Croatia 2012
Am dori sa mergem pt prima oara in Croatia cu doi copii de 4 ani si 6 ani. Plecam din Timisoara, ce ruta ar fi mai usoara, autostrada cat de mult se poate?
Vrem sa mergem la Plitvice, cum ar fi mai bine? sa mergem direct din Tm la Plitvice, sa stam acolo o noapte si dupa ce vizitam sa mergem catre mare sau sa ne cazam ibtr-un singur loc si si sa vizitam apoi Plitvice intr-o singura zi?
Daca aveti vreun loc de cazare fain la care ati fost, va rog sa imi dati un link sau coordonate. Ideal ar fi o casa cu curte inchisa, din cauza de copil autist ne-ar fi mai comod sa nu stam speriati ca fuge in strada din curte.
Ne intereseaza mare si Plitvice, intr-o saptamana nu vom putea vizita mai mult ...
Daca stiti vreun jurnal de calatorie in Croatia ma intereseaza de asemenea.
Multumesc mult de sfaturi, voi reveni dupa vacanta cu detalii despre calatorie. am gasit aici ceva discutii din 2008, dar banuiesc ca intre timp drumurile s-au mai aranjat, lumea a mai vizitat. Am admirat si pozele lui Marius :-)
Raspunsuri
marius spune:
Deja m-ai facut sa rad cu ultima propozitie. Nu am ce sa spun.
In principiu (vad ce imi mai cloceste mintea) vreau sa mergem si noi in Croatia undeva la sfarsitul lui august 20.08-10.09 pe zona asta undeva. Locul? Habar n'am. Unde ne place acolo ramanem. Poate mai spre sud dupa Split Omic Baska Voda... in jos undeva. Poate Bol - Brac vedem noi.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
lavi02 spune:
Chuny, s-a discutat in fiecare vara despre Croatia, si in 2011 si in 2010... cauta in urma, vei gasi subiectele sigur!
Din Tm cred ca cel mai usor e Tim-Belgrad si de acolo autostrada pana aproape de destinatie.
Eu cred ca e mai bine cu cazare separata la Plitvice, de fapt depinde si unde anume la mare te opresti.
In 2010 noi ne-am simtit foarte bine aici: http://histrica.com/anu/birimac1/4-0/
Aveam de urcat ceva de la plaja, nu foarte mult, ne-a prins bine la conditia fizica :). Dar aveam o terasa mare cat 2 camere, numai a noastra, care dadea spre gradina de zarzavat a proprietarilor. Foarte liniste. Terasa era umbrita de vita de vie. Un leandru isi scutura florile pe un colt de terasa, mai trebuia sa dam florile alea uscate, cu matura :) Terasa era cumva la parter, cu jumatate de metru deasurpa gradinii, nu era vreun pericol pt copii.
In 2009 si 2011 am stat la Brela aici: http://www.villamedic-brela.com/
si aici ne-a placut mult, am si revenit, dar terasa e la etaj. Nu este curte.
Am mai stat la Biograd na Moru dar nu ne-a placut in mod deosebit cazarea.
In 2005 am stat aici, pt vreo 2 nopti:
http://www.smjestaj.com.hr/kastela/apartmani-roko/
Gazdele - o familie cu vreo 3 copilasi destul de mici atunci, in 2005. Plaja din dreptul vilei liiibera, ici-colo cate cineva. Localitatea e intre Trogir si Split, nu e peisaj asa spectaculos ca la Brela.
La toate cazarile astea a fost curat, dragut, gazdele amabile.
puisorul spune:
Noi anul trecut am plecat din Cluj direct la Plitvice. Am ajuns seara pe la 6, am cautat si gasit cazare cam in jumate de ora. A doua zi am vizitat parcul iar a treia zi am coborat spre Brela. Informatii multe si utile gasesti si pe Softpedia.
Va invidiez pt vacanta minunata pe care o veti avea