Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
cosmi1975 spune:
neata gagici...
eu la cafea si asept sa se trezeasca papan sa l duc la gradii.Bianca a plecat ,....cu cat trece impul incep sa ma gandesc la examen si ma ia cu rau de la stomac.Eu tot cu comisia lui peste , dar cred ca azi e ultima zi...incepe sa imputa treaba oe acolo si mai bine zic adio.
Lili am vb...daca ai depus o cerere la o sc si ai fost respinsa , se pare ca ai prioritate daca au ramas locuri si spiridusul va intra acolo. Asta se spunea ieri la ora 2 la sedinta .Mai vb
Ana ce le mai trageti si voi , dar lasa ca trece .
Bumbii cam scurtmesajul tau, sanatate la puiuti.
Maraki lasa ca era bine sa scriem aici toate problemele este foarte buna terapia de grup si face foarte bine la minte si suflet. Despre R...ale tineretii valuri lasa ca si gaseste el repejor de munca.
Giolasa nu te mai necaji ,sunt sigura ca va fi foarte bine.Hai aici cu noi ca ti simtim lipsa.
Toanca tu pe unde esti??
ia sa vina toata lumea ca striga catalogul ....feteleeeeee
revin
silvi_2005 spune:
Salutare , am intrat si eu la voi la cafelutza cu Cosmina .
Gio nu te mai gandii la astea sin,cera sa fiu mi se parea exorbitant pretul pentru gradinita zic s eu ca ca te ffaci luntre si punte pentru un liceu bun sau o faculta dar pt gradi nu prea merita. Stiu ca fiecare parinte vrea ce-i mai bun pt copil de cand il naste dar in Ro se exagereaza cu preturile la scoli si gradinite, lasa ca o sa fie bine baietii au timp in vacanta sa se obisnuiasca cu ideea si despr voi ce sa zic mi se pare ca ati progresat super bine si repede cu ap platit, masini achitate, teren de casa sunt si in occident care lucreaza o viata pt asa ceva asa ca fii barbata si happy pt ce ati realizat nu iti bate capul cu o perioada mai grea.
Maraki vai figuri sunt si tinerii astia, nu stiu ce sa zic dar in restaurante e f greu fata de alte domenii iti er aiai sa dai cat poti si salarul nu e pe masura. Poate la un moment dat cedezi si iti vine sa o lasi balta, sa se gandeasca bine R ca poate e prea greu pt el in resto. O sa isi gasesca sigur in alta parte dar la nemti e tare aiurea cu lisitul o zi zici ca nimic din ce ai facut nu mai conteaza, cred ca si aici ar face la fel.
Cosmina vad ca si tu esti prinsa tare, eu abia astept sa vina saptamana viitoare ca am vacanta 10 zile de fapt astept vacanta dar mai am niste saptamani nasoale inainte de vacanta si o multime de ex.
Bumbi ce mai faceti ?
Ana ce mai faci? Eu am ajuns zilele astea tot dupa 18 acasa stau sa il iau pe Alain la 17,45 de la bus de vacanta si apoi ceva cumparaturi si e gata ziua asa m-am saturat Cum e Alex ?
Gata va las si eu merg sa accelerez flacaul sa plecam la 8 din casa, o zi cu soare la toata lumea ca la noi ploua de o luna si inca 10 zile tot asa o sa fie , azi maxima e de 10 grade asta zic si eu primavara
dia_tm spune:
Ana, refacere rapida lui Alex! imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva!
Bumbi, recuperare rapida si lui Edi!
Multumim de urari si pt gandurile frumoase!
Noi suntem ok...inca in faza de acomodare; nu seamana o zi cu alta.
Noaptea micuta Lavinia are program de masa de 2-3-4ori...cu asta ne impacam usor; mai grav e cand o prinde program de plans si marait si o tine 3-4 ore (din fericire nu e prea des, dar cand se intampla...); cel mai aiurea mi-e ca daca nu reusesc sa o calmez o trezeste si pe Adri care n-are cum sa mai doarma ziua si dupa aceea e zombie la gradi si maraita cand vine acasa... din fericire se pare ca Adri doarme dusa si pana acum o singura data s-a trezit din cauza bebelinei.
Eu ma simt tot mai bine de la o zi la alta ... ma mai sacaie cusaturile uneori (n-am reusit sa scap fara nici de data asta...dar oricum, le suport mult mai bine decat cu Adri).
