LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***420**
Raspunsuri - Pagina 12
inapreda spune:
Ilinca, daca eu te-am suparat, imi pare rau si nu stiu ce sa fac sa-ti treaca supararea; nu a fost cu intentie; cred ca e ca si aia cu "ne-votatul" cind te-am mai suparat o data, fara sa vreau. Am spus deja ca tine de felul meu de-a fi, de "foaita" mea, de "asa sint eu" si nu cred ca asta ar trebui sa te supere. Eu cind am scris, am scris referindu-ma STRICT LA MINE, lucrurile astea sint valabile pentru MINE si atit si nu vad de ce te-ar supara asta.
Daca nu io te-am necajit, ignora mesajul de mai sus.
Daca io mi-s Brutus...nu-ti pot cere sa ma ierti -faci cum crezi/poti/iti vine/- dar imi pare rau.
Monnvas spune:
Eu nu sufar de sindromul ciorii, asa ca... sper sa nu fiti dezamagite.
Ghiocelul meu e un brunetel ochios. E inalt si subtirel, fara sa fie slab. Are deja par pe picioare si fizic mi se pare ca e masculin si... frumos
Se vede pe mutra lui ca e inteligent si sensibil, interiorizat. Deocamdata viata e o gluma pentru el, dar ma tem ca n-o sa fie asa toata viata. „Simtz enorm si vaz monstruos” i se potriveste. Sufera ca un caine din te miri ce fleac. E sincer, e autentic si eu cred ca e destul de profund. D-aia si eu, ca si Simply, am o problema cu „cititul”, fiindca, desi e sincer, nu vad pana in strafunduri. Mi se pare predispus spre angoase, ca mai toti oamenii inteligenti. Il vad iubind cu pasiune, il vad ca pe un prieten loial. Si foaaarte intelegator.
Are o imaginatie bogata, inventeaza scenarii si povesti, d-aia cred ca e un pic boem, un pic distrat. In acelasi timp, are un spirit de observatie formidabil, atentia pentru detalii e extraordinara, d-aia i-am si zis Injinerul. Observ o logica in formare, destul de puternica. Alta trasatura de Injiner. E foaaarte creativ.
E sociabil, dar nu ii place sa te bagi peste sufletul lui. Nu imi declara niciodata dragostea, rar ma pupa, nu e genul afectuos, in schimb nu refuza sa primeasca afectiune. Isi revarsa insa afectiunea asupra goangei (voi reveni asupra ei).
Totul se negociaza. Daca explicam si negociem, am succes. Sunt momente in care ii cer sa ma inteleaga ca ma simt rau si nu pot sa fac aia sau aia. Si chiar intelege. Are suflet bun.
Desi acasa e haos, in societate mi se pare un timid. In societate respecta reguli si ii trage si pe altii de maneca sa le respecte. Nu zice „lectia” pana nu e sigur pe el. Nu are initiativa, ci mereu e un fel de subaltern al vreunui bossy. Sper sa nu faca la fel mai tarziu cu femeile
E fricos se sperie de rame. Cum ar zice Caragiale, „is nevricos, doamna”. Il sperie umbrele, intunericul, animale, gaze, fara ca io sa-i fi indus teama (sau, mai stii...). Asta o bag, de fapt, la categoria „sensibilitate”. Si sensibilitatea se combina cu simt estetic, zic eu: nu ii place „estetica uratului”, nu ii plac desenele urate, imi cere sa sting tv daca vede asa ceva. D-aia nu ii place nici teatrul, nu i-au placut nici animatoarele de la petreceri - ce-s hibrizii astia? Pai ori esti om, ori esti soarece, eeee...
In concluzie: nu e un copil perfect, dar este un copil minunat! Fizic este pur si simplu frumos, iar sufleteste e o combinatie de „sense and sensibility”. Iar eu deja ma simt depasita de combinatia asta de inteligenta si sensibilitate, nu ii fac fata ca o mama. De fapt, nici nu stiu daca-s mama, ma simt ca un fel de partener de viata si de joaca, dar in niciun caz o mama responsabila.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
De-ale Adei: imi spune ea acum o poveste cu un sarpe, o intreb de unde a invatat-o si imi spune ca de la scoala ; o intreb cand a fost ea la scoala si imi raspunde : intr-un an mama cand m-am deghizat in Vladut si am mers la scoala ! ati ghicit Vladut merge la scoala de anul trecut si e baietelul prietenilor nostri
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
tema asta mi se pare adorabila, insa tare solicitanta si mai ales solicita ceva timp sa iti asezi frumos in cuvinte toate sentimentele si trairile avute pentru sufletul din sufletul tau.
