vaccinare Gardasil
Raspunsuri - Pagina 4
Selene_Bunny spune:
Eu subscriu la ce a spus nelia: vaccinul asta e controversat, nu e suficient testat, iar recomandarea lui pe o scara atat de larga - fetite si femei intre 9 si 26 de ani, plus baietii si barbatii, mai nou, ar trebui sa ridice un semn de intrebare pentru oricine.
In SUA, au fost inregistrate 49 de decese (date din videouri, la data realizarii acestora) si, totusi, vaccinul continua sa fie recomandat.
In India, in doua state, Andhra Pradesh si Gujarat (parca), au fost inregistrate doar 4 decese si 120 de cazuri de reactii adverse urate, iar vaccinul a fost interzis, studiul stopat.
Fiecare fiinta umana are un ADN unic. Vaccinul are si el ADN-ul lui. Cand ADN-ul persoanei injectate nu se potriveste cu ADN-ul vaccinului, apar problemele si dezastrele. Ce anume face sa existe aceasta incompatibilitate, poate ca nu o sa aflam niciodata.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
bird70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fiecare fiinta umana are un ADN unic. Vaccinul are si el ADN-ul lui. Cand ADN-ul persoanei injectate nu se potriveste cu ADN-ul vaccinului, apar problemele si dezastrele. |
La nivelul asta de intelegere nu ma mir ca te fascineaza si iei de buna orice informatie de pe internet. Tu faci cu viata ta si a copilului tau ce doresti, dar te rog nu da sfaturi la altii.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
XIO spune:
Efectele alea adverse pot apare la ORICE vaccin.
Daca citi cateva prospecte de medicamente pe care in mod normal le luati fara probleme, va ingroziti.
Eu m-am vaccinat recent pt. Hepatita B, am facut prima doza, dupa 2-3 zile (nu o luna sau 7) am bifat vreo 5 efecte adverse dintre care 2 sau 3 trecute in prospect ca si "rare". ma simteam de parca m-ar fi lovit un tren.
la urmatoarea doza i-am spus dr mele care nu e fan vaccinuri, dar sunt unele necesare, ca am avut niste efecte adverse, "usoare", ca sa nu imi spuna ca nu imi mai face. Mi-a dat doza pt. copii.
Profesorul nostru de imunologie a ramas stupefiat cand a auzit la curs cati erau impotriva vaccinului. A spus ca el si l-ar face maine, si ne-a mentionat si cancerul oral de care am auitat cu desavarsire.
Nelia, nu te supara, dar fetele acelea de care ai scris nu au nici cea mai mica dovada ca ar fi ceva de la vaccin.
Selene_Bunny spune:
bird, pana e vorba de niste nume care nu iti evoca nimic emotional, e bine.
Cand deja intri in ograda proprie, ca o fi vorba de o verisoara de spita a 7-a, deja nu mai e bine, ca te atinge direct.
In 2007 nu stiam mai nimic despre vaccin, dar am mai citit. Nimic din ce am citit nu m-a facut sa am incredere in el.
Si eu am testat medicamente pe mine si stiu ce nu imi prieste. Da' pe asta nu l-as testa pe copilul meu. E alegerea mea.
Nu m-as mira ca pana ajunge copilul meu la 12 ani, sa fie obligatoriu.
Ti s-a parut ca am dat sfaturi? N-am dat. Doar am postat materiale despre efectele adverse.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...