Ieri am fost ins farsit afara cu caruciorul (tot incerc de ceva zile, dar e o vreme oribila pe aici, frig si ploaie, si cand e soare bebe doarme, si pana se trezeste ploua ...); si ieri a plouat si a fost si grindina, dar din fericire dupa ce ne-am intors noi de la plimbat
Am fost ieri si la pediatra - se pare ca totul e ok .
...cu netul mai greu...
Acum ca a venit bebe, ne reluam programul de cautat o locuinta (am primit si preavizul scris, oficial, de la noii proprietari) ...si e un haos... atata timp pierdut si-atat de greu de gasit ceva, si cand gasim ceva nu reusim sa ne hotaram si sunt atatea formalitati si tampenii.
Am gasit o locuinta draguta (tare asemanatoare cu cea in care stam...pe aceeasi strada, la 100de m distanta), dar nu e prin agentie...si discutam cu proprietarul - a ramas ca ne suna el azi si stabilim o intalnire sa discutam detaliile ...sper sa reusim sa ajungem la un acord...
Nici nu stiu daca imi place asa de mult casuta sau vreau doar sa terminam cu cautatul asta! Adica imi place casuta dar e bine mai scumpa... asta e, au crescut mult preturile si chiriile in ultimii 2-3 ani, cu vreo 30%.
Fiind de discutat direct cu proprietarul cica e bine sa facem actele la un notar...asa ca ieri am fost sa vorbim si cu un notar ... si uite asa aproape in ficare zi e ceva de facut si pierdem timpul pe tema asta.
toanca spune:
Salutare si de la noi.
In primul rand, DIA sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa te bucuti de ea.
Nu am mai putut intra pentru ca de la servici ne-au taiat accesul la net, iar acasa 2 saptamani am avut calculatorul stricat si abia azi l-am luat de la reparat.
Vad ca multa lume suparata....ma bag si eu in clubul vostru.
Am avut niste zile cumplite la munca in care m-am umflat de plans; m-am certat cu sefa mea, si e o atmosfera de tot rahatul in birou; mi-e o sila cand plec dimineata de acasa de nu va puteti imagina.
Iar cand vin acasa nu imi mai arde de nimic.
Asta e!
Matei e ok, cu gradinita.
I-a cazut ieri un dinte de sus iar acum e asa de haios stirb...
Abia astept concediul....
Incerc sa mai intru zilele astea de acasa.
Va pup
toanca spune:
Am uitat sa va zic ce era mai important si sa-mi laud sotul.
Anul asta, de ziua nuntii, nu ne facusem niciun plan datorita banilor.
Insa sotul meu vazandu-ma ca sunt asa suparata si nervoasa mi-a facut o supriza: pe 27 iulie plecam trei zile la Lisabona
maraki spune:
Buna seara de la germanica,
Toanca nasol ca te-ai certat cu sefa. O sa iti faca zile negre mastera dar tu sa nu le pui la suflet Si a mea este cu toane; am impresia ca sant zile cand nu ma poate suferi si pe cuvant ca nu are motive.Tot aia sant, nu m-am schimbat, nu am barfit cu nimeni despre cineva....ramane o enigma ce are sefa asta a mea cu mine.
Dia sper sa-i treaca repede colicii Laviniei. Este foarte greu cand incerci totul ca sa o linistesti si nu are nici un rezultat. Eu nu pot spune ca am facut nopti albe cu Angelo..chiar niciodata cat a fost bebelus. Robert a inceput sa dorma noapte intreaga de la 3 luni iar cu Roxana nici nu simteai ca este in casa. Nu a plans fetita asta deloc Bafta la inchiriat ce ati gasit
Silvi hai ca m-am linistit cu Robert.A fost astazi si si.a cerut scuze la sef si ce o mai fi spus el pe acolo....seful i-a spus ca figureaza sapt asta in concediu si il suna maine pe Robert sa vb cu el Doamne ajuta si sa-i vina mintea la cap, sper ca de data asta sa fi simtit ca s-a lovit cu capul de pragul de sus.
Bumbi refacere rapida baiatului
Ana voi ce faceti?
