Asp.opt(784)Felicitari IuliaCospy,Corina87,Mica26!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da, nu stie nimeni de ce nu ovulez natural unii spun ca e rezerva ovariana prea mica, altii zic ca doar e de proasta calitate. Cert e ca nu prea raspund la tratamente, Puregonul era mai bun pt mine. Pacat ca nu se mai fabrica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gata am terminat cu treaba, de acumo sa incerc sa imi pun dosarul in ordine ca am tot luat hartii din el si sa imi scriu intrebarile pe o foaie in ordine si dupa baita si pregatire pentru vizeta de maine de la doctor.
Alex stii cumva daca la pastilele astea care le luam noi am voie sa beau si eu un pahar de vin, bere ceva?
Nu sa beau sa cant asa sa gust ceva, ma gandesc ca poate o fi vreme frumoasa de mers la un gratar pe undeva de Pasti.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

MeAlex, eu VSH il am ok. ASLO nu mi-am facut dar mie mereu mi-a iesit Proteina C Reactiva peste limita si nimeni nu a stiut sa imi zica de ce mai ales ca de fiecare data cand am facut analiza asta eram (ma stiam) sanatoasa adica lipsita de vreo infectie sau inflamatie.
Gaby, daca ai scos din calcul PCOS-ul atunci nu stiu ce sa iti recomand pentru a imbunatati ovulatia. Daca era PCOS as fi zis clar Metformin dar daca esti sigura ca nu e PCOS la tine...(stii ca poti avea PCOS si fara chisturi sau mentruatie dereglata, doar cu rezistenta crescuta la insulina si diferiti hormoni sub sau peste limite ori raport LH/FHS peste 1 in ziua 2 a CM).

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Gaby, sper sa gasesti cat mai curand o solutie care sa ti se potriveasca si sa iti tii puiul in brate!

Miha, tin pumnii pt maine sa vii cu vesti si solutii bune!

Dana, multumesc mult!

Acum am primit si rez la beta de azi. E 91,89. Am vorbit si cu dr si desi facusem o programare pe 30, m-a chemat astazi, ca a zis ca sunt urgenta, avand in vedere cele de anul trecut. Doamne ajuta!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Iulia tinem pumnii ca totul sa fie ok>
Sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna
M-am intors de la eco si nu am vesti prea bune, am un folicul de 13mm, endo de 9.5mm, iar pe dreptul am 3 foliculi de 7mm (adica spera sa fie foliculi si nu chisturi in devenire). Da deci concluzia e ca nu am terminat cu injectiile. Deja nu mai am loc unde sa le mai fac, picioarele mele arata oribil, iar azi la sange nici nu stia de unde sa mai imi ia, ca peste tot eram verde.
Ah si maine iar la eco+sange.

Offf Gaby prin cate mai treci si tu, sper sa fie pana la urma, bafta multa in continuare.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Gaby, sper sa gasesti cat mai curand o solutie care sa ti se potriveasca si sa iti tii puiul in brate!

Miha, tin pumnii pt maine sa vii cu vesti si solutii bune!

Dana, multumesc mult!

Acum am primit si rez la beta de azi. E 91,89. Am vorbit si cu dr si desi facusem o programare pe 30, m-a chemat astazi, ca a zis ca sunt urgenta, avand in vedere cele de anul trecut. Doamne ajuta!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

felicitari pentru beta mare! o sa fie bine!

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

MeAlex, eu VSH il am ok. ASLO nu mi-am facut dar mie mereu mi-a iesit Proteina C Reactiva peste limita si nimeni nu a stiut sa imi zica de ce mai ales ca de fiecare data cand am facut analiza asta eram (ma stiam) sanatoasa adica lipsita de vreo infectie sau inflamatie.
Gaby, daca ai scos din calcul PCOS-ul atunci nu stiu ce sa iti recomand pentru a imbunatati ovulatia. Daca era PCOS as fi zis clar Metformin dar daca esti sigura ca nu e PCOS la tine...(stii ca poti avea PCOS si fara chisturi sau mentruatie dereglata, doar cu rezistenta crescuta la insulina si diferiti hormoni sub sau peste limite ori raport LH/FHS peste 1 in ziua 2 a CM).

<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Emilia tu ai facut analiza asta de rezistenta la insulina? in ce zi se recoleaza sau nu conteaza?

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor stiti cumva daca se poate face vaccin pentru rubeola si rujeola?
Trebuie sa stiu daca am avut boala inainte?
Parca as face daca nu exista contraindicatii ca vad ca la mine in oras se cam extind cazurile, am citit ca sunt vreo 300 de cazuri si e un oras mic.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor stiti cumva daca se poate face vaccin pentru rubeola si rujeola?
Trebuie sa stiu daca am avut boala inainte?
Parca as face daca nu exista contraindicatii ca vad ca la mine in oras se cam extind cazurile, am citit ca sunt vreo 300 de cazuri si e un oras mic.

Mihaela,eu stiu ca trebuie sa iti faci analizele ca sa vezi daca ai avut sau nu. Asa e la hepatita, deci nu stiu sigur daca si la ruje/rube o fi la fel

Mergi la inceput