Analize medicale platite pentru copil
Buna fetelor,
Sper sa postez la sectiunea corecta.Am o mica problema daca pot spune asa.Inainte de vacanta de Pasti de la gradinita ni s-a spus de la gradinita ca va trebui la intoarcerea in colectivitate sa aducem exudatul nazal si faringian deoarece la grupa mica din care face parte si fetita mea copii s-au imbolnavit foarte des, exagerat de des, as putea spune eu, fetita mea de cand a inceput gradinita in septembrie a fost doar 20 de zile si astea adunate nu consecutiv.
As dori sa stiu daca dupa noua lege a sanatatii se platesc aceste analize,din cate am inteles se plateste exudatul nazal.
As dori sa stiu daca ati intampinat aceasta problema.
Imi cer scuze daca m-am intins prea mult,dar as dori sa stiu.
Raspunsuri
dana vio spune:
Noi le-am platit, dr de familie nici macar n-a pomenit de modul de plata si eu n-am insistat. Eu i le-am facut lui Alex pentru scarlatina. Tot pentru gradi.
Alexandra Maria
14.12.2007
eveline spune:
Exudatele am impresia ca nu se platesc insa se va plati eventuala antibiograma daca e cazul.
Natasa spune:
Exudatul nazal se plateste, cel putin cu trimitere de la medicul de familie. Daca mergi intr-un spital nu platesti, dar ai nevoie de o trimitere si de o cunostinta care lucreaza acolo.
alina_satena spune:
Fetelor va multumesc frumos pentru ajutor.
Si mai am o nelamurire in luna martie cand i-am facut eu exudatul nazal si faringina nu se plateau nici unul nici celalalt.
As dori sa imi spuneti cam cat se plateste exudatul nazal.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Fetelor va multumesc frumos pentru ajutor. Si mai am o nelamurire in luna martie cand i-am facut eu exudatul nazal si faringina nu se plateau nici unul nici celalalt. As dori sa imi spuneti cam cat se plateste exudatul nazal. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
alina, vezi ca la "Generale" am scris eu mare si lat ca s-a modificat faza cu analizele gratuite, pretul unora s-a dublat chiar si in spitalele de stat.
Uite ca nu mai stiu cat am platit noi, vreo 20 de lei/exudat, parca.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Exudatul nazal se plateste, cel putin cu trimitere de la medicul de familie. Daca mergi intr-un spital nu platesti, dar ai nevoie de o trimitere si de o cunostinta care lucreaza acolo. |
Eu i-am facut fetei exudat acum doua luni, in spital, fara nicio cunostinta si fara nicio trimitere de la nimeni, pur si simplu m-am dus cu fata la camera de garda, cu probleme de sanatate, i-au facut toate analizele, gratuit.
Maine sau vineri ii voi face un exudat, cu trimitere de la medicul de familie. La policlinica, nu spital. O sa va spun daca voi plati sau nu.
alina_satena spune:
Fetelor va multumesc frumos,imi sunteti de mare ajutor.
Nu mi se pare normal ca la copii sa se plateasca si cele mai elementare analize.Mi se pare o bataie de joc