Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Buna dimi fetele!!

Ma bucur ca se vad in sfarsit pozele :).Chiar mi-e dor de vacanta :D.acum astept vara sa duc leul la mare ca e innebunit dupa apa.
Bate vantu de rupe, sta sa ploua, deci azi suntem consemnati in casa.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

ehe, rodi, vacanta... cand or pleca fetele la facultate. Nu mai e mult!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata

Laurika, frumoase locuri ati vizitat!

Si eu ma gandeam la un mini-concediu la mare, cat de repede posibil se poate face baie in mare, dar nu stiu daca sa ma incumet. Ati mai fost careva in luna a 8-a la drum lung/ la mare?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Hristos a inviat!

strumf a papat super.
aseara aproape ca m-a speriat:ciorbita de loboda(e preferata lui), 2 oua de prepelita, 3 linguri mari de smantana 32% grasime(formula 1/3)(cca 90 gr),75 de gr de piure de avocado cu branzica.

a invatat sa bea din sticla si cum e ditami leul,a vrut normal, din sticla de 2 l.ii dam noi, e ok.numai ca strumf vrea si singur.i-am dat. a baut o data ok, de doua ori, apoi si-a facut dus si striga cat putea:mami, udu!
noi nu ne puteam opri din ras, parinti denaturati ce suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata

Si eu ma gandeam la un mini-concediu la mare, cat de repede posibil se poate face baie in mare, dar nu stiu daca sa ma incumet. Ati mai fost careva in luna a 8-a la drum lung/ la mare?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu

Eu una astept sa se incalzeasca apa la mare...ca altfel nu am curaj.ca fi-miu o sa vrea numai in apa si nu-mi permit vreun soc termic.Parca imi aduc aminte de Katalina ca ea a fost la mare in luna 7-8...dar cred ca e destul de greu.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata

eu am fost in luna a 7a o saptamana in Egipt -Sharm el Sheikh

apoi am fost intr-o excursie optionala in Cairo 600km dus si inca 600km intors

am plecat seara la 22, am ajuns in Cairo dimineata si dupa o noapte petrecuta in autobus am inceput vizitarea orasului: Piramide, Sfinx, medina, Muzeul de Egiptologie, croaziera pe Nil...iar seara la ora 22 inapoi in autobuz si pe drum...undeva catre dimineata am ajuns la hotel
nu eram prima data in Egipt, deci puteam sa nu merg...inclusiv in Cairo am stat 3 zile in urma cu cativa ani
DAR m-am simtit atat de bine si eu am fost atat de optimista incat nu se putea intampla nimic rau

...am zis toata povestea de mai sus ca sa te incurajez...mergi la noi in Ro, ce se poate intampla cel mai rau??? sa faci o constanteanca mica...si asta nici nu cred ca ar fi o problema atat de mare nu-i asa?!?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina
aseara aproape ca m-a speriat:ciorbita de loboda(e preferata lui)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

zi, mami reteta de ciorba, ma bag sa incerc si eu doar sa gasesc loboda pe la noi

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Hello fetele!!

Hristos a inviat!
Gata, iata pozele promise de o luna..deh , ne miscam mai greut :)))

https://picasaweb.google.com/113102058911862888022/April132012

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 7+

am reusit sa le vad
acum abia astept sa mergem si noi in Spania

gata, fug la munca

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

strumf o papa f bine in ambele variante:de post sau de dulce.

pun la fiert intregi 2 radacini de patrunjel, una de pastarnac, 2 morcovi, o ceapa.
cand au fiert, le scot, le dau pe razatoare si le las intr-un castron, ceapa o arunc.adaug in apa loboda spalata bine bine si taiata in fasii de cca 1 cm latime si orezul (evit)/paste faionoase litere(se gasesc,dar pot si si stelute,important e sa fie mici) si zeama de varza(daca nu va incanta ideea puteti pune bors.noi punem zeama de varza pt ca e purgativa).
cand au fiert adaug legumele razuite,mai dau intr-un clocot ,adaug leusteanul taiat marunt si gata.
se linge efectiv pe degetele.
daca o vreti de dulce, cand fierb legumele ,adaugati o pulpa/piept de gaina de tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Frumoase pozici, Laurika! Ce pofta de drumetii mi-ai facut!!

Aseara am batut palma cu directorul firmei unde am fost la interviu. Azi am venit aici, le-am dat vestea, adica le-am spus ca nu accept conditiile, programul . Imi pare rau pt ca asociatul care sta mereu pe aici si caruia i-a placut de mine e tare finut, dar na.. Ce sa fac, merg de-acum pe drumul asta..
Maine incep un training dincolo. Postul e pe achizitii, incep ca asistent, invatand de la un manager de divie, dupa care voi ramane eu cap pe o aumita divizie (vad maine mai bine). Firma asta la care voi merge e mult mai mare. Program 8-17, samabata: LIBER! Despre bani, am vorbit, dar sunt oricum nelamurita de modul cum se vor desfasura lucrurile. Adica eu nu ma asteptam ca aseara sa fie doar o intalnire cu directorul si cumva nu a spus ce mi s-a spus lainterviul initial. Dar na, sper eu ca fiind al mai mare, sa fi avut el dreptate.
Acum stiu ca poate am dat vrabia din mana pt cioara din par, dar mai am totusi 3 luni rezerva si de n-o fi sa fie ok aici, caut si tot voi gasi ceva multumitor.

V e mai bine, cred.. Ieri a facut febra toata ziua, dupa amiaza incepuse cu niste kk de mureai incet, un miros de fuuugi. Si parturile sunt horror . Am fost la homeopat, a facut si acolo un scaun imprasiat, de a murdarit tot ce putea, i-a dat tratament si vad ca azi e o idee mai bine, a inceput sa rontaie cate ceva. se hidrateaza bine.
sa fie bine si sa nu mai faca febra asa mare, ca tampesc cand trece de 40 de grade .

Mergi la inceput