Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 13

MIHA78 spune:
MIHA78 spune:
 Silvia felicitari ptr. rezultatele tale, cred ca in viata reusesti cel mai sigur at. cand faci ceva din pasiune.
Cosmi, legat de Dunarea eu nu am o parere asa proasta ca si Gio. Zic eu ca am avut si putin noroc at. Eu am luat biletele cu reducerile timpurii, la cat am platit noi am fost multumiti. Nu mi-a convenit prima camera, mi-au schimbat-o. Mancare a fost ok, nici in Bulgaria nu e mai buna,  dar intr-adevar in aceeasi perioada s-au imbolnavit multi de la apa din piscina, din pacate si Gio si copilasii, noi am scapat... Categoric Mamaia e o varianta mai buna, dar diferenta de pret e mare. Dunarea are acum si plaja privata am inteles, dar sa stii ca e departe, asta clar. Deci plusuri si minusuri. Si eu am in calcul acum hotelul Meduza, chiar din complexul steaua de mare ce-ti zicea Silvia. Uita-e la oferata de pe Eximtur, e tare avantajoasa, daca esti si in sindicat afiliat mai ai 5%reducere. Noi avem in calcul acest hotel si Uranus tot in Eforie, v-am zis ca e musai un concediu "economic".
Revin promit.

G_I_O spune:
G_I_O spune:
  tuturor spiridusilor, fratilor si surorilor acestora! Sa aveti o viata frumoasa, serena si plina de voiosie!
 tuturor spiridusilor, fratilor si surorilor acestora! Sa aveti o viata frumoasa, serena si plina de voiosie!
La multi ani tuturor copiilor, de la mic la mare !
!
SILVIA felicitari!!!
MIHA voi ati avut notoc de camera mai mare, cand am ajuns noi era full, nu am avut ce schimba. Si la cat am platit acolo, cu siguranta gaseam la ceva vile.
Daaaa, e foarte departe de plaja, mai ales cand ai si copii mici dupa tine.

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 salutare gagici...eu matinala mereu zici  ca imi pune cineva ceasul la 6 30
zici  ca imi pune cineva ceasul la 6 30
suntem ok ...zielle astea  ne am tot plimbat , azi  G e la peste iar eu cu Bianca iar  tb sa  bantuim dupa rochita si pantofi sper sa  si gaseasca ca deja....
sper sa  si gaseasca ca deja....
despre vacanta...am gasit cev ala un hotel de dragut in Mamaia. Am stat anul trecut acolo intr-un apartament .Este f apropae  de mare si parca  nici asa scump nu mi se pare tiannad cont ca e  sezon.Musai sa ma hotaresc  .
.
Stefan va pleca  in iulie  la  olanesti  cu ai mei  , iar Bianca  la sf de iulie  va merge in Italia si de acolo la Disney cel putin asa i a promis una din matusi.
cel putin asa i a promis una din matusi.
Am terminat si anul 1 la master..tare greu mi s a parut.
Miha ce face  spiridusul??unde  ai vrea  sa  pleci  in concediu?nici mie nu mi a placut asa mult in Bulgaria
ce face  spiridusul??unde  ai vrea  sa  pleci  in concediu?nici mie nu mi a placut asa mult in Bulgaria 
G I O   multam de informatiile  de  la Dunarea. Ce mai faci tu?
multam de informatiile  de  la Dunarea. Ce mai faci tu?
Silvi aoleuu  ce de  ai  gatit...felicitari!! cred ca esti facuta pt asa ceva
 aoleuu  ce de  ai  gatit...felicitari!! cred ca esti facuta pt asa ceva 
Maraki de ce vrei  costum  de  neopren..nu sta A fara?...mmor de dragul tau  cand  citesc ce planuri  de vacanta ti ai facut
de ce vrei  costum  de  neopren..nu sta A fara?...mmor de dragul tau  cand  citesc ce planuri  de vacanta ti ai facut
Toanca  super de M ca merge in tabara. Bine ca nu  are  nicio  cariuta  puiul . Papan are  o  dantura  superba acum , dar sa vedem  dupa
super de M ca merge in tabara. Bine ca nu  are  nicio  cariuta  puiul . Papan are  o  dantura  superba acum , dar sa vedem  dupa  ...nu i se misca  niciun dinte
...nu i se misca  niciun dinte
ma duc sa mai pun o  gura  de cafea 
pup fetele

