Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ca de obicei sunt tot pe fuga...

rux Vroiam sa zic de alergii... Daca suspectezi ceva anume (gen apa) faceti doar testul pt alergia la apa (pe site-ul laboratorului synevo gasisem candva vreo 10 pagini de teste alergice posibile ). Totusi o analiza ti-ar confirma clar ceva... poate pur si simplu e apa prea calda sau prea rece sau sapunul actual prea vechi sau... analiza ti-ar confirma sau si mai bine infirma ceva.

mire Activitati cu care se preocupa gemanutzele, altele decat ati spus voi:
- plimba bb-i in carucioare si ii hranesc
- fac mancare la aragazele primite de la iepuras
- se joaca cu mingi de cauciuc de diferite marimi (genul ala de la tonomate)
- coloreaza cu creioane, carioci, carioci cu stampile si mai ales cu creion magetic pe tablita
- lipesc abtibilduri peste tot
- se joaca cu lego, cuburi, puzzleuri, magneti
- se joaca foaaarte mult cu plusuri (le invelesc, le hranesc, le muta)
- si cel mai mult timp petrec luptandu-se si urland

Am citit un pic si am vazut ca mai multi pufi sunt bolnaviori... Sanatate maxima va doresc si refacere grabnica!

Pupici tuturor...

Aaa... ma intrebati de mama... de ce o internam. Pt recuperare (in special motorie) cam 2 saptamani la 1 luna jumate, probabil timp de 1 an, asta daca ne-or tine buzunarele... de fapt pe ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Inca ceva... gemanutzele vorbesc la greu, nu chiar descifrabil si inteligibil, dar foarte mult... si propozitii si cuvinte grele (gen tensionmetru) si taka taka non-stop. Mi s-a implinit visul dar din pacate nu mi-a rezolvat problema... pt ca tot urla muuult si taaare .

Si tot cu crize de isterie, iar cum noi suntem obositi si nervosi tot timpul nu prea reactionam cum ar trebui... sper sa ne revansam pana la majorat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Salut fetelor!
Am reusit intr-un final sa va ajung.
Dar din pacate am citit in majoritate vesti rele despre pufi...
Sanatate multa tuturor pufilor si apropiatilor. Poate vine de acum caldura si mai scapam de boli. O pauza de liniste, parcuri, veselie si lumina e binevenita.
Sorry ca n-am mai reusit sa intru dar timpul asta ma mananca. Si chiar atunci cand il am, prefer sa stau cu pastaiuta mea draga decat sa deschid calculatorul.
Puiul meu e super dulce si cuminte, asa cum sunt toti pufii pt mamele lor. Vorbeste de ne face capul calendar, are o limbutie ceva de speriat. Ai mei rad de mine ca i-am dat sa bea din clopotel...
Spune propozitii si fraze, turuie vrute si nevrute, vrea atentie numai pt el si n-avem voie sa spunem nimic fara sa il includem si pe el in conversatie si fara sa ii cerem punctul de vedere...
Cel mai lung cuvant al lui e "balustrada"...
Imi e drag de numa si ma gandesc mereu la cum spune Decenuela... ca e soarele si luna pentru mine. Exact asta este.
L-am inscris pentru la anul la o gradi de stat din spatele blocului. Ii place la nebunie sa joace fotbal pe teren, unde joaca si copiii. Activitati deosebite, nu prea avem. Se joaca cu masinile, camioanele, incastre, pune forme, face puzzle, construieste roboti din cuburi, deseneaza sau ne pune pe noi sa desenam, ii place sa povesteasca toaaaate povestile oricui il asculta, la baie are tot arsenalul de moristi, pistoale cu apa si nebunii si iese cu chicote si udeala maxima aproape in fiecare seara...
Nimic deosebit fata de alti pufi, dar soarele si luna pt mine, dupa cum spuneam mai sus.

Va pup cu drag si dor. Sper sa citesc numai vesti bune de la voi. Sanatate multa multa tuturor si distractie placuta la soare, de acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Facusem niste poze in we si voiam sa le pun in album dar nu ma lasa sa intru, nu stiu de ce. O sa incerc in alta zi...

mamicilor mele dragi! Ma gandesc taaaaare des la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

noi de bine ce am aj ieri acasa azi ne=am dus din nou,,,,ni se facuse un dor nebun;
jiji n=a baut mare lucru ieri iar peste noapte 300 ml lichid si cam atat lucru care m=a terminat;

de aseara eram in fibrilatii daca sa=l duc sau sa astept pana dimi si am fost sfatuita sa astept;
am stat 2=3 ore acolo cat sa=l perfuzeze; timp in care spre surprinderea mea a mancat aproape o banana si grisine multisoare dar apa deloc

acu doarme; el de qltfel e fresh ieri am iesit afara deoarece imi urlase o ora ca vrea ciocolata si ca sa=i distrag atentia,,,,,
nu sic ca ta=su a umplut casa de kk=turi cu care eu nu sunt de acord de=mi venea sa plec de acasa sa=l las sa=i urle lui,,,

cred ca de la epuizare a adormit de pe la 9 juma de ma luase capul ca ,i se parea prea bleg,,,,dimi nu se mai dadea trezitului,,,,am zis ,,,,gata de la deshidratare:::moare::
e grele si va compatimesc sincer pe cele care ati tot avut prb cu pufii, a noastra e prima severa si mi s=a parut greu de dus si ink nu s=a terminat,

ma gandeam la spital cat poate duce o mama , cate sacrificii face,,,,bine eu nu le simt sacrificii ca=l iubesc dar din exterior asa par,,,e f greu job=ul asta daca intr=adevar reusesti sa=l ai,,,
dar remuneratia e pe masura nu? cand imi zambeste si=mi zice BETE LUCA,,,,nu=mai trebuie nimic::::ma simt cfea mai bogata,,,

sa aveti grija de copiii vostri;,,sunt atat de vulnerabili:::

a,, si ca sa ma bag ca musca sa raspund si eu lu simpli; subscriu la ce=a scris sorina referitor la ora 5=6,,,,asa e,,,simti cateva momente ale tale,,,cafeaua, forumul plus ca intotdeaquna aam preferat sa matrezesc dimi sa invat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

tot am vrut sa intru dar nu am avut deloc timp azi...dar iata-ma ajunsa acasa asa ca va scriu 2 randuri.

