Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
ella81it spune:
GABITA ,,La multi ani!,, sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
Vergeturi noi inca nu au aparut,am cateva pe picioare de la prima sarcina dar le fac inventarul dupa ce nasc
Eu ma stresez din cauza kg ,ca as vrea sa le dau jos repede dar sigur nu o sa reusesc!
Va doresc si eu PASTE FERICIT! Sa aveti parte de liniste sufleteasca si sa ramaneti tot 2 in 1 macar pana saptamana viitoare1
Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
asteropipan spune:
Sarbatori fericite si un Paste fericit,alaturi ce cei dragi voua, fetelor!!!!!!!!
eu nu m-am prea omorat cu pregatirile pt ca toti cei din familie au plecat intr-o mini vacanta de Pasti, in insula Symi(de acolo e soacra-mea si s-au dus cu totii acolo)...doar noi am ramas aici inn rodos pe baricade:)))...mi-a fost si teama sa ma duc cu ferry-boat-ul,mai e si vant si marea f agitata, multi in casa..si eu cum sunt cu insomniile mele ,cu dusul la toaleta de 5 ori pe noapte,etc...m-as fi simtit si eu incomod si i-as fi deranjat si pe ceilalti:)...plus frica sa nu se intample ceva si sa avem de-a face cu vreo nastere acolo,ca nu e asa usor de plecat de acolo in toiul noptii
in alta ordine de idei,am vz ca vb de vergeturi....de la prima sarcina am ramas cu o groaza pe fese si pe sanii..pe burtica doar una care abia se vede....acum deja pe fese au aparut multe rau,rosiatice,si am avut grija sa ma dau cu crema in fiecare zi....noroc cu nasi-mea care mi-a adus aminte de uleiul de la Clarins care zau e miraculos ...il folosesc de vreo 3-4 sapt si deja au inceput sa se estompeze
mai vroiam sa scriu ceva ,dar am uitat..ma sacaie pitica mea ca vrea sa vada filmulete;e cu ea de pe laptop..in curand o sa ajung ca Anitta sa ma lase fii-mea cand o sa vrea ea sa intru pe net
felicitari Diana pt grasun...4kg
pupici si Paste fericit!!!!!!
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 32+
Ellyshor spune:
La multi ani fericiti, Gabitzza!!!
Iarta-ma ca am reactionat mai tarziu, dar sunt dusa rau cu pluta in ultima vreme. Pe 11 a fost si ziua mamei mele si mi-am adus aminte abia in a doua parte a zilei...deci sunt cam aeriana.
M-am apucat asta seara sa-mi fac bagajul de spital si tot sortez cele necesare. Culmea e ca nu gasesc geanta de voiaj, deci n-am cum sa fac bagajul acum, o las pe maine ca deja m-am enervat.
Intre timp, am facut baitza, mi-am facut unghiutzele...sa fiu pregatita.
Va pupacim, sa aveti o seara minunata!
Elly 36+ cu Babyboom
AMR 3+ saptamani!
virgiL spune:
Paste fericit si HRISTOS A INVIAT!
LA MULTI ANI,BITZA,multa sanatate,sarcina usoara si bebe sanatos!
Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 12 zileeeeeee!
asteropipan spune:
Adevarat a inviat,Virgil!!!
decat niciodata mai bine mai tarziu
LA MULTI ANI,GABITZA!!!!!
Hristos a inviat ,fetelor!!
pupici
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 32+
mirela77a spune:
Adevarat a inviat Virgi!
La multi ani pentru ieri Gabitza!
Sa avem o saptamana luminata plina de liniste sufleteasca si de vesti bune!
toate surioarele
Hristos a inviat!
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
ClaraJ spune:
PASTE FERICIT, dragi mamicute!! Sa aveti o zi minunata si sa mincati numai bunataturi!!!:)
FELICITY- eu am facut eco de trimestrul 3 la 35 de saptamini. Cum am zis, acum merg in fiecare saptamina la control si doctorita mi-a zis ca o sa mai facem un eco pe la 38 de saptamini, sa vedem cit a mai crescut bebita, ce se mai intimpla prin burtica.:)
Am avut un baby shower absolut fabulos. Nu numai ca am primti o multime de cadouri (chiar nu ne asteptam ca suntem la bebe 2) insa familia si prietenii apropiati ne-au fost aproape si am petrecut impreuna si asta ne-a bucurat cel mai mult.
Sper sa apuc sa mai incarc niste pozici ca am ramas datoare.:))
Wow DIANA, iti tin pumnii sa iasa totul la superlativ si sa-l vedem pe micutul Mirciulica papacios si simpaticos.:)
Va pupam si va dorim din suflet zile cit mai senine,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 36+
aever spune:
Adevarat a inviat, Virgi! Si eu care speram sa fiu prima azi pe forum.
