Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
virgiL spune:
ANITTA,harnicutza...eram sigura...daca nu ma duc la ELLA,sigur vin la tine...la piftie.Iaca o trecut 7 luni si la tine....Felicitari!...M ce mai face?Matza?Nu-si baga labutzele prin strachini?
ANDRA,nu zi hop cu deschiderea sezonului de nasteri!Pt cateva dintre noi e posibil orice,in orice moment!Asa ca surpriza ramane surpriza!..
Am uitat sa va zic,pacient cuminte cum sunt si constiincios am facut azi si vaccinul antitetanos.
Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 14 zileeeeeee!
diana85 spune:
Multumesc mult burticutelor de sustinere . In vreo doua zile oi fi mai obisnuita cu ideea. Pana atunci... profit de ultimele clipe de "libertate". Mi-ati facut pofta cu cozonacul - desi nu era in plan, ma gandesc sa il execut maine. Sau macar o pasca .
Miha, am tot ce-mi trebuie ca sa pun in bagaj, mai putin tampoanele de sani (care cred ca nu-s indispensabile la inceput) si poate ca mai am nevoie de o camasa de noapte (am doar una). Dar cum aici Pastele a trecut ca-s toti catolici nu e bai ca-i deschis totul. Plus ca am motiv sa bag o plimbare lunga maine-poimaine.
Ioana, ce mi-ai facut cu Cola. Eu chiar nu beau dar mi-e acum o pofta . Eu nu stiu de ce am impresia ca bebe Cristian o sa mai stea destul de mult la caldurica.
Diana 36+ cu Mirciulica
AMR 3+
titi143 spune:
Buna fetelor.
Am intrat si eu sa va citesc putin, am luat o mica pauza.
Si ce imi vede ochi, Diana felicitari, cred ca abia astepti sa il vezi. Sa fie cat mai bine si cat mai usor.
Deci se pare ca nu eu deschid listuta. Si eu speram sa mai stea la mine, ca nici prea mare nu e si nici cu renovatul nu am terminat. Sa nu mai spun de curatenie.
Totusi incet, incet avansez si sper sa fie gata cat mai repede.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 37+ Robert Aaron
AMR 2+ SAPTAMANI
joana2672001 spune:
Vai Diana in sfarsit vine si inimosul:). M am emotionat toata!!!
Ioana, mamica lui Cristian 35 / 36 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
SS-Tzuky spune:
Buna seara fetelor!
Si eu pe aici, va citesc constant, dar deocamdata nu am noutati.
Elena, saru'mina de intrebare, noi suntem tot 2 in 1,mmai avem vreo doua saptamini pina la marea intilnire...Mi-e si nu stiu cum sa scriu constant aici, nu am avut toata sarcina nici o contractie, imi pare rau ca alte fete au probleme de genul asta...eu am de altele de ex. gamba mi-e cit coapsa si alte "placeri " din genul. Dar, multumesc Doamne, nu sunt inca semne ca Stefan s-ar grabi sa iasa la aer sunt recunoscatoare ca macar lui ii este bine. Ma boxeaza de ma rupe, dar mi-e asa de drag ca nu ma supar cind imi mai scoate cite un piciorus pe sub coaste
Luni am o ultima (cred) intilnire cu gine, masuratori (solicitate si platite din buzunar, ca nu le acopera asigurarea), si daca am noroc, trimitere pentru cezariana. Nu dati cu pietre, va rog, am motivele mele, printre care si citeva medicale pentru optiunea mea (tensiune, proteine in urina, recunosc ca sunt si fricoasa in ce priveste nasterea naturala - nu de dureri, ci pt. bebe, daca se intimpla ceva de gen sa ramina blocat, sa trebuiasca sa-l scoata cu clestele si sa-mi ramina handicapat etc. are al meu un amic care e aproape orb din nastere, din cauza forcepsului brrrrrr - scuze, nu vreau sa transmit mai departe scenariile horror din capul meu). Si din cite am patit pina acum, imi este clar ca n-am sa ma io parte de o nastere naturala, spontana si fara complicatii.
Marti am programare la spital cu anestezistul si atunci o sa stiu si data marelui eveniment si o sa va anunt. Din pacate nu stiu daca o sa am posibilitatea sa scriu din spital - am un telefon de doi lei, ca nu pun pret pe tel., la mine e doar pentru vorbit. Poate ca am sa intru de pe vreun calc. de acolo, daca o sa ma pot deplasa in cladirea alaturata etc. Mai vedem.
Offfff, ma apuca bitziala cind vad ce putin mai e!
Diana, daca ma intreci nastere usoara si abia astept sa ne povestesti despre vedeta noastra mirciulica!
Va urez un Paste fericit, sa va bucurati in liniste de sarbatoare, multa sanatate si sa va priasca bunataile (eu de aici le duc dorul).
Toate bune si pupici la bebei si la mamici!
Dana, 36+, cu Stefan
Doamne ajuta!
joana2672001 spune:
Dragelor, neuronu' nu mai functioneaza deloc. NU stiu sa trimit PM :)))) Va jur am tot cautat, mai caut si maine cu mintea limpede:))
Eva, Andra nr meu este in lista de pe facebook- ca acolo ma pricep - :))) oricum sunteti niste dragute
Diana si eu sincer cred ca mai sta printisorul. Poate saptamana viitoare spre sfarsit sa mai ia putin in greutate , macar un -3.300-3.500 eu sper dar sa vedem:D
Dupa 3 guri de cola printisorul isi reamenajeaza locuinta, clar nu o sa dorm la noapte :)))
Diana voi ce planuri aveti dupa nastere? adica pana la urma mai ramane Mirciulica in spital sau il luati acasa? Veniti in Ro pana la urma sau ramaneti acolo?'
BelissimaEva spune:
Joanna , din pacate eu nu am facebook deci nu am acces la numarul tau ! Dai click pe PM-ul din mesajul meu si asa trimiti! Simplu ca buna ziua
Pupi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +
AMR 5 weeks +
joana2672001 spune:
Haaa am reusit Eva:))) o Doamne greu e cateodata:)))
elena_gd spune:
Eva ti-am dat si eu PM cu numerele Joanei. Mi-au placut pozicile noi ale tale de pe picasa, acum am realizat ca semeni f bine cu matusica mea preferata.
Joana, ai grija cu cea coca-cola...e f indragita de femeile insarcinate, dar ii agita pe bebei. Recunosc ca mai breau cate un pahar, dar de cola zero. Nush cum fac...dar e clar ca nimeresc chimicalele.
Elena 31+ cu Bebster AMR 8+
Andra_C spune:
Si Eva ma suna pe mine, dar eu cred ca ala micu' va sta mult si bine la caldurica
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+