LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***420**
Raspunsuri - Pagina 18
chatonel spune:
curea, merci de oferta. te tin la curent
anaan, asa e, pacat de bucuria mea care s-a dus complet
pisigrix, ai zis bine
andiaroro spune:
Chato- Ia, revizuieste-ti atitudinea.
Ce-i prostia asta cu "bucuria dusa complet" pentru o tampenie organizatorica, care in + mai are si alte solutii?
Cred ca pb ta e, de fapt, discutia in familie. Poate fratele tau a avut o divergenta cu nenea resp si nu ii pica bine ca voi, familia lui, sa apelati la el. Poate mama ta n-a stiut sa poarte toate discutiile astea cum trebuie.
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri De dimineata scriu la mesajul asta cu descrierea Ilincai. Inca nu recunosc ca ma dau batuta dar recunosc ca le ainteleg tare bine le Ina si pe Anaan. Cum pot eu sa descriu cum e copilul meu? Fara sa scriu un roman, fara sa par rece si lipsita de suflet, fara sa para ca o "disec", fara sa fie ca si cum as incerca sa va conving ca ea e cea mai cea din intreaga lume si din toate timpurile? Habar nu am. Mai incerc.... http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Hello!!!
acelasi lucru l-am simtit si eu, parca nici un cuvant nu-i de ajuns sau destul de bun
Amalia
Pisik06 spune:
Neatza!
Pt mine tema asta pica f bine si ii multumesc lui SIMPLY. Pica foarte bine o data, pt ca mie imi este f greu sa imi gasesc in primul rand mie lucruri de lauda, sa ma apreciez, sa ma stimez si automat fac asta si cu Ana (poate ati observat ca tind sa ii vad mai mult lipsurile decat minunatiile). Asa ca pica numai bine sa imi aduc aminte ce mega copil am. Apoi, punctual, pica f bine, pt ca tocmai am avut un coflict la serviciu si am nevoie de o gura de altceva
Asa ca, ma apuc de descriere si cand e gata o postez
Mami de minune mica
AlexAndra_81 spune:
dar va las ce-a iesit
Eu, spre deosebire de alte mamici sufar de mania “copilul meu e cel mai cel” , lucru pe care i-l spun si ei in permanenta (mai aud in jur ca o sa i se urce la cap, dar eu cred ca o sa-i dea mare inceredere in sine, si oricum nu ma pot abtine) asa ca as avea ceva de zis despre minunea din viata mea.
Amalia, iubirea mea, e cea mai frumoasa fetita din lume, are niste ochi caprui ghidusi de te pierzi in ei, niste gene lungi care cand le flutura ma topeste, un nasuc cat un nasturas si niste buzite perfect conturate, niste obrajori bucalati, niste bulanase numai bune de rontait, pupat, muscat, un fundulet mititel si o burtica ce nu scapa de gadilituri in fiecare seara, nu ma pot satura sa o privesc, sa o miros, sa o simt, sa o mangai, sa o iubesc.
E desteapta de ne lasa masca cu replicile ei, memorie are ahohooo, vorbeste perfect, greseli gramaticale face foarte rar si se bucura cand este corectata, e avida de noi informatii pe toate caile,intreaba mereu si nu se lasa pana nu se lamureste, face niste conexiuni de stau si ma gandesc cum de i-a trecut asa ceva prin capsor, nu e interesata de cifre, litere deocamdata, ii plac povestile si ii place sa le rescrie si sa le reinventeze, nu e chitibusara, nu are rabdare sa faca un lucru prea mult timp, ii place sa-i iasa totul din prima si cu mare usurinta, daca nu, se enerveaza imediat. Berbec, ce sa-i faci Neputinta o deranjeaza foarte tare, dar mereu imi spune cu intelepciunea ei de la 3 anisori, “lasa mami, cand o sa cresc mare o sa fac perfect”. E tehnica doar legat de ipad si iphone care nu mai au secrete pentru ea, in rest se incurca in manute.
E foarte iubitoare, cu noi doi in special, mereu ne spunem ca ne iubim, dimineata se trezeste, vine langa patul nostru, imi ia fata in palme, imi da un pupic si spune “buna dimineata, mami, te iubesc”, mereu solicita “gramada noastra” (avem noi o un group hug) , in schimb cu strainii nu se simte deloc in largul ei, are nevoie de o perioada destul de lunga de acomodare si nu accepta demonstratii de iubire, gen luat in brate, pupat etc din partea altcuiva, ceea ce pe mine in general ma bucura.
