LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***418***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noi acum am aterizat acasa, tare fain a fost in vizita, Ada a fost in forma maxima,am mai fi stat dar deja era un fum sa-l tai cu cutitul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io-s inca aici, dar am sa trag pe dreapta, miine ma trezesc iar la 5
sanatete lui vladimir si somn lin tie, bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

io-s inca aici, dar am sa trag pe dreapta, miine ma trezesc iar la 5
sanatete lui vladimir si somn lin tie, bia

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Avand in vedere ca a dormit 4 ore dupa-amiaza, cred ca mai sta putin.
MIe nu mi-e somn aproape deloc ca am dormit si eu cu vreo 2 ore...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Dar gata! Sa nu ne certam!

Bianca, io-s de partea ta, chiar daca n-as impusca pe nimeni intre ochi Credinta mea -care exista!- nu are nimic a face cu afacerile bisericesti care imi fac sila. Inteleg exact ce ai spus tu acolo pentru ca si pe mine ma calca pe bataturi. Daca ar fi dupa mine, n-as vedea veci picior de popa la casa mea dar Jambo si tat' su sint disperati dupa festanii, slujbe -toate contra cost, evident- si platesc cu religiozitate contributiile la biserica si nu stiu ce slujbe pentru un an intreg DAR nu intervin in credinta lor, atita doar ca eu nu particip la ritualuri.

Cam asta vroiam si eu sa spun dar se pare ca nu m-am exprimat corect de am ajuns pe cealalta parte a baricadei

Asadar draga Bianca, sunt de partea ta dar tot nu l-as impusca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Dar gata! Sa nu ne certam!

Bianca, io-s de partea ta, chiar daca n-as impusca pe nimeni intre ochi Credinta mea -care exista!- nu are nimic a face cu afacerile bisericesti care imi fac sila. Inteleg exact ce ai spus tu acolo pentru ca si pe mine ma calca pe bataturi. Daca ar fi dupa mine, n-as vedea veci picior de popa la casa mea dar Jambo si tat' su sint disperati dupa festanii, slujbe -toate contra cost, evident- si platesc cu religiozitate contributiile la biserica si nu stiu ce slujbe pentru un an intreg DAR nu intervin in credinta lor, atita doar ca eu nu particip la ritualuri.

Cam asta vroiam si eu sa spun dar se pare ca nu m-am exprimat corect de am ajuns pe cealalta parte a baricadei

Asadar draga Bianca, sunt de partea ta dar tot nu l-as impusca

Pai, am rectificat. Am fost prea dura (nu as putea sa fac asta). Dar nemancat l-as tine cateva zile si cu lumina aprinsa:)).

Mergi la inceput

Sanatate lui Vladimir !

Chatonel, somn usor !!

Pisigri, mi-a placut raspunsul tau amplu la chestionar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

N-am vrut sa construiesc baricade, mi s-a parut doar exagerata vehementa Biancai azi. Opinia mea nu se referea la biserica ortodoxa/credinta/patriarh/afacerile bisericii etc., era strict legata de o atitudine care mi s-a parut nepotrivita in context, chiar daca eu nu sunt defel si de fel bisericoasa. Probabil ca atitudinea mea a dat senzatia ca sunt naiva si dezinformata, dar n-am de gand sa o contest in vreun fel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

N-am vrut sa construiesc baricade, mi s-a parut doar exagerata vehementa Biancai azi. Opinia mea nu se referea la biserica ortodoxa/credinta/patriarh/afacerile bisericii etc., era strict legata de o atitudine care mi s-a parut nepotrivita in context, chiar daca eu nu sunt defel si de fel bisericoasa. Probabil ca atitudinea mea a dat senzatia ca sunt naiva si dezinformata, dar n-am de gand sa o contest in vreun fel.

Imi pare rau. Am fost intr-adevar nesimitita ca am adus vorba de asta chiar aastazi, ba mai mult am si divagat de la subiect. Chiar nu am citit mesajul dupa ce l-am scris si numi-am dat seama ca suna a revolta. Ca nu asta a fost intentia.

daca vreti sa dezbateti problema in continuare, va rog sa o faceti. Eu nu mai zic nimic. Sper sa ma abtin si pe viitor cand vor mai fi discutii pe teme religioase.

Ana, iarta-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hristos a inviat!

Si eu ma recuz de la chestionar, din lipsa de... experienta

La discutia cu PF (cum suna, ca PFA ) inteleg ca a fost doar o figura de stil si desi fac parte din grupul pioaselor nu m-am scandalizat.

Mi se pare insa ca prea des uitam ca Biserica este o institutie divino-umana si asta inseamna ca
a. iertam prea multe nereguli din cauza ca are o componenta divina;
b. o judecam prea des ca pe o institutie umana, in care bagi banu' si tre sa se vada rezultatul investitiei.

PS. Eu inca mai vad rostul bisericii pe pamant si cred ca daca fiecare si-ar trai relatia cu divinitatea doar in suflet, fara intermediar, fara sfatul unui preot... ar fi cam haos, ar fi muuulta imaginatie si... poate lipsa de comuniune?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Total de acord !

Si chiar nu mai zic nimic la subiectul asta , oricum de la inceput am spus ca nu mi-a placut tonul nu esenta mesajului si partea cu baricadele se referea la noi contra PFA-ului

Mergi la inceput