Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 21
alina_gabi spune:
Virgi, parul meu creste greu si fiind si cret se vede tare urat asa inscarat in sapte zari
. Cred ca se va speria bebita mea cand ma va vedea asa ciufulita. Noroc ca nu vede asa bine la inceput
!
Asa este cu devotamentul si cu implicarea barbatilor tauri. Si al meu e atat de grijuliu!
M-ati omorat azi cu cozonacul! Aveam de doua zile in casa(cumparat ca mie nu imi aduce nimeni mancarica gatita) si nu m-am atins de el pt ca sincer nu ma tenta, iar azi am mancat 3 felii
.
Ma duc la nani
sa profit cat pot ca nu stiu ce program are bebita mea in noaptea asta.
Alina
cu bebelusa
35+
virgiL spune:
Cu mare drag ANDRA te astept la cozonac!Am si pasca cu branza(daca te tenteaza)....asa de una singura n-are nici un farmec...si noaptea
....Eu stiu ce sa zic de ochii lui bebu?Daca n-a avut Ioana ochii lui tati verzi(ca vorba aia e fetitza si m-as fi asteptat)...mi-ar placea sa aiba ochii albastri ai bunicului meu...sau bunicului sotzului....
.Da-i bun oricum ,numa sa fie sanatos!![]()
Cum de nu dormi la ora asta?...Pe mine ma cam parasesc puterile....Fug si eu la nani!Noapte linistita va doresc!
Virginia 36+ cu
,mami de Ioana 
AMR 14 zileeeeeee!
virgiL spune:
BUNA DIMINEATZAAAAAAA!Eu dau cafeaua,ceaiul si cerealele.....cine ne face casutza noua?PUPICI si o zi minunata sa avem!

Virginia 36+ cu
,mami de Ioana 
AMR 14 zileeeeeee!
albinuta83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui virgiL BUNA DIMINEATZAAAAAAA!Eu dau cafeaua,ceaiul si cerealele.....cine ne face casutza noua?PUPICI si o zi minunata sa avem! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Virginia 36+ cu ,mami de Ioana ![]() AMR 14 zileeeeeee! |
Neata!
PaI bine mai Virgi, aseara tu ai inchis si acum tot tu ne intampini de dimineata?!
ma bag la cafea si eu ca sunt trezita de la 7
O sa ma uit si in picassa sa te admir si eu

Azi nu avem voie sa fim suparate si cel putin pana luni sa aducem numai vesti bune!!! Ce ziceti?

33+ cu
Rares-IustinMutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
mi_bebelina spune:
Neatza si de la mine!
Elyshor, bine ai revenit mamico, hai ca mai e putin de stat in pat!
Virgi, si eu am avut o stare nasoala rau, m-a durut mijlocul de numa' aseara.....da mi-am si facut-o cu mana mea. Azi ma mai relaxez.....mancarica, calcat hainute de bebe si bagaj ca maine dis-de-dimineata plec sa-mi vad cupilu....offffff, mi-e asa dor de Deliuca mea, n-am vazut-o de aproape 3 saptamani....
Deci numai eu suntanormala? Mi-a dat sa fac morfo III in sapt 34-36.eu m-am programat pt 35+.....in fine, de-abia astept.
Ma duc la bagajul meu!
Va pup!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si
cu 
maiiunie2012 spune:
Am creat capitol nou aici 44 , dar o rog pe Ellishor sau pe cine se pricepe mai bine sa coafeze un pic prima pagina. Apar niste chestii pe acolo care sigur nu trebuia sa apara ![]()
Deea