Aseara iar m-am culcat odata cu gainile, pe la 10, pur si simplu picam de somn dupa ce am trebaluit prin bucatarie o zi intreaga. Inca n-am ciocnit ou, abia astept sa se trezeasca sotul sa ciocnim.
La multi ani, Bitza! Cu intarziere, recunosc...
Diana super vesti ne-ai adus in prag de Paste! Sunt tare emotionata la gandul ca te vei intalni cu Mirciulica si ca ne vei posta si noua poze cu inimosul odiseei. Sa-i povestesti cand o fi mai mare cat de celebru a fost el inca dinainte de a se naste. Acum banuiesc ca trebuie sa te apuci de miscare sa iasa usor voinicul, cel putin asa am inteles. Deci...dans, Dienuta, dans!
Elly imi place foarte mult ce nume ati ales pentru Babyboom! Amandoua sunt nume foarte frumoase si se potrivesc impreuna de minune. O sa fie un norocos, sunt absolut convinsa. Bine ca ti-ai pregatit si tu bagajelul pentru maternitate, de-acum cred ca e binevenit bebelul oricand, nu?
Joanna cand am citit ca esti singura, primul meu gand a fost sa te sun sa-ti spun ca daca e ceva sa ma chemi. Ma si vedeam alergand cu sotul cu masina prin oras sa te ducem la maternitate. Noroc ca m-am uitat mai bine la ziua cand ai postat si am realizat ca deja trecuse ziua in care ai fost singura. Oricum, pentru cateva secunde am avut in cap viziunea asta cu alergatul la maternitate. Si ma gandesc ca mai e putin, putin pana vin voinicii.
Ziceati de vergeturi, eu inca n-am si sper sa nu fac. M-am dat cu ulei sau cu crema cand imi aduceam aminte, uneori si o data la 2 saptamani. Eu cred ca genele ma ajuta, nici mama nici bunica nu au facut vergeturi. Am niste pete pe sani si niste linii care ar putea fi vergeturi insa sunt in profunzime si le am cam din luna 3-a de sarcina. Sunt maronii si nu s-au schimbat deloc de cand au aparut, nici pielea nu e crapata la suprafata ca la vergeturile obisnuite, eu sper sa treaca mai incolo ca sunt tare urate.
Azi noapte am visat tampenii. Se facea ca am nascut, zilele astea si ca nascusem un pisoi. La propriu. Era pur si simplu un matz. Initial nu ma prinsesem ca-i pisoi(na, stiti ca visele sunt ciudatele) dar cand am realizat am fost foarte dezamagita si ma gandeam ca daca as fi vrut sa am un pisoi m-as fi dus sa cumpar unu, nu as fi stat sa ma chinui atatea luni gravida pentru asa un lucru. Apoi m-am stresat ca nu am lapte, nu stiu de ce m-oi mai fi stresat pt asta, dar eram tare agitata ca nu mi-a venit laptele si n-am nici pompa de san sa desfund. Ciudatenii de noapte!
Ieri am vorbit cu cumnata si mi-a zis ca ne-a pus pachetel la posta cu hainute pentru piticot. Si mi-a pus si o pompa de san. Abia astept sa ajunga pachetul sa vad hainutele! Mi se pare super misto ideea cu Baby Shower, pacat ca la noi nu e traditia asta. Nici nu stiu cum s-ar putea face aici sa organizam asa ceva, tinand cont ca lumea nu-i obisnuita si ar cam stramba din nas.
Paste fericit sa aveti si odihna placuta!
Andreea, 31+ cu BebeLUnu
Ellyshor spune:
Neataaa!
Hristos a inviat, burtici!!!
Noi ne-am trezit, ne-a adus tati anafura si am luat si noi, apoi am servit ceva de papica si asteptam parintii sa vina pe la noi sa luam masa de pranz.
Am dormit bine azi-noapte, nu ne-a mai durut burtica.
Andreea astazi am facut 37 de saptamani, deci am iesit din riscul prematuritatii; cand va vrea puiul sa vina, il asteptam cu drag.
Ma bucur ca-ti place numele, si noua ni se pare ca se potriveste per ansamblu, cu tot cu numele de familie.
Pupaceli la burtici, poate intrati mai tarziu sa ne tainuim.
Elly 37+ cu Babyboom
AMR 2+ saptamani!
virgiL spune:
ADEVARAT A INVIAT,ELLY!
Ma bucur ca ati petrecut o noapte linistita ...chiar si puiul tau a primit lumina si s-a cumintit!
O zi frumoasa si linistita tuturor!
Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 12 zileeeeeee!