Momentan, nu dispun de timpul fizic si psihic dar o sa ma gandesc la tema.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
pisigri spune:
Nici eu nu pot sa scriu in seara asta.
Promit sa incerc sa imi fac tema miine de la job
Ma bucur ca ghioceii s-au insanatosit. Si ma bucur si ca Simply a revenit cu chef de scris. Si ca a propus o tema asa de frumoasa. Dar e tare grea!
Eu am salvat descrierile dar nu le-am citit. Vreau sa le citesc dupa ce o voi scrie pe a mea. Altfel as fi influentata dpdv stil si continut.
Va pup. Noapte buna !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
Ilinca, stiu ca pe mine te-ai suparat. Chiar nu vad tema ca pe un concurs de eseuri si nici nu ma consider mai profunda decat tine, pentru ca tu ai portretizat-o pe Sophiphi si eu nu l-am descris pe Andrei. Explicatia pe care am dat-o nu a fost ca s-o fac pe interesanta, ci pentru ca sunteti prietenele mele. Pana la urma, nu vad de ce faptul ca eu nu particip la tema ar jigni pe cineva.
Ilinca_M. spune:
Nununu, e drept ca pe cuscra m-am suparat (vorba vine) in prima faza si apoi m-a dezamagit si participarea ta, Anaan, tocmai fiindca-mi place cum scrii; amu pe cuscra nu ma pot supara sau mai bine zis pe stilul ei cateodata- da' vorba aia, "stilul este omul insusi", nu ma pot supara pe stil ca nu ma pot supara pe om:))
In definitiv e o prostie supararea mea, sunt constienta; dar m-a frustrat putin faptul ca lui inapreda ii plac "provocarile"/ joculetele etc, noi majoritatea intram cu drag in joc chiar daca uneori sunt teme inconfortabile, asteapta "animatie" si de la altii si cand uite, cineva propune ceva...nu sa poate. Da-o-n colo, de 3 ani tot vorbim de plozii nostri si cand vine vorba de ceva "structurat" intervine principiul, de parca pana acum n-ai mai vorbit niciodata de acel cineva iubit si respectat, acum ar fi o premiera...In fine, nu ma bagati in seama, nu stiu de ce m-a intors pe dos justificarea aia, e drept ca mi-a amintit si de "principiul" cu votatul, asa-s "scorpiile", neuitatoare:)))
No, iar m-am lungit cu tampeniile, imi cer iertaciune.
Abia astept sa ma delectez maine cu portretele Broscului, inginerului si oricui altcineva rasare pana atunci, ca acum nu prea mai vad bine
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus De-ale Adei: imi spune ea acum o poveste cu un sarpe, o intreb de unde a invatat-o si imi spune ca de la scoala ; o intreb cand a fost ea la scoala si imi raspunde : intr-un an mama cand m-am deghizat in Vladut si am mers la scoala ! ati ghicit Vladut merge la scoala de anul trecut si e baietelul prietenilor nostri www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) F. f. f. tare! Nu inceteaza sa ma uimeasca isteatza mica! |
inapreda spune:
Ilinca, jur ca io credeam ca temele/chestionarele propuse de mine sint pentru "desfatarea" tuturor, nu numai a mea proprie Sorry ca am fost asa naiva si mi-am permis sa va inoportunez cu "provocari" si "animatii".
Pe de alta parte, nu cred ca la teme s-a implicat cineva "din obligatie", asa cum imi pare ca imi sugerezi tu ca ar trebui eu sa fac. Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie o placere pentru toata lumea, nu un "must", o "intoarcere" a unei...favori. Si, din cite imi aduc aminte, de fiecare data a scris cine a vrut si nu s-a suparat nimeni. Nici macar atunci cint cu portretele si auto-portretele cind au mai fost "refuzuri declarate" (la cea cu auto-caracterizarile m-am sustras si eu)
Anaan spune:
Eu nu vazusem postarea asta a lui Novus. Mortala Ada! Ieri am ras singura imaginandu-mi-o incercand sa inspire teama.
Ilinca, dar tu stii mai bine decat oricine ca scorpiile is neuitatoare si ciudate. Tu intri in prima categorie, eu ma inscriu cu brio in a doua, asa ca nu-mi uita deraierile, dar iarta-le.