LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***419***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ba, Anamaria, la chestia cu monogamia eu am gindit ceva de genul "io-te bestiutza!" da' nu-mi place sa insist pe tema asta; o dezbatere mi s-ar parea interesanta, dar mi-e sa nu se incinga spiritele. La faza cu fanteziile, nu numai la tine mi-a parut rau ca nu am solicitat si exemple, dar oricum nu ar fi raspuns nimeni la asa ceva aici, public. Sincera sa fiu, eu am ramas cu o dilema....pe care incerc sa o formulez fara sa stirnesc "zburliri": "subestimati" imaginatia sotilor vostri, sau sunteti cu adevarat extrem de deschise la minte?

Intreb doar pt ca am observat ca imaginatia sexuala si fanteziile sexuale nu prea au limite, ca barbati foarte cumsecade si "la locul lor", parteneri si tati perfecti, au fantezii si fetisuri care ar lasa cu gura cascata pe multa lume. Iar impresia cu care am ramas a fost ca trendul general a fost de "mda, io cred ca as putea sa ii satisfac orice fantezie, ca oricum nu prea are el cine stie ce fantezii"...
Pe de alta parte, si la intrebarea legata de fanteziile voastre am primit raspunsuri deosebit de cuminti, ceea ce imi ridica o alta ipoteza...stiu ca-s "cu capu'", dar...chiar asa de tare?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Imi pare rau ca esti trista
Dezvolta, daca crezi ca te ajuta in vreun fel !

Atitudinea....mda, am pierdut-o undeva pe drum. Mi-e ciuda, dar nici nu-s in stare sa ma remobilizez. Num-am ingrasat "ca la inceput", dar oricum, fata de acum 2-3 saptamini, sunt pe plus, nu pe minus.
Sper sa imi para rau ca m-am lasat pe tinjala...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pai sa raspuns si eu?

1 Cred ca depind de relatie. Noul te iubesc poate deveni "mi-e dor de tine" sau "as vrea sa te vad". Imi dau seama ca pana acum vreo 2 luni ne spuneam ca ne iubim. Acum a incetat declaratia. Va reveni. Au mai fost perioade de acest gen

2. Asta cu vietile cred ca depinde de partener. De cate iti accepta. Pana la urma se traduce, in luat de la 0 in relatia actuala sau in noi relatii.

3. Am avut si blind date. In perioada aparitiei messengerului. Au fost hilare- acum ca stau sa ma gandesc la ele. Am avut si relatii incepute pe net si terminate face to face: din motive de putza mica sau de manele:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Deci io n-am socat pe nimeni cu remarca despre monogamie? si nici cu raspunsul ref la fanteziile consortului...

Nuuu, ca de tine ne-am prins demult ca esti mitza blanda care zgarie rau!!:))) (glumeeeesc)
Nu ma lasa Phiphi sa scriu nimic, tre sa-i fac "maloane, maloaneee"!! Si amu are 38.2 Am simtit io ceva in neregula!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Inca o similitudine cu Anca: si eu consider ca trairile care conduc la iubirea fizica si dorinta sint cele care conteaza si cele care imi ramin pe retina, in detrimentul "frecushurilor" fizice care, nici ele, nu sint de lepadat. De aia, la mine, nu e pericol de a cadea in ispita pentru ca eu ar trebui sa ma indragostesc de ispita, ceea ce nu e tocmai usor.

PS. Si eu merg pe marginea trotuarului si acum. De la zodie ni s-o fi tragind? Simpli, help! Si tu faci din astea?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Aci poti sa ma-numeri si pe mine, nu-i de mine "sexu' sportiv" sau strict pentru performantza tehnica, fara fluturasi, emotii, iubire- nu-i de mine (pe incercate:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

+ inca 1

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

eeee, nu ziceti asa. poate acum a trecut vremea. Inainte asa ziceam si eu, pana cand s-a intamplat acea nospte din Paris cu libanezul...

Mai stii de unde sare iepurele ?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Deci io n-am socat pe nimeni cu remarca despre monogamie? si nici cu raspunsul ref la fanteziile consortului...

Mie remarca cu monogamia tare adevarata mi s-a parut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pai daca ne-am muta pe privat, eu as fi mult mai deschisa si as putea dezvolta muuult problemele puse de tine, pisigri. Da' asa, nu-ndraznesc

Mergi la inceput

Ilinca, multi ani fericiti si de acum incolo de iubareala si indragosteala !!

Mergi la inceput

Pisigri, si mie tare mi-ar placea sa asist la niste discutii pe teme din astea fierbinti , sa-mi linistesc curiozitatile, da' live sa fie discutiile
Intalneala ar fi un moment propice dar cred ca pe cat de dezbatuta a fost , va fi cea mai restansa din pacate :(((

Mergi la inceput

Chestionar:

1. Credeti ca "mi-e dor de tine" e noul "te iubesc"?
Din punctul meu de vedere nu , cred ca se completeaza nu se inlocuiesc

2. Cate vieti crezi ca ai in dragoste?
Cate vrei si esti dispus sa ai, sa o iei de la capat si sa fii bebelus din nou

3. Blind date! Ati avut? V-ar fi placut sa aveti? Va place ideea? Cum a fost?
Nu si nici nu sunt curioasa

Mergi la inceput