La cate saptamani ati nascut?
Hristos a Inviat! Sper ca ati avut parte de Sarbatori frumoase si relaxante in familie!
Am in burtica un baietel. In cateva zile implinesc 36 de saptamani. Cum s-ar spune, am cam intrat pe linia dreapta.
Sunt curioasa, voi ce ati avut in burtica (baietel sau fetita) si la cate saptamani vi s-a declansat nasterea naturala (ma refer la acele contractii de nastere)?
Va multumesc!
Raspunsuri
MElise spune:
Si fetita si baiatul s-au nascut dupa 40 de saptamani. La fetita nu mai stiu exact, am avut menstruatie neregulata si calculul era relativ, dar oricum a fost peste 40. La baietel 42 de saptamani fix.
MElise
bird70 spune:
fata la 41 saptamani
fata la 38 de saptamani
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
pisi-pis spune:
Fata, s-a nascut fix in ziua in care facea 40 de saptamani.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
roxana78 spune:
Adevarat a inviat! Fata am nascut-o la 40 de sapt.(n-am avut contractii dar mi s-a rupt apa) iar acum am baiat, am intrat in sapt.36 iar dr. a spus ca ma programeaza la cezariana la 38 de sapt. Nastere usoara.
marius spune:
Ambele fete s-au nascut la 38 de saptamani.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
38 saptamani si 3 zile.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
virgiL spune:
ADEVARAT A INVIAT!
fetita la 35 de saptamani(n-aveam contractii,s-a eliminat dopul...),
baiatul e in burtik ,36sapt plus cateva zile
Vino la odiseea sarcinii in 40 de saptamani,la fluturasi si floricele de mai-iunie,sa cunosti o multime de mamici de o varsta de sarcina cu tine
Nastere usoara!
Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 10 zileeeeeee!