Fac parte din grupa de mamici care a strans banuti pentru a-i putea cumpara fetitei mele o papusa foarte ravnita, papusa Maria.M-au inselat cei de la www.nicoro.ro da capo al fine, adica pe site era papusa maria cu 100 functii asa cum era prezentat si un filmulet, iar in realitate mi-au pus alta papusa in cutie. Tot pe site scria ca avem un discount de 5 % in periada sarbatorilor pascale. Pe langa faptul ca in proforma era specificat transport gratuit. la destinatie am platit inca 40 lei,transport si diverse. Am trecut peste asta, socul mare a fost cand am vazut alta papusa care arata groaznic ( o puteam lua cu 30 lei maxim la cum se prezenta).Este abuziv sa profiti de iubirea parinteasca pentru a putea face inselatorii!!!!
daca era transport gratuit de ce ai acceptat sa platesti? ai anuntat OPC/ul?
Finn Constantine 15.10.2009 si 38+ Euan Tudor
Cred ca papusa nu are nici o vina, nu ea e tradatoarea! Ci firma de la care ai cumparat!
Cred ca ar trebui schimbat titlul.
Concret ce ai facut? Ai returnat coletul? Ai reclamat?
Am returnat-o intr-adevar. Acum astept banutii inapoi. Da, theo_2004 ai dreptate , nu papusa este de vina, ci firma. Inca nu am reclamat, sunt enervata si pe mine ca am fost atat de fraiera incat sa nu deschid coletul imediat si ma conving de ce este inauntru.