Scolari de Iulie - August 2004 * (96)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
Kim, era sa zic ca ati facut poze ieri... dar nu erau ieri facute
eu m-am bronzat pe gat si pe o mana cu ocazia statului in parc vreo 3 ore
Gabi hahahaha ce draguta ai fost. bine ca ati avut invitatii si n-ati dat banii pe bilete
Patrick a plecat fericit la scoala cu un lego, ca cica asa le-a zis doamna acum 3 saptamani. biata doamna cam mirata, uitase.. dar a apreciat si el a fost bucuros. normal ca s-a desfacut de vreo 3 ori lego-ul pana la ultima ora... dar ce conteaza?
Dorsilia spune:
hello
vad ca ati inceput in forta scoala si voi...am vazut si pozele si, raman uimita, ce mari sunt copilasii ! Ce mult au crescut !
Daria, ai un simt al umorului...
Olivia, sa nu te superi, zau, sa nu te superi, tu esti medic, poate n-ar trebui sa intreb, dar eu am experienta maxima cu purtatul de ochelari de la 1 an. Danu iarasi, poarta ochelari din septembrie, a mostenit ambele noastre pb, le-a combinat in astigmatism hipermetropic. Mi se pare, repet, poate ma insel, ca lui Luca ii "fuge" usor ochisorul drept?
fug, revin mai incolo...
roberta04 spune:
Gabitza...nu stiu cum sunt, multumesc de intrebare...incerc sa fiu optimista dar calculele bat orice scenariu optimist... Petro a semnat azi un pre-contract pentru un spatiu intr-un viitor centru comercial. Asta aduce si ceva sperante dar si multe ganduri cu privire la o noua indatorare.
Am nevoie acum de un avocat bun dar...de unde bani?
E greu, e chiar greu si se mai adauga si probleme la mine la serviciu.
Azi m-a emotionat atitudinea celor de la after-school, care s-au oferit sa il primeasca pe Matei pana la sfarsitul anului scolar fara bani, sa platim doar masa...
Ioana, eu merg la dr.Miron, daca vrei iti dau un nr. de telefon pe PM, am mers cu recomandare, stiu si alte persoane care merg la ea si sunt multumite de rezultate. Are cabinet in zona spitalului de recuperare.
kim222 spune:
Lia nu ma supar..ma mosteneste. Asa am fost si eu..si uneori cred ca inca se mai intampla, nu a fost nevoie de purtat de ochelari (nu are legatura cu vederea). Oricum este in plan sa-l duc la oftalmolog..imi spune ca vede dublu!
Robi ce frumos gest!!!!!
kim222 spune:
Gabi si eu cred ca noi am imbatranit Nu am pus pove cu curtea..pt ca nu s-a intamplat nimic ..de 1.5 luni asteptam un nene cu escavatorul...si asa am ratat multe
kim222 spune:
Ema uite:
https://picasaweb.google.com/117406357849620183005/Primavara2012?authkey=Gv1sRgCNL9tfSN14CgqQE#slideshow/5734286211428972434
Ce bun ar fi fost Ricardo cu escavatorul!
ieri l-am cam certat pe Luca pt ca nu stia lunile anului..el a plans ..si tot asa..Ai vostrii le stiu ? Azi dimineata vad ca le stia..sa vedem azi la Smart:)
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Kim, ce frumosi sunteti! imi place poza cu Luca intins in iarba :)
Iar noi cred ca avem aceeasi culoare la par :)
Am uitat sa raspund la ce mi-ai spus in legatura cu migrenele mele. Le am din clasa a 12-a, cand am fost operata de apendicita si nu mi-a prins anestezia, asa ca mi s-au facut 7 injectii in coloana si...am ramas cu dureri groaznice de cap. Vineri a descoperit sora mea un medicament, vidan parca se numeste, mi-a trecut in 10 minute.
O zi frumoasa!