silvi_2005 spune:
silvi_2005 spune:
 Salutare si de la mine, eu sunt in saptamana derevizare inainte de examenele scrise care le am pe 11 si 12 si profit de liniste ca de vreme buna nu am parte  . Multumesc mult de felicitari sa vedem prima data rezultatele
. Multumesc mult de felicitari sa vedem prima data rezultatele  o sa va pun reteta cu desertul de la ex ca de atunci l-am refacut acasa de doua ori ca e tare bun
 o sa va pun reteta cu desertul de la ex ca de atunci l-am refacut acasa de doua ori ca e tare bun  . Noi ne-am aniversat casnicia cu o zi in avans ca era de garda al meu sot dar  bine a fost si asa, am baut o champanie, eu am facut o cina draguta, am primit un set dragut de bijuterii de la al meu sot si ne-am uitat la ceva film nici nu mai stiu la ce
. Noi ne-am aniversat casnicia cu o zi in avans ca era de garda al meu sot dar  bine a fost si asa, am baut o champanie, eu am facut o cina draguta, am primit un set dragut de bijuterii de la al meu sot si ne-am uitat la ceva film nici nu mai stiu la ce  eu propusesem Nothing Hill filmul care l-am vazut prima data impreuna dar vazand ce grimasa face al meu sot am ales altceva , dovada ca nici nu mai stiu ce
 eu propusesem Nothing Hill filmul care l-am vazut prima data impreuna dar vazand ce grimasa face al meu sot am ales altceva , dovada ca nici nu mai stiu ce  . Alain era nedumerit ce "aniversera " avem daca nu am facut tort cu lumanari
. Alain era nedumerit ce "aniversera " avem daca nu am facut tort cu lumanari  We a  trecut repede am smotruit toata casa
 We a  trecut repede am smotruit toata casa  ca aici pana aspir si sterg cum  imi place mie toate cotloanele fac cu nervii, am primit musafiri ca nu ne vazusem cu prietenii de ceva vreme pt ex meu si uite asa a trecut vremea. Vacanta vine imediat am zis ca intru in program de sport sa vad daca ma tin, oricum cu ex am slabit 2,5 kg e bine dar un pic de tonificare nu ar strica.
 ca aici pana aspir si sterg cum  imi place mie toate cotloanele fac cu nervii, am primit musafiri ca nu ne vazusem cu prietenii de ceva vreme pt ex meu si uite asa a trecut vremea. Vacanta vine imediat am zis ca intru in program de sport sa vad daca ma tin, oricum cu ex am slabit 2,5 kg e bine dar un pic de tonificare nu ar strica. 
 Cosmina deci voi inca in cautari de tinuta  e greu sa gasesti ceva care sa iti placa, tin pumnii sa gaseasca rochia de vis
 e greu sa gasesti ceva care sa iti placa, tin pumnii sa gaseasca rochia de vis  Tu esti ca mine cu cautarile de hotel
 Tu esti ca mine cu cautarile de hotel 
 pe bune daca nu si eu caut zile in sir daca nu saptamani ca zici ca ne mutam pe viata nu ca stam o spatamana dar e greu sa alegi
 pe bune daca nu si eu caut zile in sir daca nu saptamani ca zici ca ne mutam pe viata nu ca stam o spatamana dar e greu sa alegi  sa il vezi pe al meu sot cum face ca mori de ras cauta o locatie unde are zbor intra pe advisor si vede ce hotel e bine cotat langa mare da clic pe el si gata eu am zeci de cautari si comparatii si strategii te doare capul
 sa il vezi pe al meu sot cum face ca mori de ras cauta o locatie unde are zbor intra pe advisor si vede ce hotel e bine cotat langa mare da clic pe el si gata eu am zeci de cautari si comparatii si strategii te doare capul  oricum eu sunt declarata experta casei
 oricum eu sunt declarata experta casei  deci am merite. Felicitari pt primul an de Master
 deci am merite. Felicitari pt primul an de Master 
 Miha ce faceti pana la urma mergei la mare la Eforie sau unde ? 
 Gio voi unde mergeti in vacanta ? Sa nu mai zici la turci ca mor  Ce ai mai auzit de Italia, cum stau lucrurile in zona ? Ce iti fac piticii? Unde ai disparut asa ?
 Ce ai mai auzit de Italia, cum stau lucrurile in zona ? Ce iti fac piticii? Unde ai disparut asa ? 
 Maraki deci voi 11 ani bravo la multi inainte cu fericire si tot ce va doriti  Noi facem pe 10 iunie 12 ani de cand suntem impreuna poate ma adun atunci si il invit pe sot sa o cina in oras sau ceva . Mi-a multumit ca am rezistat 10 ani
 Noi facem pe 10 iunie 12 ani de cand suntem impreuna poate ma adun atunci si il invit pe sot sa o cina in oras sau ceva . Mi-a multumit ca am rezistat 10 ani 
 Cum stai cu pregatirile de vacanta ?
 Cum stai cu pregatirile de vacanta ? 
 Iuliana pe unde esti ? 
 Va las ca ma pregatesc sa postez si eu o reteta pe blogul meu neglijat il astept pe al meu sot din garda, azi  vrea sa mergem la ceva film la cinema de la ora 13 la un SF gen Alien  si o merg ...ca asta am zis la bine si la rau ... nu il las singur
 si o merg ...ca asta am zis la bine si la rau ... nu il las singur  revin sa va arat reteta pe cand ajung sa o postez
 revin sa va arat reteta pe cand ajung sa o postez 

