Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (45)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

CARMENSTAR,wellcome!..ma bucur ca ti-ai facut curaj!baga datele sa te treaca fetele in listuta de pe prima pagina(UM,DPN,data nasterii tale,daca mai ai copii,la ce data si ei-numa daca vrei).Eventual daca esti programata pt cezariana,la ce spital si cu ce dr.Eu raportez 13 kile luate pana acum si mai o saptamana cu bebe la bord (deci sper sa mai iau max un kil).
Bai fetelor ,da ce trageti la aghioase...ma incadrez si eu in trend si marturisesc ca am tras pe drapta,doar 2 ceasuri...ce bine eeee.ANITTO,imi pare rau ca ti-o stricat somnu,eu is cu nervii daca nu-mi fac numarul pan la capat,is cu fundu-n sus dupa aceea tot restul zilei.Acu ma duc sa ma gatesc si plec la o petrecere de casa noua!
Seara buna!

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 6 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Pfiuuu....n-am reusit sa dorm.
Cred ca-si fac loc emotiile, ca ma simt cam agitata

Anitta nu l-am eliminat inca pe tot, de fiecare data cand merg la baie mai cade o bucatica.
Sunt sigura ca e dopul, acum, pt ca secretia s-a curatat si se mai vede doar in ea cate o bucata maro de mucus.
Contractii mai am, nedureroase. Sper s-o mai duc asa si maine. Hai ca mai e un pic.

Virgi frumusica noastra! Distractie placuta la petrecere! Sa nu-l dantzui prea tare pe bb, sa nu-ti faca vreo surpriza.

Carmen bine ai venit! Ne-ar fi placut sa fii mai devreme alaturi de noi, dar niciodata nu e prea tarziu. Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara!

Elly 37+ cu Babyboom

AMR 2 zile pana cand Babyboom va face...boom!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstar spune:

Multumesc de urari :). Si mie imi pare rau ca nu v-am gasit mai devreme, sa ma incadrez si eu printre parerile/discutiile voastre, sa ma folosesc de sfaturile voastre si sa impartasesc si eu dintre ale mele experiente.

Am 32 de ani si sunt la prima sarcina. DPN ar fi 17 mai, desi nu stiu daca bebe va sta atat de mult in burtica. Ramane de vazut :). Sunt din Iasi, sub ingrijirea Dnei dr. Irina Dumitrascu (o comoara de om). Urmeaza sa nasc la Spitalul Cuza Voda din Iasi (spital de stat - deci nu prea stiu la ce sa ma astept in privinta asistentelor de acolo, a spagilor s.a.m.d.).

Mi-am propus sa nasc natural. Stiu, veti spune ca am un pic de nebunie in mine (cel putin asa au spus toate colegele de la serviciu, care au nascut prin cezariana). Ce sa spun, nu ma pot abtine - trebuie sa incerc macar, si apoi vad eu cum o scot la capat :).

Virgi esti o norocoasa! ai luat doar 13 Kg! Bravo! Luna asta mi-am propus sa fac multe plimbari, in speranta ca voi putea tine cat de cat sub control greutatea. Faptul ca vreau sa nasc natural ma face sa fiu mai vigilenta, sa nu devina o corvoada nasterea din cauza greutatii. Acum sa vedem daca reusesc, mai ales ca am o soacra care gateste fenomenal si nu e asa de usor sa ma abtin de la cozonacul facut de ea :d. E-o provocare!

Si la mine somnul e o problema, si asta de la inceputul sarcinii. Aproape in fiecare noapte am aproximativ 2 ore in care nu dorm, insa recuperez cu somn la amiaza. In schimb sarcina s-a derulat usor pana acum - fara greturi, fara pofte exagerate. M-a necajit intr-un timp o durere surda la incheietura soldului pe care insa am eliminat-o schimband pozitia picioarelor in timpul somnului.

Va pup, sa aveti seara faina.

36 +
AMR - Dumnezeu stie cat, dar nu mult! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Buna Carmen sau oana:) te strigam Carmen sa nu ne confunde lumea breee ca eu tot oana mi-s si tot din iasi si tot la Cuza nasc:).Mai devreme ca tine deci te tin la curent cu spaga:)))

Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Capitol 46 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171945

ma grabesc ca am niste musafiri nu mai am timp de mesaj de intampinare!!! dar se stieeeeeeee Hai elishorrrrrrrrrrrrrrrrrrr iubita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstar spune:

Ok, asa ramane, eu sunt Carmen :).

Oana, ce medic te supravegheaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana78 spune:

Gravidutele lunii mai
UM 14.08.2011 DPN 20.05.2012 cu siDiana(30.11.2007)

Mergi la inceput

Cezariene programate
10.05.2012

Mergi la inceput

UM 14.08.2011 DPN 20.05.2012 cu siDiana 30.11.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Roxana, te asteptam aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171976&whichpage=4

Mihaela34+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!

Mergi la inceput