Nu-i place singuratatea, nu se joaca decat foarte rar singurica, si atunci cu noi in camera, in schimb cand are un partener de joaca pe gustul ei nici nu stiu ca am copil in casa. Asa eram cica si eu.
Ii place sa faca pe sefa si sa impuna ritmul(tot eu ), ii place sa rada si sa faca ghidusii, noi ii mai spunem copilul-clovn, face o gramada de fete si scenete ca sa ne distreze pe noi si cand ne vede ca radem cu pofta e cea mai fericita. E o mare artista, e foarte expresiva, cand e fericita, suparata, dezamagita, nervoasa, exprima asta cu tot corpul, prin toti porii si ii place sa fie in centrul atentiei, dar numai intre cunoscuti. Chiar cred ca spre latura asta artistica o sa mearga in viata, pentru ca totul vine foarte natural la ea. Probabil o sa experimentam niste cursuri pe tema asta cand o sa mai creasca.
Nu este foarte adaptabile, nu-i plac situatiile noi, nu-i plac persoanele noi, nu-i plac de la inceput locurile noi, e rusinoasa la inceput, fricoasa, deloc aventuroasa si foarte incapatanata, incearca sa ne manipuleze pe toate caile, cu plans, matait, suspinat, batut din picior sau cu alintat, mangaiat, privit adanc in ochi, pupat si declarat iubire vesnica, depinde cum simte ea ca merge in momentul respectiv. Tot dovada de desteptaciune si asta, nu?
Stie mereu ce vrea, e hotarata si greu o scoti din ale ei, doar cu explicatii mii si cu altenative tot pe gustul ei, altfel e jale mare, cu mancatul stiu ca nu trebuie niciodata sa insist ca daca nu-i place cum arata n-o sa guste veci. Iar cand vine vorba de ciocolata si bomboane e omul interesului, face orice ii ceri, nu mai e nici rusinoasa, nici timida
Ahh, si mai noi am vazut o noua fateta a ei, ia apararea cui crede ea ca a fost nedreptatit, se duce cu tupeu si cearta ce cel ce a gresit, chit ca e taica-su sau vreun copil prin parc.
E tare cocheta si toata ziua e calare pe oglinda (tot eu)
Doamne, cate ar mai fi de spus, dar ma opresc sa nu va plictisesc. Bottom line, nu pot sa-mi imaginez viata fara ea, si daca hotaraste sa plece in strainatate la studii sau mai stiu eu ce eu ma duc dupa ea, am zis
Amalia
anamariame spune:
Doamne, cata dragoste pluteste pe-aici! Sunt superbe descrierile voastre.Chato, esti pe receptie? Mai ai shopinguiala de facut? Daca da, e urat sa indraznesc sa te rog acum, pe ultima suta de m, sa imi cumperi ceva inainte sa vii in Ro?
AlexAndra_81 spune:
acum ca am trimis eseul va poftesc la Eugenii si la capucino
in sfarsit o zi frumoasa si la Bacau, abia astept sa ajung acasa sa-mi iau fata in parc
sa va povestesc ce-a dus-o capul pe fii-mea aseara la locul de joaca Se uita ea la Tom si Jerry pe o canapeluta dar cand s-a ridicat sa vina la mine sa-i dau apa o fetita cu care s-a tot ciondanit ea i-a luat locul. Cand a vazut ca nu poate s-o mute pe fetita si nici sa se inghesuie pe canapea, s-a asezat tacticoasa pe jos langa canapea, ca doar pe ea n-o interesau desenele, evident, si a incepus sa-si ridice strategic o mana in aer cat sa nu vada nici dusmanul televizorul
Am murit de ras, spre enervarea celorlati parinti care pareau extrem de enervati de situatie
Ce poate sa-i duca mintea pe astia micii, ca doar de vazut nu stiu unde ar fi putut vedea asa ceva
Amalia
AlexAndra_81 spune:
in alta ordine de idei, Novus, vreau sa fac si eu prajitura ta cu branza, ca parca prea des o faci, deci clar e si simplu de facu si gustoasa, dar nu mai am reteta
Amalia
novus spune:
ALexandra, wowww, super si descrierea Amaliei pe care o pupacesc de la distanta !! si pe voi !!!
Eu asta am uitat sa scriu : si noi ne facem declaratii si ne pupacim toata ziua si tareeeeee bineeeee eeeee !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
AlexAndra_81 spune:
Ilinca, parca tu facusei muffins cu gem sau dulceata, nu?
Cum au iesit? Am si eu tot felul de dulceturi prin casa si as face ceva
M-a apucat gospodareala, stiu, dar nu ma tine mult
Amalia