LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***420**
Raspunsuri - Pagina 2
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Neata !!!! La multe lunite sanatoase si voioase LEON !! Sa cresti mare si sanatos !! Olga , abia astept luna iunie , sunt in concediu aproape toata luna !! Chatonel, multumim de cafea !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Multumim
Super ca ai concediu Abia astept si eu!! Oricum, pana atunci ne mai vedem noi
olishka spune:
citat din mesajul lui Floric Va invit la un ceai. Am savurat pozele de la petrecerea lui Dazid (asa ii spune Rares). Minunate! Inca o data spun ca imi place familia ta, Oli. Sunteti veseli, relaxati, de drag sa stai in preajma voastra. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Floric spune:
Sa cresti mare si sanatos LEON. Te asteapta o familie minunata.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Multumim Super ca ai concediu Abia astept si eu!! Oricum, pana atunci ne mai vedem noi Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Normal ca da !!
PS- tocmai a plecat de la mine finuta ta , a fost tare bucuroasa de cadoul tau
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
citat din mesajul lui Floric Sa cresti mare si sanatos LEON. Te asteapta o familie minunata. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Inca unul
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Normal ca da !! PS- tocmai a plecat de la mine finuta ta , a fost tare bucuroasa de cadoul tau www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Multumesc de ajutor
chatonel spune:
Novus, voi nu mai mergeti in grecia? Cum de-ti iei toata vacanta in iunie, ca sa stai acasa? Ori ai mai multa vacanta decit cele 5 saptamini? Sint nelamurita
Olguta, organizati evenimente inclusiv pentru pici, de genul zilei lui David? Am vazut ca la majoritatea zilelor de nastere a fost prezenta Minnie, e un trend?
chatonel spune:
vorbeati ieri de subiectul cu coopilul la bunici si l-am citit ieri, am si postat acolo... si m-am intrebat ce fel de mama poate fi o persoana de gen, care isi abandoneaza copilul fara nici un regret (5 luni la tara!!! si ei vor merge din joi in pasti??!!).
M-am uitat la profilul "irinei", initiatoarea subiectului si am vazut ca a postat majoritar doar la subiectul asta, in rest, inafara de doua postinguri in care spune ca e gravi si ca nu prea a luat in greutate, nu a zis nik timp de un an, cit a stat cu copilul. Parerea mea e ca nu ea l-a crescut, ci bunicii, dar pina acum il tinea acasa. E imposibil sa fii pe forumul asta si sa nu ai intrebari in privinta puiului tau in primul an, am trecut toate prin perioada asta care e foarte frumoasa, dar dificila, mai ales daca e primul copil. Totul streseaza: maninca/numaninca; faca febra, ies dintii etc...
olishka spune:
citat din mesajul lui chatonel Novus, voi nu mai mergeti in grecia? Cum de-ti iei toata vacanta in iunie, ca sa stai acasa? Ori ai mai multa vacanta decit cele 5 saptamini? Sint nelamurita Olguta, organizati evenimente inclusiv pentru pici, de genul zilei lui David? Am vazut ca la majoritatea zilelor de nastere a fost prezenta Minnie, e un trend? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Organizam orice gen de evenimente
Cu Minnie a fost asa...Prima oara a venit la Pisici (unde noi n-am fost, caci am nascut atunci). Noi am cunoscut-o la ziua Adelei. S-a imprietenit Chiti cu ea, asa ca am chemat-o si la noi.
olishka spune:
Desi am mancat ca o purcica zilele astea, am schimbat prefixul la kilograme Chiar nu inteleg cum