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:

gataaaaa  am scapat...gasit rochita care  e tare frumusica...si pantofi  care sper sa i fie  comozi ca ea  nu a mers pana acu pe tocuri
 gataaaaa  am scapat...gasit rochita care  e tare frumusica...si pantofi  care sper sa i fie  comozi ca ea  nu a mers pana acu pe tocuri
Silvii tare  frumos ati petrecut...bravo
tare  frumos ati petrecut...bravo

maraki spune:
maraki spune:
 ^Buna ziua si de la noi, 
 Fetelor asa este si in Ro moda la imbracaminte? 
 "Sa fiu sincera,ce moda e acum: leggins pe sub pantaloni cit mai scurti de blugi,bluze cit mai lalii si mai fara forma,bluze super-mega decoltate daaar le poti purta cu 2-3 maieuri pe dedesubt,maieuri cit mai colorate si cit mai suprapuse...mai spun?.Si peste toata salata asta de lungimi,colturi,lalii,vine o gecuta de jeans sau piele musai scurta pina sub sani ."
 Am dat copy-paste de la mesajul unei romance din Munchen. Saptamana trecuta am aflat ca in Ro sant  la moda bluzele si rochiile cu fermoarul cusut pe dinafara Habar nu am avut
 Habar nu am avut Vazusem la H&M acum o luna, o rochita foarte frumoasa, material gen Chanel, eram hotarata sa o cumpar dar cand am intors-o cu spatele.....avea fermoarul cusut pe dinafara si mi s-a parut  ca strica tot farmecul
 Vazusem la H&M acum o luna, o rochita foarte frumoasa, material gen Chanel, eram hotarata sa o cumpar dar cand am intors-o cu spatele.....avea fermoarul cusut pe dinafara si mi s-a parut  ca strica tot farmecul
 Cosmi cand plecati la Mamaia? Super vacanta-i asteapta pe copii
Super vacanta-i asteapta pe copii si oricum o sa petreceti super si la  mare
 si oricum o sa petreceti super si la  mare Bine ca s-a hotarat Bianca la tinuta, sa o poarte sanatoasa
 Bine ca s-a hotarat Bianca la tinuta, sa o poarte sanatoasa Si eu ma scol din reflex la 6.40 in fiecare dimineata.
 Si eu ma scol din reflex la 6.40 in fiecare dimineata.
 Silvi, voi v-ati cunoscut chiar de ziua mea Te cred ca este gustos desertul dar daca suna complicat....
 Te cred ca este gustos desertul dar daca suna complicat....
 Inca mai cumpar una,alta pt vacanta Mi-am luat o rochita roz care se leaga dupa gat si are cupe din burete in fatza, cu asta ma voi imbraca in drum spre plaja, am gasit la 10 euro bucata prosoape  frumoase de plaja