Cosmi da-ne si detalii puiule, ce e pe acolo de se-mpute treaba? Cred ca mai mari emotii ai tu pt examene decat Bianca
Fetelor dupa atatia ani am aflat si eu de ce isi pun nemtii ciori de plastic in marime naturala pe balustrada balconului Radeam de ei si spuneam ca nu vad nimic estetic in ati afisa ciori pe balcon M-am plans astazi la o nemtoaica,nu mai scap de 3 porumbei la mine pe balcon S-au invatat aici si va dati seama ce mizerie fac ca se rahatesc peste tot. Nemtoaica m-a invatat sa cumpar de la magazin pt gradini ciori de plastic si sa le pun pe balustrada. Ciori, moristi sau sa agat niste cd-uri in tavan Numai asa voi scapa de porumbei. Omul cat traieste,invata....
Aici vor fi zile de vara de maine. Sambata sant anuntate 30 de grade, maine 24, vineri 28 Vineri se duce Angelo cu bunicii la Fruhlingfest, un parc de distractii Cu noi va merge duminica ca numai atunci are Giorgos zi libera. De onomastica lui Giorgos am cumparat o felicitare si l-am pus pe Angelo sa scrie in ea. A scris: sagapo poli mpampa, sagapo si s-a semnat Aggelos. Si l-a desenat pe Mario ca el cand joaca cu taica-su Wii, este Mario si Giorgos, Luigi.
merg pe la generale sa citesc si putin cancan-ul
revin maine...
cosmi1975 spune:
neata gagici...dau o cafea buna buna
m.am trezit cu noaptea in capsi ma culc destul de tarziu , dar....
papan are azi inspectie la gradii si e f emotionat ca doamna i.a spus ca se bazeaza pe elsper sa se descurce.M.a pus sa-i calc camasa si sa.i dau incaltarile noi.Vedem ce va face....
BIancaaici e complicata treaba....nu ma plang de invatatura , dar cateodata sare calul ca e cam ,,tare ,, in gura.Acum am facut un pact si vad ca merge treaba. Pentru examen am mari emotiipentru ca este punctul de plecare pentru viitorul ei , iar daca va intra la liceul care si.l doreste cred ca va fi un start perfect....Doamne ajuta!
Dia ce dor imi e de un bebe mic...lasa ca pana se invata cu lumea asta va mai avea si ea momente de plans.Spune ne cum a reactionat A.
Maraki ce bine ca R si-a revizuit atitudinea si sunt sigura ca va rezolva problema.Se impute treaba din mai multe puncte de vedere...incepe treaba cea mai grea si au inceput sa dea bir cu fugiti.Eu am spus oficial ca de luni nu ma mai duc.Nu mai am timp de nimic.De fel sunt o tipa imprastiata , dar cand am o treaba de facut sunt brici(ce modesta sunt) ma agit la maxim si resimt treaba asta mai ales cand incerc sa ma relaxez.Adevarat ca ma simt ok nu am mai avut momente de rau dar cand ma urc in pat simt adrenalina la maxim.
Toanca mda...cunosc sentimentul cand intri in conflict cu sefa.Am avut si eu meciuri anul trecut , dar la tine tinand cont ca esti la privat e mai greu. La mine nu au fost repercusiuni deloc mai ales ca aveam dreptate .Super surpriza a facut sotul.Bravo
Gio hai vino ,, acasa,, lasa tristetea.
LIli cum fu aseara ..pagube prin curte ceva de la furtuna??Ca sa vedeti ce mica e lumea..am vorbit la telefon cu Lili si am descoperit ca prin clasa a 3 a am fost colege de scoala la clase paralele. Super fata Teolinda.
Sivii ai rezolvat cu vacanta??
noi nu putem sa plecam in vacanta astaG lucreaza si eu incep cursurile la master
Mihaaaa ce face T?
revin
G_I_O spune:
mai fiecare gandeste cum vrea despre gradi privata sau de stat, despre mutarea copiilor in fiecare an de la o gradi la alta.
eu prefer sa fie la una si buna. Prefer sa nu arunc cu banii intr-o vacanta scumpa,ci sa-i dau pt gradinita copilului. Prefer sa investesc bani in educatia lor de mici, nu doar la liceu/facultate. Caracterul unui copil se formeaza de la varste fragede...mai ales ca ei la 2-3 ani absorb informatiile mai ceva ca un burete.
Chiar nu vreau sa-mi laud baietii, dar sunt plini de cunostinte extra...nu mai zic de Edi ne uimeste zilnic cu cate stie, la nici 3 ani.
