Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 18
BelissimaEva spune:
Bine ai revenit, draguta Ellyshor! Ma bucur ca toate gandurile noastre de bine au ajuns direct la tine si te-au mobilizat!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +
AMR 6 weeks +
ionelu spune:
Bine ai revenit, Ellyshor!!! Ma bucur ca esti ok si ca iti petreci sarbatorile acasa. Ai grija de tine si de Babyboom! Sa aveti parte de un Paste fericit si linistit
Ioana 35+ cu Bianca Maria
AMR... cat o vrea Dumnezeu
Ellyshor spune:
Va multumesc, dragele mele!
Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa avem sarbatori linistite si cu bebeii la caldurica.
Elly 36+ cu Babyboom
AMR 3+ saptamani!
Andra_C spune:
Bine ai sosit, Elisorule!!! Cand implinesti 37? Ca atunci e deja la termen
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+
elena_gd spune:
Seara buna fetelor!
Raportam una bucata bebster scump si bucalat de 1742g +/- 254g, FHR= 139 bpm si la 31s 4z e in urma ecografic cu 2 zile. Ca de obicei capul e cel mai in urma cu 8 zile, dar pe ansamblu doctorita a spus ca e bine proportionat. Da Doamne sa fim bine pana la capat!
Elly bine ai venit acasa!
Fetelor si eu am inceput sa am scurgeri mai abundente, sper sa nu fi revenit infectia urinara cu E-coli, ca de obicei la mine merg mana-n mana.
Legat de Paste, am fost astazi sa iau vopsea pentru oua si nu am mai gasit , neuronul gravid nu s-a gandit sa o cumpere inainte de Pastele catolic. De gatit nu prea am chef, cred ca o sa fac o salata de vinete, cumpar ceva asemanator cu drobul nostru si chec, ca nu se gaseste cozonac.
Legat de cercelusi, aici fetele poarta cercei dupa 9-10 ani.
Ioana super tare bebe Cristian 3gk sa fie sanatos ca e asteptat cu mult drag.
burticile!
Elena 31+ cu Bebster AMR 8+
joana2672001 spune:
Elly bine ai venit acasa Ma bucur mult ca babyboom e bine si a stat la cadurica pana acum. Sa aveti parte de sarbatori fericite in variata 2 in 1 ca de anul cu toate o sa ne sarbatorim in varianta inmultita:D.
Dragelor va multumesc de urari, eu sunt sigura ca mai sta pana pe saptaman viitoare. Am eu asa un sentiment, acum sper sa fie si adevart insa vom vedea.
Ioana, mamica lui Cristian 34 / 36 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
miha81 spune:
Elly bine ai venit! Ne-ai lipsit tare mult! Ma bucur din suflet ca esti bine!
Fetelor am vazut ca vorbeati ceva de revenirea celor 85%? Eu nu am auzit nimic!
Ioana sa iti traiasca grasunelul!
Si noi am vopsit astazi oua! Nici noi nu ne omoram cu mancatul suntem mai mult cu ciognitul... Dar a fost super distractie pentr ca Bianca si-a invitat inca 3 colegi de gradinita si am impachetat ouale in hartie creponata apoi le-am dat cu otet si dupa ce s-au uscat le-am pictat si decorat cu paiete si cu ochisori. E drept ca am mai avut o prietena in vizita si impreuna am supravegheat copilasii ca nu este usor cu 4 copilasi de 5-6 ani. Cat despre mancare eu nu mai fac decat cozonaci ca le dau si socrilor si parintilor. Fac pentru ca imi place sa fac iar mancare iau de la ei la pachet.
pozeBianca
miha81 spune:
Deea sper din tot sufletul ca a fost o gluma cu nasterea...Mi-e imi este tare teama de unde se va intampla...Ma ajuti la semnatra ca nu am gasit...(Duminica intru in 33 de saptamani)
pozeBianca
virgiL spune:
BUNA SEARA,BURTOASELOR,FRUMOASELOR!
Ieri n-am intrat ca ni-a fost rau tare si n-am vrut cu nici un chip sa va indispun.N-am avut cine stie ce contractii,dar o stare alterata asa,per ansamblu,dureri de spate,greata si niste dureri la mers......Am crezut ca va fac o surpriza.Dar nu e cazul,am fost la control,intr-adevar colul s-a scurtat de la 3,7 acum 2 sapt,la 3,5 acum o saptamana,iar azi aveam 2,5 cm.Deci concluzie repaus cat mai mult,pastilutele in continuare...si ma puteti trece in listutza cu cezariana programata pe 27 aprilie(daca sta bebu cuminte).
IONELU,!Gata sunt bine!
ELLY;bine ai revenit!.Stai cumintica si sarbatoreste-ti in liniste sarbatorile,incarca-te maxim de ZEN!
IOANA,ELENA,felicitari pt bebei!
Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!