 Mi-am luat o rochita roz care se leaga dupa gat si are cupe din burete in fatza, cu asta ma voi imbraca in drum spre plaja, am gasit la 10 euro bucata prosoape  frumoase de plaja Am luat unul lila cu dungute roz pt mine si altul turcoise cu dungute verde deschis pt Giorgos. Angelo are prosopul meu din Grecia, s-a pastrat ca nou dar daca va spun de cand il am.....din 1994
 Am luat unul lila cu dungute roz pt mine si altul turcoise cu dungute verde deschis pt Giorgos. Angelo are prosopul meu din Grecia, s-a pastrat ca nou dar daca va spun de cand il am.....din 1994 L-am folosit si in Mamaia, Neptun, la greci in nu stiu cati ani, la africani....dar pe cuvant ca s-a pastrat  super!
 L-am folosit si in Mamaia, Neptun, la greci in nu stiu cati ani, la africani....dar pe cuvant ca s-a pastrat  super!
 Noi am fost ieri la Olympia Park, ne-am plimbat cu trenuletul, am dat mancare la rate si lebede si nu am apucat sa il ducem pe Angelo la stadionul echipei Bayern Munchen pt ca incepuse sa ploua
 Sapt. asta sant libera, joi este sarbatoare, sa vedem pe unde ajungem. Am cumparat astazi doua tricouri pt Angelo, unul roz si altul alb cu bleumarin si au scris aplicat in fatza amandoua. Sapt trecuta nu mai stiu daca am scris aici, am luat si doua bermude subtiri pt Angelo cand e in Grecia si o salopeta jeans trei sferturi. 
 Cosmi sau Silvi, nu mai stiu cine m-a  intrebat: Angelo nu a purtat niciodata costum din neopren, mi-a spus o prietena romanca de aici ca s-ar putea sa aiba nevoie acolo de el ca sa nu il arda soarele pe spate. Poate il cumpar degeaba si nu vrea sa il poarte
 Am auzit ca in Grecia un sigur iaurt mare Danonino, costa 2 euroi Angelo mananca 4 pe zi. Asa o fi? Aici cumparam cu 1,78 euro, 4 bucati.
 Angelo mananca 4 pe zi. Asa o fi? Aici cumparam cu 1,78 euro, 4 bucati.

maraki spune:
maraki spune:
 De fapt, bermudele si salopeta le-am cumparat cadou de 1 Iunie + un joc pt Wii, ultimul aparut Mario party 9. Am aflat ca putem decoda Wii si Nintendo si sa tragem jocuri din site-uri. Trebuie neaparat sa iau legatura cu varul lui Giorgos, nu putem sa dam cate 50 euroi cand vede Angelo ca a mai aparut nu stiu ce joc Incepe la taica-su cu " bitte, bitte, bitte papa " si il imoaie pe asta de tot
 Incepe la taica-su cu " bitte, bitte, bitte papa " si il imoaie pe asta de tot

