Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Lo, "sa pun reteta aia simpla care e bestiala?" Stai ca nu inteleg, eu vorbesc de asta primita de la A.C, asta mi se pare super super, pe asta o fac, chiar daca imi mai place sa gust cateodata din aluat..:)Am zis!

Nici eu nu vreau sa pierd toata seara la framantat si la bucatarie, desi oricum mai devreme de 7 pm nu am cum sa ajung acasa si mai am si cateva cumparaturi de facut, asa ca pe acolo ma apuca miezul noptii..

Pup, spor la treaba, burticute gospodine!

8 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Iata-ma si pe mine.Program incarcat, sunt la mama mea "la tara",undeva ilanga Bucuresti, dar aici traditia inca se mai tine, in vinerea mare oamenii merg la cimitir cu multe flori, merg pe urma la biserica la Denie si sambata se inrosesc ouale .
Duminica Pastelui se face in familie cu masa mare.....e foarte frumos, e primavara si asteptam iepurasul.Pasca si cozonac cumparam in fiecare an de la un cofetar care face
acasa pentru a vinde si sunt pur si simplu cei mai tari cozonaci ever mancati de noi .

Ma simt ok, m-am mai linistit si va multumesc si voua fetelor, sunteti un
vesel, saritor si sper asa sa ramanem pana la 40 saptamani de sarcina.

Deny eu iti multumesc mult pentru ajutor,arata foarte bine prima pagina si iti dau si eu data mea de nastere: 23mai 1978.

Spor la treba si sa va iasa ouale frumos colorate, pasca si cozonacul sa va aduca miros frumos in casa.

CAMITU 9+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, burticoaselor!
Intentionam sa intru mai devreme, dar mi s-a facut rau de tot dupa-amiaza si nici acum nu mi-e mult mai bine...
Deci sa va iau pe rand
Looana, testul cu bicarbonat se face asa: pui putin bicarbonat (cam un varf de cutit) intr-un pahar de unica folosinta, peste care pui putina urina (cand faci ) si se spune ca daca are loc acea reactie pe care o are cu otetul, de exemplu, adica incepe sa bolboroseasca, este pisoi, daca nu are loc nici o reactie e pisica . Explicatia ar fi ca urina este acida daca ai pisoi si alcalina daca ai pisica. Mie mi-a iesit pisica, dar sunt curioasa cum e la gemeni
Mami_de2, asa stiam si eu, deci stau departe de ficat deocamdata.
Bubule, cred ca depinde de mostenirea genetica si conformatia fiecareia dintre noi, astfel unora dintre noi le creste burtica inca de la inceput, altora un pic mai tarziu, dar ai fost tare dulce cand ai zis de tuguiala
Va las pentru moment, gagici. Petrecere frumoasa celor care au ajuns la rude/prieteni si spor la treaba tuturor!

Onutz 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Onuuutz, de ce ti-e rau, iubita?
Ne pregatim de Paste, nu e voie sa iti fie rau, ai inteles?
Vino incoace sa te pup, sa iti treaca!

Ghici ce? ieri am facut si eu testul cu bicarbonat si a sfarait, cred ca nu ma inseala intuisionul:)hi hi, o fi cum am zis initial-"pisoi" .Acuma eu recunosc ca daca ar fi dupa mine, as putea sa cer sa nu stim sexul bebeului, cand o sa fie cazul, fiindca ne vom bucura de gagalice indiferent ce va fi!! suntem oricum in al noualea cer!

La gemeni te pomenesti ca se sparge paharul

Despre ficat-si eu spun pas Pastele asta la drob, fiindca asta e, nu e bun si mai ales in primele 3 luni NU vreau sa fac nici o greseala aiurea pe care sa nu o mai pot repara.Sunt oricum destule de papat, insa pofta mea de mancare pentru chestii grele a cam disparut cu desavarsire..

hai va pup, dragalaselor! vorbarim curand!
O intrebare, inainte sa didsapr: mi s-a parut mie sau zicea cineva sa ne facem si noi un cont cu poze pe aici, unde sa ne punem pozele sa ne cunostem intre noi si apoi sa ne prezentam si gargaritele?

