De cateva saptamani bune a inceput sa fie neincapator pt vezica fetei care se trezeste noptile urland pt ca e uda. Stiti de vreun scutec mai bun/mai absorbant/mai mare???
ce varsta are fetita ? ca daca e micuta nu are rost sa-i cautati scutec mai mare de nr 6, o sa ii fie prea mare si urina va ajunge in pat; daca e micutza, mai bine schimbati pampersul noaptea o data.
Sau poate puteti sa incepeti sa o invatati fara scutec noaptea.
Incearca si scutece Libero, sunt de calitate mai buna decat Pampers. Unde se gasesc? Vezi subiectul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170848&nm=Unde-se-mai-gasesc-scutecele-Libero
Noua nu ne/au fost bune scutecele libero asa ca nu le recomand. Sa nu uitam ca nu tuturor li se potriveste acelasi lucru.
Uite aici o solutie, dar cam scumpa cred
huggies-chiloti-absorbanti-dry-nites-girl-%2817-30-kg%29%2C-10-bucati&article=2974
nu pot pune numele website/ului dar poti cauta tu dupa ce am lasat in mesaj
Finn Constantine 15.10.2009 si 38+ Euan Tudor
Si eu, ca si Chuny, recomand schimbarea scutecului noaptea sau daca, copilul ziua face la olitza deja, si folositi scutec cat noaptea, sa pui copilul direct la olitza noaptea.
Noua ne- au fost bune Libero insa cele folosite in afara, cele din Ro au o cu totul alta alitate iar acum la fetita folosesc Pampers Premium si sunt f bune.
Bafta!
Edit : Da exista si nr 7 la scutecele Libero am vazut eu, ca asta era intrebarea.