Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

silvia, dar daca sarcina decurge f bine si travaliul ok...ai vrea sa incerci??

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Mai fetelor, mi-e rau de 2 zile, de zici ce-i aia. Cnd zieam si eu ca e aproape gata, iaka s-au intors greturile cu toata fortza! Stau si eu, ma fac ca muncesc, cu drumuri dese la baie la cel mai mic miros, sunt alba ca varul si mi-e frig si abia astept sa plec acasa, sa ma bag in patuc...
Mi-e dor de mineeeee , aia careia nu i-e rau niciodata si nici macar raceala nu ia!

Alma 11+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna seara gravidutelor
Eu sunt lenesa,nu-i asa ...scriu rar,mie somn mult in timpul zile dar azi mi-am facut plinul cu somn,dar cred ca maine o iau de la inceput.De citeva zile nu mai am arsuri dar mie somn tare,lipsa de chef,as sta toata ziua ,noroc ca am facut pauza pt 2 ani dupa ce am aflat de sarcina.Am vrut sa ma feresc din mai multe puncte de vedere.
Nu scriu des dar va citesc,abia astept saptamana viitoare avem ecografie joi,deja atunci suntem in sapt 11-a.
O seara frumoasa la toate gravidutele

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3xmama spune:

Fetelor,

Va multumesc mult de sfaturi...Voi incerca maine sa gasesc Clexane 0,4 acolo unde m-ati indrumat...

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Alma, te inteleg forte bine. Cand ziceam ca am scapat de starile de voma, am luat-o de la capat. La fel ca pe la 8 saptamani. Eu de la 6 saptamani nu mai stiu cum e sa mananci fara 1/2 metoclopramid.Vars tot. Beau o gura de apa si vars trei.Iar atunci cand nu manac si nu beau nimic vars un lichid amaar.
Am avut dupa Pasti 3-4 zile mai bune si am crezut ca am scapat, dar au revenit varsaturile. De greturi nu-ti mai zic. Nici nu-mi mai amintesc cum e sa te simti bine si sa nu-ti fie sila de tot ce e bun de mancare:fructe, salatele cu lamaie, pestele la gratar, dulciuri...
Dar cand o sa miste vom uita de toate acestea.

Silvia 11+ mami de Petri 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Neata, gravidute si gravidos,

Mi-e atat de mila de voi cand vad cat va e de rau... Ooooof, sper sa va treaca repede repede
Eu ma simt destul de bine, nici nu-mi vine sa ma vait cand vad prin ce trec unele dintre voi. E cam aiurea cu mancarea, la fix 2 ore mi se face o foooooaaaaaaameeeeee insotita de greata si rau; cateodata greata trece dupa ce mananc, cateodata nu. Si nu pot sa pacalesc foamea cu putina mancare, ma apropii de o masa obisnuita... Drept urmare sunt prowd owner de colacel dolofan...
Oricum ma consider foarte norocoasa, alte probleme inca nu am, jumatatoiul se poarte mai mult decat exemplar, a venit si primavara
Alina, m-am vrut sa te sperii eram incantata de cati mm aveti caci noi la ultima numaratoare aveam 4 mm, ma gandesc ca acum trebuie sa avem peste 2 cm
Cred ca ai vazut ca pe prima pagina a fiecarui capitol sunt explicati parametrii de la eco, iti dai seama ca m-am dus imediat sa vad exact ce insemnau masuratorile de care ai zis tu
V-am pupat si va doresc un weekend senzational, cred ca mai trec diseara sa vad ce mai faceti

Onutz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna dimineata, va doresc tuturor un we minunat, fara greturi daca se poate .
noi am facut ieri la 11s5z morfofetala, si totul este ok, acum ma pot declara usurata de gandul ca s-ar putea intampla ceva rau cu sarcina mea...acum voi merge pt analiza la sange pt DT. a fost tare placut sa stau o ora si sa vad mogaldeata aia de 5 cm zbenguindu-se pe acolo...din pacate dna dr nici nu incercat sa vada sexul copilului mi-a spus clar ca dupa 14 saptamani aflam sexul... azi intru in posesia unei doze de clexane, caci dupa ce am fost la control la al doilea medic hematolog, am hotarat sa iau in considerare indicatiile lui si sa fac tratament... oricum mi se pare strigator la cer sa mergi la doi medici si sa ai doua puncte de vedere total diferite.. primul mi-a spus ca nici vorba de tratament cu anticoagulant, al doilea m-a certat ca am stat pana la 11 saptamani fara tratament... deci intru in clubul "mutantelor". eu am gasit clexane gratuit fara nici o problema in Constanta.
scuze , am citit tot ce ati postat numai ca neuronu blond si gravid.. nua retinut prea multe...deci cu nominalizarile mai greu...aaahhhaa am facut testul cu bicarbonatul.. fetita.. nu am greturi , am avut ceva dar nu se compara cu ce citesc pe aici...altfel sunt ingrijorata ca totusi am luat 5 kg pana acum... vreau sa fiu mai atenta la ce mananc...
si pe mine ma napadesc ganduri privind viitorul nostru, ne vom descurca? vom fi in stare sa educam un copil? ii vom putea oferi cat mai mult?? va fi greu??
ei ..dar ... le vom rezolva noi cumva...
va doresc numai bine

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna dimneata burtici ..

mi-am facut analizele si sunt cam speriata
Anti-Rubella IgG - pozitiv
IgM-ul ESTE NEGATIV

si mai este

Anti-CMV IgG - POZITIV
IgM-ul este negativ

la dr ma duc la sfarsitul lui mai dar pana atunci ....
am sa le repet luni pe astea 2 la alt laborator ...
stiu ca sa vb de curand aici pe cum trebuie sa fie analizele , nu am retinut si acum am cautat dar nu am gasit

voi ce spuneti ?

7+

--------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Macarie,din ce am inteles de la Luciana,la rubeola IGG -pozitiv e f bine,adica asta inseamna ca ai anticorpi.Iar IGM - negativ arata ca ai facut boala in copilarie si nu recent.Ultimele doua nu stiu.
Week-end placut cu mult soare,fetelor! Si sa auzim numai si numai de bine!Va pup!

Alina 10+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

dragele mele , am rasfoit netul putin si din cat ma duce pe mine capul acum mi-am dat seama ca sunt ok rezultatele mele si este cazul sa ma linistesc
deci.... cum stati cu greturile?
la mine apar si dispar dupa bunul lor plac
aseara m-am intins sa iau ceva de pe bancheta din spate a masini si am zis ca mor de durere , un junghi chiar acolo la bebe ....
mie nu prea mi se pare in regula cum ma chemat dr meu la consult ...peste o luna jumate , sau poate sunt eu prea nerabdatoare ?
pe voi cum va cheama?

7+

---------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput