Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
joana2672001 spune:
Dragelor ma scuzati de greseli , neuronu, concentrarea lipsesc cu desavarsire:))))
Ioana, mamica lui Cristian 35 / 37 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
miha81 spune:
Adevarat a inviat!
Tare mi-ati lipsit zilele astea... si acum astept musafiri (trece nasul copiilor pe la noi) dar am intrat o fuga sa vad daca nu a nascut careva. Diana parca tu trebuia sa sa mergi astazi la medic?
Tigruta imi pare tare rau pentru Luca, eu sunt prapastioasa din fire si te inteleg. Sa stii ca si eu tot mai bine zic ca merge propolisul cu galbenele decat bephanthen...
Intreba cineva de Anxy...parerea mea este ca este acsa la Constanta si nu prea mai are timp si de noi. Imi amintesc ca spunea ca de abia asteapta sa isi revada prietenele. Eu o inteleg ca am stat o perioada in Bucuresti si de abia asteptam sa vin la Buzau.
Va pup si doresc zile insorite ca tare m-am saturat de ploaie!!!
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 33 saptamani cu PAUL FILIP
Andrecluj spune:
Dragi viitoare mamici, nu cheltuiti averi pe hainele puilor vostri, le folosite cateva luni si platiti averi. Aruncati o privire in albumele noastre, am facut greseala sa cumpar multe hainute frumoase, acum nu mai avem loc in dulapuri si cautam proprietarii viitori. Va multumim si scuzati deranjul. https://picasaweb.google.com/112325222833017713572/06LUNIhttps://picasaweb.google.com/112325222833017713572/612Lunihttps://picasaweb.google.com/112325222833017713572/1218LuniNastere usoara si copii sanatosi va dorim!
tigruta spune:
Salutare!!
Va multumesc frumos pt sugestii si pt incidentele impartasite de voi care din ferecire nu s-au lasat cu semne
Deea ce faci, ai revenit la sentimente mai bune
Diana asa este, cred ca mai mult am suferit noi decat el, a plans atunci ca il durea normal dar apoi era voios se juca cu copii, doar noi eram tristi.
Saptamana asta? nu pot sa cred ce a trecut timpul, hai ca m-ai facut curioasa de ce o sa spuna medicul..si eu cred ca e vorba de dop
atunci scoatem motatele
Cuchilici urat si dureros incident ai avut si tu..ce bine ca nu ai ramas cu semne..am sa incerc si unguentul cu propolis.
Stefulici greu si pt tine cu statul in pat, dar lasa ca trece si vei tine puiul in brate
Ylari nici eu n-am pregatit nimic pt bebe deocamdata pt spital ma refer, tot spun ca mai am timp
offf mai Ely ce de contractii poti sa ai, chiar si stand in pat, dar uite ca ce a fost mai greu a trecut
ia sa scoatem si tine cateva motate
Alina si e nam inceput sa am arsuri, de greoaie nu mai spun
Virginia, Anitta multumesc si voua.
Alina lasa nu iti mai fa griji de kg in plus, sa iti mai zic ca deja am luat vreo 17-18? e drept am plecat de la 65 in sarcina asta, dar ce pot sa fac
Tinuta ma bucur ca vii cu vesti bune
Joana eu spun ca nu mai are bebe atat de mult loc, e normal ca a crescut
Miha asa e, noi ca parinti ne speriem foarte tare, dar astea se intampla din pacate chiar daca suntem langa ei.
Si eu m-am saturat de ploaie, de dimineata ploua si e asa urat si mohorat.
am si contractii dureroase/nedureroase dar nu am luat nimic ca nu tin mult, mai ale s daca ma intind atunci e ok.
Va pup si trimit pana nu pierd mesajul ca scriu intr-o pozitie incomoda, asa ca va rog scuzati greselile.
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 36+
Mmamita spune:
Burticute, ce bine ca v-ati mai animat..era tare pustiu pe aici!
Din pacate, cred ca a venit randul meu sa ma plang putin. Ieri a fost o zi groaznica - am avut stari puternice de lesin de pe la jumatatea zilei (le-am mai simtit si cu vreo 2 zile inainte), apoi am fost la controlul de rutina hotarata sa solicit si un control al colului, dat fiind faptul ca in mod normal aici se face asta doar dupa 36 de saptamani.
M-a cantarit (stiam eu ca nu a fost o zi buna pt asta dupa cata am mancat in weekend), am ajuns la 16 kg luate!!!, dr. a zis ca e ok pt inaltimea mea dar cand s-a uitat peste graficele de la prima sarcina a ramas si el socat!!! la aceeasi varsta a sarcinii, cu Ilinca pusesem 5 kg, iar acum... 16!
I-am zis de starile de lesin si mi-a zis ca am tensiunea putin micuta, dar nimic ingrijorator si ca glicemia ( de care eu ma temeam ca va iesi peste limita la cate dulciuri mananc) e 4 si tre' sa fie minim 5!! Asta chiar n-o mai inteleg - mananc paine cu gem in fiecare dimineata si cateodata si dupa masa, ciocolata in fiecare zi + alte dulciuri..
