Exista vreun scutec mai mare decat Pampers 6?

Exista vreun scutec mai mare decat Pampers 6? | Autor: Mickey_Pooh

Link direct la acest mesaj

De cateva saptamani bune a inceput sa fie neincapator pt vezica fetei care se trezeste noptile urland pt ca e uda. Stiti de vreun scutec mai bun/mai absorbant/mai mare???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

ce varsta are fetita ? ca daca e micuta nu are rost sa-i cautati scutec mai mare de nr 6, o sa ii fie prea mare si urina va ajunge in pat; daca e micutza, mai bine schimbati pampersul noaptea o data.

Sau poate puteti sa incepeti sa o invatati fara scutec noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Incearca si scutece Libero, sunt de calitate mai buna decat Pampers. Unde se gasesc? Vezi subiectul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170848&nm=Unde-se-mai-gasesc-scutecele-Libero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Noua nu ne/au fost bune scutecele libero asa ca nu le recomand. Sa nu uitam ca nu tuturor li se potriveste acelasi lucru.

Uite aici o solutie, dar cam scumpa cred

huggies-chiloti-absorbanti-dry-nites-girl-%2817-30-kg%29%2C-10-bucati&article=2974

nu pot pune numele website/ului dar poti cauta tu dupa ce am lasat in mesaj

Finn Constantine 15.10.2009 si 38+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu, ca si Chuny, recomand schimbarea scutecului noaptea sau daca, copilul ziua face la olitza deja, si folositi scutec cat noaptea, sa pui copilul direct la olitza noaptea.
Noua ne- au fost bune Libero insa cele folosite in afara, cele din Ro au o cu totul alta alitate iar acum la fetita folosesc Pampers Premium si sunt f bune.
Bafta!

Edit : Da exista si nr 7 la scutecele Libero am vazut eu, ca asta era intrebarea.

Mergi la inceput