Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
papanash spune:
Azi e zi de sarbatoare la multi ani frumosi tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui, mamici, pitici, tatici si toti cei dragi, la multi ani frumosi cu veselie si noroc !
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
alehiam spune:
La multi ani, Erina!
La multi ani greyeras!
La multi ani Valentina!
Eu am avut un curs saptamana trecuta pe la Londra. Robert a avut vacanta si au stat cu tati pe acasa. Zic ca s-a descurcat bine de tot tati cu ei. I-am gasit destul de nazdravani.
Mai nasol e ca de luni l-am dus pe Robert la gradi si de ieri au un caz de scarlatina la grupa mare. Deci mare distractie cu umblatul la doctor.
Cam astea sunt noutatile
Mad cu Robert si Lulu
papanash spune:
fetelor, ce s-a intamplat ??? unde ati fugit ?
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
luy spune:
La multi ani fericiti, Yaia !
Sa te bucuri de familia ta minunata, sa fii iubita si implinita !
carpatina spune:
La multi ani Yaia!
Sa fii iubita si visiele sa ti se impineasca!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alehiam Eu am avut un curs saptamana trecuta pe la Londra. Robert a avut vacanta si au stat cu tati pe acasa. |
Spune drept.. asa-i ca sotul a fost tare bucuros cand te-ai intors?
=====================
carpatina spune:
Ioana si amigdalita s-au separat, dar eu am zis sa pastram virusul in familie ca cine stie de unde sare "norocul".. Asa ca spatmana asta am cam bolit-o. Sper sa fie de ajuns.
=====================
luy spune:
Hei, carpatina, ce-ati facut acolo cu virusul ala, l-ati reciclat ? Ecologie, ecologie, dar sa nu exageram... Nu toate speciile trebuie salvate de la disparitie !
sa te faci ca noua cat mai repede !
Si sa nu-mi zici ca ni l-ai trimis si noua... de o saptamana o tot tragem cu Irina, ba cu febra mare, ba vomita, ba un drum de urgenta la spital ... de-astea... "distractive"
alehiam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Spune drept.. asa-i ca sotul a fost tare bucuros cand te-ai intors? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
ASA-I
Mad cu Robert si Lulu