Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Neata!

Vergeturi nu prea am...am folosit ulei de la Weleda, de doua ori pe zi. Cred ca tine mult si de gene, mama a facut trei copii, nu s-a dat cu nik si nu are vergeturi. Si, ca si mine, a luat 25 de kile in sarcina...pe care le-a dat jos dupa 6 luni - sper sa reusesc si eu
Am in schimb niste mici pete maronii pe sani (ca pistruii)...or fi vergeturi alea? nu stiu.

Pe mine cel mai tare ma siciie durerea de os pubian...mai mai mai! dimineata cel putin imi vine sa urlu cind pun un butucel inaintea celuilalt La urcat scari ma opintesc ca o baba de 80 de ani - voi aveti asa ceva? Al meu ride de mine si spune ca nu-s chiar asa de mare sa nu pot merge...na, el nu stie cum e durerea asta.

Ei, le-om razbi noi pe toate, hai ca nu mai este mult!

Dana, 36+ cu Stefan
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata, scumpe burtici!

Diana ioooi ce veste buna! 4 kg??? Abia astept sa-l vad la fata pe voinicul nostru! Iti doresc de pe acum nastere usoara si sa ai o intalnire de vis cu inimosul tau!

Andra si eu cred ca tine tot de gene. Mama mea a facut vergeturi, mai ales sub burtica, dar eu inca nu am. Sper nici sa nu mai apara, desi in ultimele saptamani petrecute in spital nu m-am dat deloc cu ulei.
Ma gandesc ca la mine nu s-au facut poate pt ca am tinut burtica numai in pat, relaxata si nu am fortat pielea cum se intampla cand stai in picioare. Se poate sa fie asta?

Elly 36+ cu Babyboom

AMR 3+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Sarbatori fericite, Paste linistit fetelor!

Vergeturi nu am, nu am facut nici la Eva, desi la ea am luat 30 kg, asa ca acum sper sa nu imi apara mai ales ca am luat destul de putin in greutate.
Deea petrecere frumoasa la bunici!
Tzuky imi pare rau de durere, of, lasa ca trece, wow 2 saptamani mai ai? Ce repede se apropie!
Noi ieri am avut treaba ca a venit iepurasul cu un set mare de lego si a trebuit sa ii construiesc casuta, 2 ore am stat nemiscata in fund, ma durea burta dupaia... Eu am primit imbracaminte sport, deh, ne pregatim de parc ptr la vara.
Ieri am fiert si eu sarmalele, acum am pe foc o supa de curcan de tzara. Ma duc sa bag niste drob.
Va pup si inca o data zile linistite si pline de iubire va doresc!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata!

Andra, eu nu am nicio vergetura. Si tare ma mir. Predispozitie as avea, pentru ca am o gramada pe coapse si solduri de cand am fost muuuult mai mare. Acum m-am dat cu ulei de migdale pe burta si sani si cam atat. Si nu zilnic... ultimele trei saptamani poate m-am dat de vreo 5 ori. Tare ma bucur, cu atat mai mult cu cat burtica e imensa (la 4 kg de flacau iti dai seama) si pe burta nu aveam inca deloc.

Tzuky, ma bucur ca sunteti bine exceptand micile disconforturi. Eu sunt destul de mobila, dar si mandra sa raportez ca m-am ingrasat pana acum "doar" vreo 14kg. Si cred ca in zona asta raman, ca se pare ca-i gata distractia. Dar si asa, la urcat dealul si scarile e cam greu...

Deea, drum bun si sa ai niste zile linistite si minunate cu cei dragi tie. Dar... tu la 5 te apuci de facut prajituri?!

Elena, eu cred ca pe bebei (si pe noi de altfel) ne agita cofeina din Cola. Cola Zero e din cate stiu fix Cola, doar ca are ceva indulcitor netrebnic in loc de zahar.

Ioana, planul e sa nu-l las in spital singur. Inca nu am avut intalnire cu cardioloaga (marti am) ca sa discut optiunile, sper sa izbuesc. Dupa nastere, cat de repede putem (in functie de cum ne dau unda verde doctorii, cum ne "intelegem" cu el) incercam sa venim in Romania. O sa fie interesant, ca o sa parasim de tot apartamentul asta (daca ne intoarcem o sa dorim oricum altceva un pic mai mare), asa ca o sa fie nu doar copil de 1-2 luni si noi singuri cu el, ci si de impchetat si mutat tot ce avem aici... Dar mai bine nu ma gandesc ca deja ma ingrozesc.

Diana 36+ cu Mirciulica

AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Sigur tine de gene, am citit ca daca e sa apara nu ai cum sa le impiedici indiferent cu ce te-ai da :(( Ce fericite sunteti voi ca nu v-au aparut, ma bucur mult, ca tare urate sunt. Si din cauza lor carnea nu mai sta ferma

Tzuky, e normala durerea aia, se pregateste corpul pentru nastere.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor neatza

Sunt bine:D inca in varianta 2 in 1 si mai stam asa, sigur =si saptamana viitoare.