8 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubule, n-am idee de ce mi-e rau, cred ca am mancat ceva cu pofta. Dar am reusit sa mananc putina paine prajita cu branza si cred ca pot s-o fac sa ramana acolo. Sper sa imi revin pana maine, altfel maine- directia spital,sa nu fie vreo toxiinfectie sau mai stiu eu ce cu nume imposibil de pronuntat.
Iote cine are print Chiar sunt curioasa daca are vreo legatura cu realitatea Aflam noi curand
Despre poze: sunt pe prima pagina urmatorele linkuri:
Cont poze:http://s1171.photobucket.com/albums/r552/novdec2012/
cont poze:https://picasaweb.google.com/lh/webUpload?uname=102193628299565059717
Trebe username si parola ca sa poti intra, username este NovDec2012 iar parola este cea de la contul comun. Daca nu o ai, da o strigare

Onutz 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata ,

am intrat un pic inainte sa ne apucam de treaba prin casa si prin bucatarie , eu am cumparat ieri pasca , chiar 2 nu m-am incumetat sa o fac eu ,in rest nu o sa fac nici eu prea multe ca si noi tot prin vizite vom fi

va pup , spor la treaba si voua si sa nu va obositi f rau

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
10+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Cont poze:http://s1171.photobucket.com/albums/r552/novdec2012/
Trebe username si parola ca sa poti intra, username este NovDec2012 iar parola este cea de la contul comun. Daca nu o ai, da o strigare

Onutz 7+

Nici eu nu am parola ca sa pun poze pe linkurile acestea..daca ma poate ajuta careva:)
PS: eu maine plec la tara si voi petrece pastele acolo...nu anunt pe nimeni deocamdata eu..mi-am promis ca nu zic pana la 13 sapt nimanui!
Vroiam sa va intreb: oare branza(cash) de oaie facut din lapte inchegat, avem voie sa mancam? la mine la tara e traditie cu mileul de paste, oul, ceapa verde si cashul proaspat de oaie..si cum bunicamea il face direct in casa..ma gandeam, oare sa mananc? avand in vedere ca nu e facut din lapte pasueurizat? nici nu stiu ce sa fac..si e asa bun!:))

Fetelor va urez si eu Paste fericit, in caZ de nu mai intrati later si sa fiti constiente ca e primul nostru Paste cu bombonicile din burtica...chiar si intrauterin ..din cauza asta mie o sa mi se pare una din cele mai frumoase sarbatori de paste de pana acum!!

7+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Bubu pune reteta care o ai,sunt de fuga cu pregatirile si am de facut si ceva cumparaturi,oricum intru sa va pupacesc si inainte de inviere
Pup toate gravidutele suntem multe,sa ne pazeasca DD de tot ce e rau.

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi ,va doresc si eu din toata inima!
Fie ca Cel de Sus sa aiba grija de noi si de minunile din burticile noastre. Va pup pe toate,fetelor si aveti grija de voi !

Alina 9+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

(...)

Onutz, imi permit sa te corectez ca sa nu fie eroare pt majoritatea, pt ca deja am facut proba si cu una(doar "novdec2012") si cu alta("novdec2012@yahoo.com"), si corect este, la contul comun de poze:
user(adica la caseta "email"): novdec2012@yahoo.com (atentie, nu uitat sa puneti si yahoo.com dupa novdec2012)
si parola la cerere prin PM (dupa cum am incercat deja e aceeasi parola ca si la userul comun de la facut capitolele noi, cum ai spus).
Daca doriti, puteti sa schimbati parola de la contul de poze.

Daca puneti doar "novdec2012", va duce la alt cont picasa de poze.
Eu am intrat cu novdec2012@yahoo.com si deja contul era creat si are id: novdec minuni (o sa-l vedeti dupa ce va logati, sus in dreapta), si are deja un album de poze creat "24martie2012", si am inteles ca asta e contul comun de poze creat pt voi (cineva l-a creat deja pt voi, nu eu cand am intrat deja era creat).

Dar celalalt user(novdec2012) pare un cont nou-nout, pt ca la intrare mi-a cerut numele si prenumele (am pus "nov dec", pt ca nu stiam ce altceva sa scriu, ca prima data vad asa pasi in picasa) si mai trebuie inca ceva de facut pe acolo si nu ma bag ca nu prea am experiente cu picasa web albums.

Eu zic ca contul comun de poze e(la picasa web albums -google.com):
user: novdec2012@yahoo.com
parola: (la cerere prin PM)

La photobuket, nu stiu

Ce spuneti?
Daca gresesc cu ceva, imi cer scuze de pe acuma.

Mergi la inceput