Deocamdata nu ne mai permitem, asa ca din iulie vor sta acasa cu mine sau pe la bunici. Din sept. vom vedea....poate se mai schimba lucrurile si la noi...daca nu....are asigurat locul la stat...si sper eu sa fie o gradi buna, sa nu coloreze toata ziua si sa se joace.
Dia adaptare cat mai usoara, sa treaca colicii si sa se obisnuiasca cu programul de bebe.
sa va gasiti casuta cat mai repede....nasol ca au crescut chiriile asa mult.
Cosmi draga de tine....ce emotii te asteapta. Hai ca Bianca e o fetita isteata si va face fata cu brio acesui examen.
Gura mare, cred ca ttoti adolescentii o au....se cred cei mai cei....nu asa eram si noi la varsta lor?
Maraki of ca o dati din una-ntr-alta....poate asta sa-i fie invatatura de minte lui R si sa stie pe viitor cat trebuie sa vorbeasca si ce.
in timp ce cieam de ciori, m-am gandit ca pt porumbei sunt puse. in Italia aveau ceva tepi pe pervaze, sa nu stea acolo porumbii....doamne si ce mizerie fac si ce urat miros.....cumpara si tu ciori sa scapi de ei.
BUmbi sanatate lui Edi, dragul de el...ma gandesc ce greu ii e cu mana imobilizata. voi ce mai faceti?
Iuliana imi pare rau ca te-ai certat cu sefa si ca e o atmosfera incordata la munca...sper sa reveniti la normal, ca e nasol asa...
Super surpriza ti-a facut sotul!
Silvia vad ca u esti tot ocupata...cand ne arati pozele DE LA BOTEZ?
Ana probabil voi suferi eu mai mult decat el....cand i-am zis a fost de acord...el merge cu Claudi la alta gradi...adica isi ia cu el si educatoarea. vom vedea ce va fii pana la toamna....
Ce faceti de 1 maI?
noi vom fi in jurul casei.... daca stateam mai bine cu finantele, trageam un Bran ceva, mai ales ca sotul trebuie sa fiew maine pe un santier in Sibiu.
o zi frumoasa sa aveti...la noi e soare, e cald afara.....
fug la treaba. pupici!
dia_tm spune:
Toanca, super supriza!
Maraki, am vazut si eu prognoza meteo pt Germania...te invidiez
Eu am luat-o razna...stiu ca e o perioada in care devenim mai uituce, cu sarcina si cu bebe mic, dar cred ca eu am depasit rau limitele normale;
Ieri trebuia sa o iau pe Adri de la bus; cu vreo ora inainte i-am dat la bebe sa pape, si apoi... eram convinsa ca mai am vreo jumatate de ora pana sa merg dupa ea, cand suna cineva la usa: soferul de la bus, care mi-a adis fata acasa, ca eu am uitat sa merg dupa ea.
Habar n-am cand a trecut timpul si cum am reusit sa fiu atat de ametita incat sa nu ma uit la ceas si fac asa o faza penibila.
I-am promis Adrianei ca de acum imi pun tot timpul alarma la mobil cand trebuie sa merg dupa ea, ca sa nu mai repet figura
toanca spune:
Salutare.
Dia, cand ai bebe mic cam pierzi notiunea timpului....
GIO, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste educatia.
Imi pare rau ca treci printr-o pasa proasta.
Mie mi-e efectiv sila sa merg la munca; atmosfera e de tot r...tul iat astia zici ca sunt platiti la cat de multe emailuri dau si cat stau mai mult in sedinte; azi am stat numai intr-o singura sedinta 4 ore
Nu stiu cum o sa fac ca sa ma inteleg cu sefa ca si eu sunt destul de artagoasa si ambitioasa.
Asta e!
Cosmi, si eu zic ca si fetele; Bianca e faca cu capul pe umeri.
Noi de 1 Mai stam acasa pentru ca luni mergem la munca.
Maraki, tare faza cu ciorile.
In Italia am vazut ca niste tepuse puse pe marginile balustradelor tot din acest motiv.
Matei e toata saptamana pedepsit ca a fost obraznic.
Spiridusii sunt obraznici?
Eu nu stiu de unde le scoate Matei cateodata si o zice pe un ton...ca un om mare.
Asa ca e fara desene animate si fara dulciuri desi are o debara plina ca abia a venit matusa mea din America
Voi cum ii pedepsiti pe spiridusi?