Bv Tigruta ! ! Flori M-Iun2010!(12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, Evelyne-Maria !

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, mommy_to_be!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Evelyne-Maria

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 29+ ( AMR 10 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Cred ca este o greseala undeva in capitolul 11 ca apare o comanda ciudata , in locul unde ar fi trebuit sa fie dunga aceea subtire (hr) apare o alta chestie. Mai bine de atat acum nu mai am rabdare, ca tocmai ce am pierdut din cauza Sofiei capitolul 11 si a trebuit sa il caut .... m-am umplut de nervi cand asta mica a venit si a apasat pe buton exact cand nu trebuie .
Iar la sarbatoritele lunii respective daca le pun intre (b) si (/b) apara ingrosat toata lista de sarbatorite de la aprilie in jos.
Daca aveti voi mai mult noroc si vedeti unde ar fi scris acel cod gresit care strica listuta .... va doresc mult noroc, mie deja mi se rotesc ochii ca la melc si mai sunt si turbata ... deci nu am nici o sansa astazi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!

La multi ani Evelyne Maria!

La multi ani Mira!

Rocsy, nu cred ca am stricat eu listuta,cand am intrat,am schimbat doar titlul.Daca am timp,incerc sa mai repar si eu pe acolo,poate maine,azi merg la un interviu.

Sara_maria o sa arunc si eu un ochi la subiectul lansat de tine.Noi il vom sarbatori pe Sebi acasa,ne-am fi dorit la loc de joaca,dar ii vom taia si motul,avem familie mare,si vor sa fie toti prezenti.
Va pup

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

La multi ani Evelyne Maria!

La multi ani Mira!

Cris- bafta la interviu!

Neatza si de la mine!

Eu l-am dus pe fi-miu sambata la tuns, la frizer profesionist ca deh nu mai sta sa-l tund eu! A plans de mama, mama. Nu l-am vazut niciodata plangand atata si cu atat patos. Se uita in oglinda si nu-i venea sa creada ce se intampla cu el. A trebuit sa stau cu el in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cris : eu cred ca eroarea s-a strecurat mai demult, dar nu pot sa imi dau seama unde anume ! E suficient sa fie pus si un punt aiurea si se da totul peste cap ! Ar fi bine ca una dintre noi sa descopere "beleua" ca daca nu ne va da destul de cap !

Nico : pe Sofia o tunde vecinul meu ( hairstilistul meu ) , prima data a plans chiar daca a stat la mine in brate. A doua oara am avut surpriza placuta sa stea smirna in scaun ( intre timp descoperise ca scaunul se invarte si acum de fiecare data cand mergem la ei are program de "dat" cu scaunul ). Am ajuns acum sa vrea sa se tunda de fiecare data cand mergem la ei in vizita , iar daca o intrebi cine a facut-o asa frumoasa raspunde : "Ovi" !!!

De saptamana trecuta de cand am fost la tara la socru, si-a imbogatit vocabularul cu cuvantul "cocos" , " gogosi", "papusi" si papuci pe care le pronunta perfect de nu imi vine sa cred ! In schimb, nu stie sa lege litera "L" intr-un cuvant, de exemplu : daca o pun sa retete pe litere L-A-P-T-E le pronunta pe toate , cand legam cuvantul devinne "apte" .
Nazdravanii face intr-una, multe le uit ; vrea sa fie independenta si nu prea mai asculta cand ii spun una, alta .... drept dovada, sambata a cazut de pe tricicleta pentru ca s-a grabit sa se dea jos de pe ea, inainte sa ajung eu si sa o ajut ... iar acum e micuta "Doroftei", asa a poreclit-o Florin, ca toata e julita pe frunte si sub ochiul drept ! Partea buna .... astazi nu a mai indraznit sa se dea jos singura de pe tricicleta, a invatat ce inseamna sa nu asculti pe pielea ei !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 29+ ( AMR 10 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Foarte tare Rocsy.
NicoletaB, si fetita mea a protestat la al doilea tuns, ca la primul a fost mai mult curioasa. De atunci o tund numai eu, dar la fetite cred ca e mai usor (ea e bob) decat la baieti.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Mucenic Gheorghe!

Cred ca s-a corectat "greseala" de pe prima pagina.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Buna seara!

Am modificat eu prima pagina, cum era inainte.
Nu vazusem ca au fost hr, cand m-am uitat azi la 15.

O seara placuta va doresc!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput