile mai bune si am crezut ca am scapat, dar au revenit varsaturile. De greturi nu-ti mai zic. Nici nu-mi mai amintesc cum e sa te simti bine si sa nu-ti fie sila de tot ce e bun de mancare:fructe, salatele cu lamaie, pestele la gratar, dulciuri...
Dar cand o sa miste vom uita de toate acestea.

Silvia 11+ mami de Petri 6 ani

Silvia, identic, de Pasti a fost mai bine 2-3 zile si eram convinsa ca sunt pe drumul cel bun. Iar acum parca-s inapoi la sapt 8. Si NIMIC nu ma atrage, iar orice pun in gura are gust metalic! Ma mai ajuta sa sug cuburi de gheata. Imi amortesc limba si nu mai simt gustul ala permanent oribil. Si chiar si un biscuit daca mananc, sau un pesmet, trebuie sa ma spal pe dinti cu pasta cu bicarbonat. Si beau apa foarte rece. Aproape gheata. Nu iau metoclopramid, aici se da Diclectin, e un complex de B-uri cu 10 mg de ceva anti-emetic. E foarte slabut, dar daca cumva il opresti vezi ca-ti e mai rau, deci iti dai seama ca functiona. L-am luat si la sarcina 2 si cand vedeam ca mi-e un pic mai bine il opream si devenea si mai rau. Asa ca acum il iau non stop.
Sper din suflet sa ne revenim in curand, ca vad ca si tu tot 11 sapt esti.

Alma 11+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Da,mi-a zis ca o sa facem un Papanicolau.Am facut acum vreun an ultima oara si era ok,nu stiu de ce vrea sa repetam.
Dar nici macar analiza de secretie nu trebuie facuta?
Eu am mai facut Pap la ea si e foarte atenta,nu am sangerat niciodata si nu am simtit vreo intepatura sau ceva. Nu stiam ca e o analiza controversata in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Da,mi-a zis ca o sa facem un Papanicolau.Am facut acum vreun an ultima oara si era ok,nu stiu de ce vrea sa repetam.
Dar nici macar analiza de secretie nu trebuie facuta?
Eu am mai facut Pap la ea si e foarte atenta,nu am sangerat niciodata si nu am simtit vreo intepatura sau ceva. Nu stiam ca e o analiza controversata in sarcina.

nici eu nu stiam ca e controversata
oare de ce?
eu am facut acum 10 luni pap ..Oare il voi repeta in sarcina?! hmm...

8+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

f ciudat ca vrea PAP acum ...pt ca proba se ia din cervix..eu nu am mai auzit de doctori care sa-l faca la femei gravide...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput