Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
mi_bebelina spune:
Cata activitate pe aici.....cand am si eu timp sa va citesc nu scrieti si aseara.....aveam de citit 3 pagini. Pai se poate?
Azi sunt la foc automat, vreau sa termin curatenia in bucatarie..bleah, e cel mai nasol sa fac curat in bucatarie, dar trebe'. Apooi la 17.00 ma duc la film.
Deci ii dau zor.
Va pup, o zi buna sa aveti!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
stefulici spune:
Neata fetelor!
Ionelu, nu stiu ca sa-ti mai spun... tu aveai program de stat la pat de multa vreme, insa tu ai ignorat total... ridici 11 Kg, apoi te sperii ca vezi chiaguri de sange... Apoi cand crezi tu ca s-a mai linistit treaba zici ca esti cuminte nu mai depui efort, dar o plimbare tot ai faci!
Chiar nu intelegi ce inseamna REPAOS la pat? Inseamna ca stai doar in pat: nu te ridici decat la baie... si acolo scurt!
Tu scrii la laptop? Ca n-ai voie sa stai pe scaun la calculator?
Sunt foarte furioasa pe tine!Gandestete la copilasul ala mic care depinde totalmente de tine? De ce sa risti sa nasti prematur? Poate avea probleme! Stiu ca nu-i usor , dar se poate! Crezi caa mie sau lui Elly ne e uusor? Sunt f suparata pe tine!
Elena, si eu vad sange pe servetel de cate ori imi suuflu nasul, iar gingiile iii sangereaza mereu cand ma spal pe dinti!
Elyshor, te asteptam sa ieai din spital si sa stii ca te adir enorm ptr rabdarea ta! Eu stau doar de 2 luni in pat si uneori o iau pe aratura! Pupici!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
diana85 spune:
Buna dimineata!
Anitto, sper ca nu te-ai linistit de la ce ti-au zis fetele. E drept ca eu nu sunt cel mai bun exemplu (ca-mi pot numara contractiile de la sarcina asta pe degetele de la maini), insa nu cred ca e normal sa ai 30 de contractii pe zi! Si 10 dureroase?! Si tu sa te inghesui la smotru pe sub masa?! Stai linistita, odihneste-te in pat vreo doua zile si vezi daca e mai bine. Eu continui cu plimbarile (aproape zilnic cateva ore), stau ore bune in picioare pe la bucatarie, mai dau cu un mop si mai car vreo doua plase de cumparaturi dar nu am absolut nimic. Chiar ma apucau ingrjorarile ca oi trece de 40 de saptamani si inimosul nu da niciun semn ca doreste sa vina.
Cuchi, Asparagus, tare ma bucur ca puii sunt bine! Hai ca ati trecut si peste asta .
Mirina, nu mai baga in seama pe toata lumea! Tu te simti perfect, bebe e perfect, lasa-i sa zica ce vor! Pe mine ma acosteaza lumea (la coada, in statia de bus, etc.) sa faca conversatie si imi zic ca nu mai am mult, nu? Cand le ziceam ca o luna - o luna jumate faceau ochii cat cepele, la ce burta am. Asa, si? De-aia nu mai pot eu.
Elena, bine ai revenit! Ma bucur ca s-a incheiat drumul cel lung cu bine. Lasa tu nostalgia dupa vacanta, ca doar tu tot in vacanta esti, nu?
Alina, eu am facut tratament pentru candida cat am fost in spital, cu toate ca au zis ca nu stiu daca sa-mi dea ori nu. A functionat perfect, dar in 2-3 saptamani a recidivat. Ma enerveaza de mor (cu toate ca singurul aspect negativ e secretia schimbata, noroc ca nu sunt si mancarimi si altele). Vreau sa cer din nou tratament cand merg vineri la control, daca ma mai tine vreo doua-trei saptamani tot e bine. Am inteles ca sarcina schimba ph-ul si ar fi una din cauzele aparitiei.
Noi suntem tot excelent. Dorm fara probleme vreo 10 ore pe noapte (ma trezesc de 3-4 ori sa merg la baie dar nu am probleme cu readormitul). Voi spuneti ca va trezesc bebeii - eu ma gandeam ca oare al meu doarme noaptea de nu am probleme de genul asta? Dar ieri mi-a zis sotul meu ca l-a simtit noaptea, misuna de numai. Eu habar nu aveam. Deci, cred ca el isi face numarul doar ca eu dorm .
Ieri am avut si eu o zi in care am fost cam nervoasa si deprimata fara absolut niciun motiv, insa a trecut. Si acum doua zile ne-am rasfat. Imi doresc de mult timp sa mergem prin Lisabona cu autobusurile alea turistice, cu doua etaje si descoperite - pana acum nu am fost. Am zis ca daca nu mergem saptamanile astea nu mai mergem niciodata. Asa ca, zis si facut. Am petrecut o zi de "vacanta" veritabila, ne-am plimbat cu busul vreo trei ore pe malul marii si inca cateva prin oras - a fost minunat .
Diana 36+ cu Mirciulica
AMR 3+
Deea_Deeutza spune:
Salutare la burtoase
Servesc o cafea slaaaba cu lapte ca nu am mai beut deloc de vreo saptamana.
Am avut tensiunea 11/9 si puls 101. Nu stiu daca e foarte rau, aparatul meu arata pe galben, deci nu bun, dar simteam ca-mi iese inima din piept si vedeam cam alb-negru... si asta la ora 11 dimineata, pe nebaute/nemancate (anitta da-ti o parere aici)
Cu raceala stau mai bine, nas infundat si plin, dar macar nu mai stranut, Virgi
Cand citesc ca nici voi nu dormiti bine noaptea de dureri parca ma mai linistesc si-mi dau seama ca daca nu sunt singura, e normal.
Abia merg, ca o rata, glezna dreapta se umfla de nebuna, dar am reusit in astea 2 zile sa facem (eu, mama si Andrei) casa luna, totul luceste, miroase a curat.
Sambata plec la tara la bunici si cu toate ca mi-e un dor nebun de toti 3 care mai sunt, ma gandesc cu groaza la paturile lor. Abia ma invart in patul meu bun de acasa, la tara cred ca o sa capiez cu "dormezele"(pat cu arcuri pe romaneste) lor si cu iesitul la pipi de 5 ori/noapte afara in curte. Ma bucur ca o sa respir aer ultra curat (in spatele casei am padure) si ca o sa am tot familionul aproape.
Miha81 deci te trec cu nascare la Bucuresti sau pe drum Buzau-Buc?
Anitta mea scumpa, Ionelule, fetelor cu muuulta adrenalina si energie, va rog din suflet si eu, lasati naiba treaba aia, ca mai exista un bebe in burtica voastra care tre sa primeasca liniste si calm, nu smotroiala, contractii ne/dureroase.
Gata, am facut pe sfatoasa
Azi am fost la cumparaturi de papa, manechiura si dupa amiaza ma duc la o intalnire cu 2 prietene.
Sa aveti o zi fara contractii si cu muuulta liniste
Deea 31+ cu fara nume
Deea_Deeutza spune:
joana baga pozele cu coltisorul pe picasa sa vaza si ochiu nostru curios
Deea 31+ cu fara nume
elena_gd spune:
Buna dimineata pentru a doua oara! Cum mi-au trimis mesaj ca nu se fac orele astazi am reluat somnicul.
Diana ai dreptate ca sunt intr-o vacanta continua...din sept 2009 chiar, e mai mult de plans decat de ras, dar sanatosi sa fim.
Fetelor va multumesc pentru raspunsurile cu sangerarile, credeam ca sunt eu un specimen mai ciudat.
Eu am remarcat ca in aceste cateva zile cat am lipsit a crescut simtitor burtica si am inceput sa ma misc mai greu si sa mai si obosesc. Eu ma voiam balerina pana la nastere, s-a schimbat planul.
Am pus pozici cu burtica lui bebster pe picasa, acum seman si eu a bortzomeg.
, fug la piata si apoi bucatareala!
