Analize medicale platite pentru copil

Analize medicale platite pentru copil | Autor: alina_satena

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Sper sa postez la sectiunea corecta.Am o mica problema daca pot spune asa.Inainte de vacanta de Pasti de la gradinita ni s-a spus de la gradinita ca va trebui la intoarcerea in colectivitate sa aducem exudatul nazal si faringian deoarece la grupa mica din care face parte si fetita mea copii s-au imbolnavit foarte des, exagerat de des, as putea spune eu, fetita mea de cand a inceput gradinita in septembrie a fost doar 20 de zile si astea adunate nu consecutiv.
As dori sa stiu daca dupa noua lege a sanatatii se platesc aceste analize,din cate am inteles se plateste exudatul nazal.

As dori sa stiu daca ati intampinat aceasta problema.
Imi cer scuze daca m-am intins prea mult,dar as dori sa stiu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Noi le-am platit, dr de familie nici macar n-a pomenit de modul de plata si eu n-am insistat. Eu i le-am facut lui Alex pentru scarlatina. Tot pentru gradi.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Exudatele am impresia ca nu se platesc insa se va plati eventuala antibiograma daca e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Exudatul nazal se plateste, cel putin cu trimitere de la medicul de familie. Daca mergi intr-un spital nu platesti, dar ai nevoie de o trimitere si de o cunostinta care lucreaza acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor va multumesc frumos pentru ajutor.
Si mai am o nelamurire in luna martie cand i-am facut eu exudatul nazal si faringina nu se plateau nici unul nici celalalt.
As dori sa imi spuneti cam cat se plateste exudatul nazal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor va multumesc frumos pentru ajutor.
Si mai am o nelamurire in luna martie cand i-am facut eu exudatul nazal si faringina nu se plateau nici unul nici celalalt.
As dori sa imi spuneti cam cat se plateste exudatul nazal.

http://alinahandmade.blogspot.com/

alina, vezi ca la "Generale" am scris eu mare si lat ca s-a modificat faza cu analizele gratuite, pretul unora s-a dublat chiar si in spitalele de stat.

Uite ca nu mai stiu cat am platit noi, vreo 20 de lei/exudat, parca.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Exudatul nazal se plateste, cel putin cu trimitere de la medicul de familie. Daca mergi intr-un spital nu platesti, dar ai nevoie de o trimitere si de o cunostinta care lucreaza acolo.

Eu i-am facut fetei exudat acum doua luni, in spital, fara nicio cunostinta si fara nicio trimitere de la nimeni, pur si simplu m-am dus cu fata la camera de garda, cu probleme de sanatate, i-au facut toate analizele, gratuit.

Maine sau vineri ii voi face un exudat, cu trimitere de la medicul de familie. La policlinica, nu spital. O sa va spun daca voi plati sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor va multumesc frumos,imi sunteti de mare ajutor.
Nu mi se pare normal ca la copii sa se plateasca si cele mai elementare analize.Mi se pare o bataie de joc

Mergi la inceput