plateea bine ai revenit...minunat "soarele si luna" tau

dece, inspira, expira mamico...ai sa vezi ca totul e bine..i-al incet pe jiji, o sa se facabine numaidecat...

despre noi...ce sa va zic...se pare ca Dragose salbatic..asa mi l-a catalogat o bunica la un loc de joaca...

povestea e cam asa: se juca Dragos cu niste bile la un loc de joaca si la un moment dat ii da unui baietel cu o bila de 2 ori in mana...copilasul se pune pe urlat..sar si eu si maica-sa, ea sa il consoleze pe al ei, eu sa il opresc pe Dragos...ii explic ca nu e frumos cea facut, ca uite plange baietelul, sa mergem sa ii facem mai-mai ca sa ne ierte..zis si facut...trece momentul...Dragos continua joaca..la un moment dat se apropie iar de baietel(dar nu sa ii faca ceva..pur si simplu s-au nimerit prin apropiere), baietelul respectiv il vede pe Dragos si se pune iar pe urlat...in momentul ala Dragos trece mai departe dar o aud de pe margine pe bunica(nu mama!!) copilului urland la Dragos:"Da' da-te ma de acolo nu vezi ca il sperii!!". Nu am zis nimic...m-am gandit ca poate a fost doar asa o vorba in vant spusa...ei...si apoi o aud in continuare pe bunica spunand catre dDragos..esti salbatic...ma intorc 180 de grade si o intreb cum indrazneste sa ii urle asa ceva copilului meu...al care femeia si mai apriga...ca da...e salbatic..nu vezi ca nu stie sa se joace...ca e needucat, ca daca nu stiu sa il educ sa il iau de acolo...o intreb daca realizeaza ca acel copil la care urla are 2 ani...si ea..ca si ce daca..si o dadea iar cu salbaticul...la care ii zic.."de doamna cu unii nu ai cum sa vorbesti ca nu ii duce capu" si ea de colo "daaa... ca sunt niste needucati" si eu "exact, eu vorbeam de dumneavostra"...si tace baba...peste nici 5 minute vine tatal copilului si bunica incepe sa se vaite ca l-a batut un baietel...tac-su si o falca in cer si una in pamant..ca cine...si zic eu..nu l-a batut domne nimeni...fiul meu i-a dat cu o minge in mana...dar de...pentru unii realitatea e relativa...imediat si-au luat copilul si au plecat

asadar, cand va intalniti cu noi sa stiti ca suntem salbatici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara doamne dragi!

Plateea frumos povestesti! Pe cont nu ai putut intra din cauza de schimbari.

Va multumesc mult pt raspunsurile referitoare la joaca, in mare cam toti au aceleasi activitati.

Dece fa cumva sa te odihnesti si tu putin, poate o chemi pe tanti. Cand esti odihnit totul pare mai usor, cred ca esti epuizata dupa toata perioada asta cu probleme.

Ale multa lume frustrata! Gandeste-te cam de cate ori va mai fi atins baietelul respectiv de acum incolo si de cate ori ii va urca tensiunea babei.
Eu i-as fi spus ca asa sunt copiii si daca o deranjeaza atat de tare sa-si tina nepotelul acasa.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

mire si eu i-as fi spus multe, dar am vazut ca abia astepta sa rabufneasca...asa ca am preferat sa o ignor..cred ca daca se apuca de urlat si venea sotul iesea cam sifonata...asa ca am lasat-o in plata domnului.
Pai daca era de urlat la copii eu trebuia sa urlu din prima cand a cazut Dragos in cap pe salteaua de sarit si peste el a mai cazut un copil de vreo 5 ani asa....sa ii fi zis vreo 2 baiatului ala ca a indraznit sa cada peste Dragos...

Eu sunt constienta ca Dragos e mai agitat asa dar nu o face cu rautate, dar nu sunt de aacord sa i se adreseze cineva in halul asta...daca avea ceva de spus o putea face in liniste, in sensul ca imi putea spune mie ca nepotetul e mai timid si sa incercam sa nu mai intractioneze cei 2 ca s-a speriat...dar de...de ce sa incerci sa interactionezi normal cu un om cand poti sa urli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Alexa am ramas surprinsa de reactia "doamnei"; e trista realitatea asta, nu pot sa ma gandesc decat la bietul baietel si la parintii lui care o suporta. Cu unii oameni chiar nu ai ce discuta, pt ca ei nu isi schimba punctul de vedere pt ca nu vor sa accepte ca exista si altfel de pareri. Habar nu are cat rau poate face o vorba la un copilas asa mic, pacat. Dragos cum a reactionat la urletele doamnei?

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Dece iti multumesc pt raspuns ; sanatate multa lui jiji si tie multa putere; sa te odihnesti cand ai ocazia

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput