Mi se mai intampla, ca multora dintre noi, sa mai pic din cand in cand in butoiul cu melancolie, din te miri ce motive. Ma trezesc la realitate cand dau cu ochii pur intamplator de oameni mult mai putin norocosi ca mine si care stiu totusi sa se bucure de viata. Ma refer aici la oameni care au malformatii din nastere sau care au suferit vreun accident.
Sunt suparata pe mine cu uit uneori cat de norocoasa sunt ca sunt sanatoasa, ca am o familie sanatoasa si prieteni in jurul meu, ca am un serviciu foarte bun si un sot iubitor.
Si cand imi dau seama cat de norocoasa sunt, imi e rusine ca nu fac mai mult pentru cei din jurul meu, atata cat imi sta in putere.
Stiu ca sunt pe lumea asta o multime de copii bolnavi care au nevoie de sprijin.
Cunosc indeaproape cazul unui copil foarte bolnav. Norocul, daca-i putem spune asa, a fost ca s-a nascut intr-o tara care ii asigura in fiecare luna de 5 ani de zile medicatia necesara pe care parintii nu si-ar putea-o permite si fara de care copilul nu ar putea supravietui.
Am intrat pe forumul de la umanitare, si vad cate cazuri au nevoie de suport material si aici incepe dilema mea. As vrea sa-i pot ajuta pe fiecare insa nu pot sa fac totul dintr-o data si imi e greu sa urmaresc toate povestile si sa aleg.
Propunerea mea ar fi, daca se poate, sa existe un fond comun "desprecopii" care ar putea fi directionat apoi spre cazurile prezentate. In felul asta eu cred ca ar mai multa lume dispusa sa doneze regulat ceva banuti pentru cazurile umanitare de pe forum.
Ce spuneti, are sens? Sau exista asa ceva si n-am remarcat eu inca?
Are sens ce spui tu insa exista si o legislatie ce trebuie respectata. Ceea ce nu ne-a impiedicat sa avem finalizate destul de multe actiuni umanitare inclusiv cu suport financiar.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa