Cat dureaza reactiile la acest vaccin? Si cum se manifesta? Febra cat de mare poate fi? Eruptia pe corp cat dureaza?
Multumesc
Vorbesti despre ROR (rujeola - oreion - rubeola) Priorix?
Reactiile, daca sunt, sunt variate de la copil la copil! NU prea poti compara!
Acum 2 sapt i s-a facut MBR-ul (ROR in Ro) si fix la o sapt a inceput sa faca febra, si sa se simta rau. Dupa doua zile de febra am mers la medic si ne-a confirmat ca starea ei e de la vaccin...asta dupa ce a controlat-o si in urechi (putin rosu) si in gat. In ziua respectiva incepuse sa-i apara si punctele pe corp. A trecut 5 zile si starea ei nu s-a schimbat, insa nu mai are febra. Dar eruptia e tot mai vizibila, nu mai mananca mancarea solida, e ff maraita, agitata in somn..
Am citit pe net ca eruptia nu dureaza mult, dar la noi e deja de 5 zile si imi pare cam mult, de aceea va intreb si pe voi, ca e prima oara cand ma lovesc de problema asta, ptr ca cea mare nu mi-a facut decat o zi febra fara alte simptome.
Multumesc
Eu stiu ca medicul mi-a zis, atunci cand am facut Priorix, ca daca va avea reacii, vor fi undeva intre zilele 9 si 14 de la efectuarea vaccinului.
Alexia a facut in a 10-a zi, febra moderata si diaree...dar i-au trecut repede cu tratare simptomatica.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Multumesc de raspunsuri, Ralu si Theo