Piersicute de iulie august (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Buna fetele! Noi suntem in varful patului cu laptopul in brate. Saptamana asta experimentam concediul prenatal.
Am sa las un link pt cele care vor naste la Regina Maria sau la privat in general. E experienta unei fete care a nascut acolo in ziua de Pasti. Eu ii urmaresc blogul si am asteptat cu interes nasterea, ca pitica ei a intarziat mai bine de o saptamana.

http://www.printesaurbana.ro/2012/04/nasterea-la-regina-maria-asteptari-vs-realitate.html

Deci curaj tuturor, se poate si in Ro!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Aruba e fff tare tricoul tau din ultimele poze.

Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

r_ocsy - mie imi trosnesc coastele, mai ales dupa ce mananc si am burta plina Asa imi trebuie daca nu am limita.
Sofia doarme fara treziri?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu

De cele mai multe ori da ... dar ea inca doarme cu noi in camera si ma gandesc ca de aceea doarme asa de linistita. Ma mai striga cateodata noaptea, ii spun ca sunt acolo si o mangai putin si adoarme din nou. Cred ca imi seamana mie, ii place somnul de mica , nu prea m-a chinuit noptile, de la o luna dormea toata noaptea pana la 6 dimineata sau avea maxim o trezire pe la 5, mai manca ceva si dormea pana pe la 6-7. Ce bine ar fi ca si surioara ei din burtica sa fie la fel, desi am o presimtire ca s-ar putea sa fie invers, bebelina din burtica e foarte activa noaptea in comparatie cu Sofia , care pe timpul noptii in burtica nu prea facea gimnastica !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 29+ ( AMR 10 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Multumesc, Beatrice! E luat de aici:

http://www.facebook.com/AnTanTe.Tricouri

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui chmihaela

Buna
In primul rand La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua onomastica.
Revin si eu dupa mult timp cu vesti nu tocmai bune.Eu am petrecut Pastele in spital.La mine au inceput deja contractiile, am dureri de burta care nu mai cedeaza cu nospa si a trebuit sa stau 10 zile cu perfuzii.In continuare trebuie sa stau foarte mult in pat,dar cu toata odihna tot am uterul ft contractat.E posibil sa imi petrec lunile ce urmeaza mai mult prin spital dar asta e.Problema e ca cel mic nu este obisnuit sa stea fara mine si au cam avut probleme cu el acasa.
Ma apuc si eu de citit din urma ca am mult de recuperat.
Va pup.

mami de robert 20.10.2010 23+

Presupun ca perfuziile din spital erau coctail cu no-spa si gynipral ; cel putin mie asa imi faceau , doar ca dupa externare a functionat tabletele.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 29+ ( AMR 10 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor, va pup in drum spre servici.

La multi ani de Sf. Gheorghe celor ce isi serbeaza, ele sau apropiatii, onomastica.

E o vreme de groaza aici, ploua si e 1 grad, mai incolo poate ninge , nu am chef de nimic!

Chmihaela, imi pare tare rau ca ai probleme si stai asa mult in spital, iti doresc curaj si rabdare. E greu si acasa consemnata in pat ca Balanta, darmite in spital, dar esti monitorizata si totul va fi ok.

Ioana, bine ai revenit.

Muraturica, lasa ca trece ea saptamana.

Rocsy, si eu ma simt uneori necitita, chiar daca semnez condica aici in fiecare zi, si ce, asta e, nu spuneam ceva de interes prea general. Poate voi aveti rude si apropiati cu care sa vb mai mult despre sarcina, eu nu prea am aici, imi face tare bine sa scriu pe forum fie doar ca sa imi pun ordine in capul tulburat de hormoni .

Ali, cred ca vei fi mai relaxata la al 2 lea copil si sper ca si sosu'....ce haios ai povestit! te si vedeam dand buzna inapoi acasa cu moatzele pe cap si juma' de manichiura.

Dureri de solduri, spate... regret sa informez pe cele ce nu au avut pana acum , e normal sa avem...pe mine m-au apucat inainte de 20 saptamani. Inarmati-va cu perne, 2-3 minimum.

Evident, am uitat ce s-a mai zis. Ma duc la birou unde sper sa nu adorm pe scaun. Va pup!

29 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

mihaela imi pare rau ca ti ai petrecut pastele in spital si iti doresc sa stai cat mai putin posibil pe acolo.

ca mila tie ti a mai dat doctorul sa faci analize?ai discutat cu el ceva despre nastere?o sa nasti la bega?joi am sa merg la el si m am gandit sa vorbesc sa vad ce imi recomanda sa nasc aici la privat sau sa merg acolo ....si alte detalii legate de nastere

in rest eu ce sa mai zic???ca am toate simptomele de care pomeniti voi parca toate adunate la un loc???mai bine tac si nu mai zic nimic
si ca azi mi am sortat toate hainele(ca stiti voi ca e placerea mea maxima) si am descoperit ca am vreo 3 tricouri si 2 pantaloni pe care mai pot sa le port... si ca nu mai imi vine sa merg sa imi cumpar altele si nici macar sa mai ies afara din casa(nici macar chiloti buni nu mai am)offffffffffffffff

29+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Ali analize nu mi-a dat deocamdata sa fac, iar despre nastere nu am vb inca, vedem cum se pozitionaza bebelina, cat mai creste, eu m-as incumeta sa incerc natural, daca ma lasa si dr., iar despre loc la spital la Bega.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Capitolul 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Fleur te citim tot timpul asa ca nu te mai simti necitita.

Pt cele interesate am trimis pe contul comun un necesar de bebelusi, mi la trimis o prietena. Eu il voi scoate la imprimanta si fac adaugiri pe langa.

21+

Mergi la inceput