A, si acum despre col - e scurtat si inmuiat, nu e de bine..mi-a zis ca acele contractii pe care le am acum mult mai des (ieri am avut vreo 5 tot la 12 minute distanta stand pe loc) nu prea ajuta si ca daca nu ma potolesc voi naste prematur! Am interdictie absoluta de a naste inainte de 22 mai si a zis ca nici inainte de 27mai pt ca el va fi plecat..excelent, i-am zis, presimtirea mea era ca voi naste undeva dupa 25, dar acum ca stiu ca e plecat, sigur va fi cand el nu va fi aici ( exact asa s-a intamplat si la Ilinca - era plecat si s-a intors la o zi sau doua dupa ce am nascut). Cica sa stau intinsa cat mai mult, sa nu ridic, sa nu ma plimb prea mult, si sa ma ajute neaparat cineva cu pitica - adica nu chiar repaos la pat..dar pe acolo. Ma si gandeam ca de la 1 mai voi fi singura cuc cu Ilinca dupa-masa - mama lucreaza de la 6 iar indianul meu incepe scoala!
Aseara am crezut sincer ca mor, n-am mai patit asa ceva niciodata, simteam ca parca ma strange cineva cu menghina, aveam asa o presiune in piept si spate, nu puteam respira si simteam ca mi se scurge tot sangele prin maini..eram singura cu Ilinca si m-am speriat grozav, a fost oribil, dar dimineata m-am trezit super fresh si ok, asa ca azi sunt ZEN maxim! Astia de la lucru zic ca a fost atac de panica (aici e foaaarte la moda), eu nush ce sa zic c-a fost, a fost total nou pt mine!
Tigruta, eu stiu ca uleiul pur de Vitamina E face minuni, e exceptional!
Virgi merci ca te-ai gandit la sor-ta scorkie!
Pupicei tuturor, sa vina bebeii care sunt in termen!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (32+)
blanca000 spune:
Mmamita la cum descrii sentimentul de strangere in piept si stare de sperietura a fost sigur atac de panica..am avut si eu cateva inainte de sarcina cu Eva si se manifestau la fel..trage aer in piept, gandeste-te la ceva frumos si incearca sa te linistesti ca totul va fi bine cand ma simti asa o stare..sa nu iti accentuezi panica.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Acum sa zic si eu HRISTOS A INVIAT! si sper ca ati petrecut linistit de Paste.
Noi am fost la socrii langa Campina, am plecat sambata dimineata si ne-am intors duminica seara, nu am mai putut sta, vremea ploioasa, umezeala si frigul de zona de munte mi-a pus capac, plus dormitul in pat strain cu burta mare si cu Eva intre noi, cu perna de protectie pusa la burta sa nu primesc vre-un piciorus in timpul noptii..nu mai zic de trezirile dese de pipi, baia departe si Eva care sa sucit/trezit/urlat in timpul noptii. Asa ca i-am zis lui J. ca dupa ce pretecem toata duminicacolo seara plecam sa dorm si eu la mine acasa. La 9 seara ne-am urcat in masina si la 10 eram acasa..super.
Ieri la ai mei la curte am prins soare si cald..super..
La inviere nu am ajuns, s-au dus doar J. si socrul..era ploaie si frig asa ca nu m-am riscat..am ajuns la biserica doar joi seara si vineri sa trecem pe sub epitaf, mi-ar fi placut sa raman un pic la slujba insa eram deja obosita, nici bagajele facute.
De mancat nu am exagerat, arsuri nu..doar ca am senzatia ca ma umflu pe zi ce trece, ma trang toti pantofii, ciorapii si pantalonii imi lasa dunga la gelzna si nu stiu de unde mai am piele sa se intinda burta..pipi super des si restul le stiti si voi.
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blanca000 Mmamita la cum descrii sentimentul de strangere in piept si stare de sperietura a fost sigur atac de panica..am avut si eu cateva inainte de sarcina cu Eva si se manifestau la fel..trage aer in piept, gandeste-te la ceva frumos si incearca sa te linistesti ca totul va fi bine cand ma simti asa o stare..sa nu iti accentuezi panica. ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Merci de raspuns si sfat..Da' de la ce oare? Eu nu sunt panicoasa de felul meu...adica clar ca mai am ganduri ''necurate'', dar nu le iau foaaarte in serios..iar ieri cand mi-a zis dr. de col am reactionat ok, adica nu am disperat, eram super calma...
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (32+)
blanca000 spune:
Nici eu nu sunt sperioasa si ma tin tare la orice..as am aintrebam si eu de la ce atac de panica..insa cateodata de la oboseala, stres, epuizare fizica, sau subconstientul ne provoaca si facem asa atac de panica..e o senzatie urata rau si sper sa nu o mai cunosc insa sa stii dac aiti mai vine ca asta e si trebuie sa treci peste ea..respiri (chiar si intr-o punga/hiperventilatie) linistit si des, te gandesti ca totul va fi bine si mai ajuta sa vorbesti despre starea ta atunci cand se intampla, sa nu fii singura...trece..
Acum suntem si fizic si psihic mai instabile..numai sa ai grija dupa nastere sa fii tare.
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 33s Clara
tigruta spune:
Mamitta imi pare rau de vestile proaste, dar cred ca e cazul sa te linistesti si tu deocamdata mai e pana la 1 mai, asa ca profita si stai cat mai linistita.
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 36+