Elena 31+ cu Bebster AMR 8+
ella81it spune:
Mai fetelor nu reusesc sa intru pe picasa sa vad si eu pozeleimi cere un nr. de tel
Mai am o problema cred ca Matteo s-a intorsla ultima eco era cu capul in jos,dar acum sughite si il simt sus capulAsa o fi sau doar mi se pare
DIANA ma bucur ca esti bine
ELENA as vrea sa dorm si eu putin acum,ploua afara si parca am trage la somn
Eu cautam acum mobila ptr.camera baietiloram camera destul de mica si nu imi sta 2 paturi de o pers.plus sifonier,birou etc.
Sotul zice sa luam paturi supraetajate dar imi e teama,Alex are o pasiune sa sara in pat
Zilele trecute ma striga ,,mami mami mai am putin si alung la lustra
Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
ella81it spune:
Ce parera aveti despre asta?http://www.zggroup.com/catalogo/mobili/camerette/letti-a-ponte/trend23.html
Eu stau cu teama sa nu cada Alex de la inaltimea aia
Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
blanca000 spune:
Ella eu tocmai ce am terminat camera Evei, de fapt a fetelor..si am cautat si rascautat idei de paturi pt 2 copii in aceeasi camera micuta de apt de bloc..am vazut sute de foto si m-au tentat la greu paturile suprapuse dar mi-a fost frica..cred ca acolo sus ar dormii un copil de la 6 ani in sus ( minim) iar unul mic (ca cel ce va venii) clar nu are ce sa caute acolo..plus ca e complicat cu blocatul scarilor..noaptea sa se de ajos la pipi...asa ca am ajun s la concluzia ca doua paturi joase ne trebuie..nu mi-a convenit nici ideea de pat-sertar din acela ce se trage si e la un nivel mai jos..asa c aam gandit si am facut un pat d eo persoana extensibil la 2 persoane la acelasi nivel..e copie dupa un model Ikea..diferenta intre cadrele patului e de 2 cm dar asa este si la Ikea si ei au saltele speciale de 10 cm si 12 cm (deci cu diferenta de neviel) ca atunci cand tragi patul sa il extinzi sa fie totul perfect...sper ca ai inteles..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ionelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefulici Ionelu, nu stiu ca sa-ti mai spun... tu aveai program de stat la pat de multa vreme, insa tu ai ignorat total... ridici 11 Kg, apoi te sperii ca vezi chiaguri de sange... Apoi cand crezi tu ca s-a mai linistit treaba zici ca esti cuminte nu mai depui efort, dar o plimbare tot ai faci! Chiar nu intelegi ce inseamna REPAOS la pat? Inseamna ca stai doar in pat: nu te ridici decat la baie... si acolo scurt! Tu scrii la laptop? Ca n-ai voie sa stai pe scaun la calculator? Sunt foarte furioasa pe tine!Gandestete la copilasul ala mic care depinde totalmente de tine? De ce sa risti sa nasti prematur? Poate avea probleme! Stiu ca nu-i usor , dar se poate! Crezi caa mie sau lui Elly ne e uusor? Sunt f suparata pe tine! |
Mama ce mustruluiala mi-ai tras.... pe care o merit din plin
Dar sa ne intelegem, mie nu mi-a zis doctorul repaos total la pat decat ieri. Eu trebuia sa stau linistita si cat mai mult pe acasa, dar aveam voie sa ies. Insa fara efort... Am gresit pentru ca am ridicat-o pe bebelina vineri, dar sa stii ca nu mi-am dat seama pe moment.... in fine, nu are rost sa mai dezbatem pe ce a fost, important e ca pitica sa mai stea 3 saptamani in burtica, iar eu sa stau de acum incolo doar in pat cu picioarele in sus. Voi iesi doar la doctor, cand va fi cazul, pe 17 si pe 26... sper sa ajungem pana acolo
Iar referitor la laptop, sa stii ca nu stau pe scaun, ci in pat, la orizontala. Am o masuta de laptop cu picioare reglabile si care se inclina la ce unghi vreau... pe acest suport tin si laptopul (care este de 11 inch) si cartile cand lecturez, deci nu ma apasa nimic pe burta
In rest suntem bine, raportam pozitia orizontala cu picioarele ridicate
Ioana 35+ cu Bianca Maria
AMR... cat o vrea Dumnezeu