Bv Haydee,Marci,nelli!Hai JD,danaela,titi! - 53

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Amy eu il am pe asta: http://www.angelcare-monitor.com/International/en/products/angelcare-monitor-AC401-deluxe-plus
Mi l-a luat sotul din SUA, nu mai stiu cat a fost, daca vrei il intreb deseara... sau poti cauta modelul pe site-urile de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Bia azi am aplicat si eu cu succes feonul pt adormit copilul!!

ma laudam ca la ora 14 a adormit dar dupa vreo 20 min s-a trezit. Apoi am reusit sa o adorm din nou dar iarasi s-a trezit si cum plangea si aveam ceva treaba am zis sa ii pun feonul poate sta macar cateva minute linistita, dar surpriza a adormit instantaneu si de atunci chiar doarme.
Am mai folosit feonul dar cand era treaza si vroiam sa se linisteasca putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna,

Noi suntem in acelasi stadiu, putine contractii dar nedureroase si neregulate, intepaturi pe sub burta si presiune... Sper sa se hotarasca bebe si sa vina cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Rebe de Bia_Mi!
Dia bravo pt vestile bune, ma bucur ca te-ai linistit. Deci tie ti-a zis ca daca pe langa regurgitat se mai si inneaca si tuseste e de ingrijorat? Al meu se si inneaca si tuseste, de durere nu da semne ca nu plange. O sa intreb si eu de pediatra cand mergem la control ca incep sa-mi fac griji.
Ronina bravo c-ati scapat de bibe si papati doar la tzitzi! Bine ca te-ai linistit la eco. La noi nu mai tin minte cand au inceput varsaturile dar oricum nu de la inceput.
J.D., danaela, titi
Carstea imi pare rau ca te chinui asa cu piticii, multa sanatate lui Rares!

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

RONINA NU TRISAM.Scoate aerul afara chiar violent si o ridicam si in timpul mesei sa scoata aerul.Problema noastra e dupa masa de seara cand incep durerile banuiesc cauzate de acid dupa cum tuseste si cum se aude venind pe gatut.Se calmeaza numai cand o tin in sus de subbrat deci perfect vertical.

JD esti de belea.Cum ma sa pleci cu vaporasul?Daca erai la primul copil ziceam ca nu stii despre ce vb dar asa ....cred ca esti superwoman.

fetelor puneti pheonul pe burtica bebeilor sau folositi doar zgomotul pe fundal?

DEBRIDAT E CONTRA ARSURILOR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Cristina C folosesc feonul doar pe fundal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitolul 54

Mergi la inceput