Buna fetelor!ploaia v-a facut asa tacute? Nu mai ziceti nimic?
Noi parca-parca am intrat pe un fagas normal. Imi iese partea cu statul cu amandoi si adormitul mirunei la pranz. Nu reusesc sa ma mobilizez pt calcat....cd dorm ei, prefer sastau pe net si uite cum trec zilele si rufele se tot strang.
De o saptamana ne-am reapucat de dansuri. Si asta ma mai scoate din lancezeala mea . Sper sa reusesc sa ajunga de cat mai multe ori.
Nana, Elena...voi cum va mai descurcati?
Rocsy, ce-ti mai face burtica?
Si afara ploua, ploua.....
Va pup
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Buna fetelor!ploaia v-a facut asa tacute? Nu mai ziceti nimic? Noi parca-parca am intrat pe un fagas normal. Imi iese partea cu statul cu amandoi si adormitul mirunei la pranz. Nu reusesc sa ma mobilizez pt calcat....cd dorm ei, prefer sastau pe net si uite cum trec zilele si rufele se tot strang. De o saptamana ne-am reapucat de dansuri. Si asta ma mai scoate din lancezeala mea . Sper sa reusesc sa ajunga de cat mai multe ori. Nana, Elena...voi cum va mai descurcati? Rocsy, ce-ti mai face burtica? Si afara ploua, ploua..... Va pup www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010 Cezar-Stefan www.eticker.co.za/tickers/092p9bmbeq8qg63v.png" target="_blank">22.03.2012 |