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 neata gagici...eu m am apucat sa mai arunc din incaltaminte ca e prea  multa pt 4  persoane  ...se pare  ca stresul  examenului isi spune  cavantul
...se pare  ca stresul  examenului isi spune  cavantul daca inainte  inchideam  ochii la  tot  felul de nedreptati acu parca s....Xena
daca inainte  inchideam  ochii la  tot  felul de nedreptati acu parca s....Xena eu de fel asa face to face sunt mai concilianta , pot sa ma abtin si pe  motivul asta mi o iau de fiecare data
eu de fel asa face to face sunt mai concilianta , pot sa ma abtin si pe  motivul asta mi o iau de fiecare data  dar acu,..exemplu
dar acu,..exemplu Bianca a fost intr o excursie la munte iar o ,,amica,, s a tinut scai de ea tot timpul gen:: vezi ce faci, daca i spun mamei tale, vezi ca nu se tine  furculita asa(asta de fatza cu ceilalti copii) vezi ca  n o sa ti fie  bine  la liceu  daca te porti asa
 Bianca a fost intr o excursie la munte iar o ,,amica,, s a tinut scai de ea tot timpul gen:: vezi ce faci, daca i spun mamei tale, vezi ca nu se tine  furculita asa(asta de fatza cu ceilalti copii) vezi ca  n o sa ti fie  bine  la liceu  daca te porti asa  ...a venit B foc si para acasa ca  s a simtit vanata
...a venit B foc si para acasa ca  s a simtit vanata  . Daca  se intampla asta cu ceva timp in urma ii spuneam  fetii ca asa e felul persoanei respective ...dar acu am reactionat si a ramas toata  lumea
. Daca  se intampla asta cu ceva timp in urma ii spuneam  fetii ca asa e felul persoanei respective ...dar acu am reactionat si a ramas toata  lumea  socata de reactia mea.  O fi bine  o fi rau???dar eu parca m am eliberat ca prea si o lua  bibi
socata de reactia mea.  O fi bine  o fi rau???dar eu parca m am eliberat ca prea si o lua  bibi . Asta  a fost  un exemplu  minor ca daca  va  povestesc altele....
. Asta  a fost  un exemplu  minor ca daca  va  povestesc altele....
hai ca  m am spovedit poate  asa anim atmosfera 
fetele...sfaturi??

maraki spune:
maraki spune:
 Hello, 
 Cosmi, ce sfat sa iti dau Nu stiu cum ai reactionat exact
 Nu stiu cum ai reactionat exact baga detalii. Prietena mea din copilarie, are o mama colerica. Mereu se baga intre copii si  era cunoscuta la bloc. Intr-o zi, Anca a fost muscata de mana de alta prietena buna ( eram toate in aceeasi clasa )Ei si a venit maica-sa la scoala si a facut circ in fatza clasei
 baga detalii. Prietena mea din copilarie, are o mama colerica. Mereu se baga intre copii si  era cunoscuta la bloc. Intr-o zi, Anca a fost muscata de mana de alta prietena buna ( eram toate in aceeasi clasa )Ei si a venit maica-sa la scoala si a facut circ in fatza clasei A tras-o de fular spre ea pe muscatoare si a amenintat-o spunandu-i sa fie atenta de acum incolo ca ea ( madam Mariana ) este sarpele boa si musca cu venin
 A tras-o de fular spre ea pe muscatoare si a amenintat-o spunandu-i sa fie atenta de acum incolo ca ea ( madam Mariana ) este sarpele boa si musca cu venin

Iti imaginezi ca faza asta a ramas in mintea tuturor copiilor. Tu cum ai reactionat?
 Iti imaginezi ca faza asta a ramas in mintea tuturor copiilor. Tu cum ai reactionat?
 Astazi mi-am gasit pantofiori transparenti pt Grecia Sant in totalitate din plastic moale incolor
 Sant in totalitate din plastic moale incolor si parca sant desculta cu ei. Am luat si o geanta de plaja maaare cu fermoar, imprimeu tigru alb cu negru si culmea...cu 2,99 euro
si parca sant desculta cu ei. Am luat si o geanta de plaja maaare cu fermoar, imprimeu tigru alb cu negru si culmea...cu 2,99 euro 
 Fetelor este un frig la Germanicaaaa Pe Angelo l-am imbracat cu geaca groasa din fas si abea astepta sa intram la metrou sa se incalzeasca.
 Pe Angelo l-am imbracat cu geaca groasa din fas si abea astepta sa intram la metrou sa se incalzeasca.