Va multumesc de grija, am dormit pana la 11 ceva ce nu am mai pomenit de tareeee mult timp, imi prieste tot patul numai pt mine.

Legat de vergeturi , mie inca nu mi au aparut decat vreo 2-3 pe fund, ca s a latit rau saracu :))) M am dat dar cu ulei de migdale dulci insa nu mereu. Eu in schimb m am umplut de alunite, multe multe , si iesite in afara dar si pete . Voi ati observat ceva de genu?

Paste Fericit dragelor, sa ne auzim cu bine si fara prea mult kg in plus

Ioana, mamica lui Cristian 35 / 36 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

HELLO,burtoase simpatice!
vad ca starea de spirit e buna pe aici.Incercam sa o pastram asa macar pana luni,daaaa?Eu sunt ingrijorata ca nu pot manca din toate bunatatile pe care le am acum in casa(soacra mea sa traiasca)...tre sa ma apuc de pe acum (am si inceput cu sarmalele)....si pana maine sa pot degusta din toate ...ca asa am o trebuinta.....as manca non stop!Problema e ca nu ma mai incape burtoaka.
Vergeturi nu am(dar m-am uns cu amestecul cunoscut de uleiuri)...nici la Ioana n-am avut.Ciudat e ca am facut cand aveam vo 17 ani si am avut un puseu brusc de crestere/scadere in greutate.Fiind f vechi apropae ca nu se mai vad,dar intr-adevar pielea nu mai are aceeasi elasticitate si fermitate in zona.
TZUKY,curaj,putin mai avem...bine ca am ajuns cu bine pana aici!Pistruii de care zici pe sani sunt mai mult in jurul mameloanelor(ca si cum s-ar fi extins...)nu-i asa?Nu sunt vergeturi,face parte din pigmentatia specifica de sarcina,ca si linia de pe abdomen...Vergeturile sunt ca niste liniute rosii violacee cand apar,ca niste mici fisuri in piele.
IOANA,bine ca ai trecut noaptea in conditii bune si sunteti inca 2 in 1.Mie mi-a zis o dritza dermatolog ca tot pe fondul scaderii de imunitate si modificarilor hormonale din sarcina apar si alunitele astea.Unele fac f.f . multe,altele nu fac deloc.
YLARI,mai poti prin bucatarie?Bine ca ai facut casuta din lego la iepuras

Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 14 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ELLY,cum e burtik fara perfuzii?Totul sub control?
ANITTA,gata bucatareala?

Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 13 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Virgi nu stiu ce sa zic Seara am contractii mai dese, dureroase si nedureroase. Astazi pe la 12 avusei una cam dureroasa, cu spate cu tot si intarirea burtii.
Acum, sper doar sa trecem de sarbatori. Nu ca sunt pesimista(ca ma stiti ca nu sunt) dar mi se pare mie ca organismul imi transmite niste semnale clare si mult nu mai e pana la producerea minunii.

Scumpele mele, va doresc clipe minunate in aceste zile. Sa va bucurati de momente speciale alaturi de cei dragi, sa va incarcati sufletul cu lumina si liniste, dar mai ales cu putere si daruinta pentru a fi pregatite de miracolele ce vor veni la fiecare, in scurt timp.
Sa aveti un Paste fericit!!!

Elly 36+ cu Babyboom

AMR 3+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ziua buna burtoase dragi,
Aici este urat, ploua dar sper sa se opreasca diseara sa putem merge sa luam lumina!
Deea, drum bun sa ai , sa te bucuri din plin de familie si prieteni si sa nu te obosesti prea tare!
Mie nu mi-au aparut vergeturi inca( si sper din tot sufletul sa nici nu apara) dar m-am dat in fiecare seara cu ulei de migdale dulci din plin! In schimb pe mine ma scot din minti pistruii aceia de care vorbeste Virgi ,extinderea pigmentatiei de mamelon, si sperrrrrrr sa se retraga ca ii urasc de-a dreptul!
Si ca tot veni vorba, fetelor voi ati inceput sa pregatiti sanii cu Garmastan ?? Ma gandeam ca ar fi cazul sa incep,cu o luna inainte de marea intalnire ..
Tzuky , durerea dintre picioare este din cauza ca bebe Stefan a coborat cu caputul, s-a pregatit de marea intalnire
Eu am avut durerea aia groaznica de os pubian ,vreo 3 sapt, apoi a disparut brusc , iar cand am fost la ecograf ultima data mi-a zis ca Dorian este asezat transversal ( normal ca acum nu ma mai doare )
Acum urmaresc cu sufletul la gura orice durere, poate poate se intoarce piticul pentru ca vreauuu sa nasc natural
Joanna

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +

AMR 5 weeks +

Mergi la inceput