Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
joana2672001 spune:
Dragelor, am venit de la control. Bebelul e tare bine, are 3000 g , e vioi , sta tare bine infipt in vezica mea:)). Colul, are 1 .5 cm deci aproape inexistent. Este tottusi posterior ce am inteles ca e bine, insa sters si scurt si tot ce ti poti dori:)). Dr spera sa mai stam inca o saptamana daca nu este oki si asa. Eu o sa ma menajez cat pot demult si acum fiecare zi ce trece e un bonus.
Eu am asa un sentiment de liniste, nu sunt deloc speriata, desi ma asteptam sa fiu, sunt senina si sper sa recunosc momentul in acre incepe travaliu. Stiu ca totul o sa fie bine, simt asta asa ca incerc sa mi apstrez ZEN ul de acum cat mai mult.
Elly te asteptam acasa scumpo
Ioana, mamica lui Cristian 34 / 36 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
ionelu spune:
Vaaaai Ioana, ce putin mai ai Sper sa mai stea Cristian inca putin, macar sa treaca saptamana asta. Bine ca e grasunel, deja la 3kg e super bine. Sigur o sa aiba mai mult la nastere
Tu stai linistita, acasa in pat si asteapta sa vina marele moment ma bucur ca te-ai linistit, chiar nu ai de ce sa iti faci probleme. Mult a fost, putin a ramas si o sa il tii pe printisorul Cristian in brate
Te pup si ai grija de voi
Ioana 35+ cu Bianca Maria
AMR... cat o vrea Dumnezeu
Cuchilici spune:
wow Ioana, 3kg, maricel Cristian, felicitari! Sa vina sanatos!
Fetelor de unde ma bucuram ca mie nu mi se umfla deloc picioarele, na ca am patit-o. Umflate si dureroase. Voi ce mai faceati in afara de mancat fara sare si baut multa apa? of of mai mai
Ca sa ma simt mai bine ma gandesc la primul trimestru si dintr-o data parca totul e roz
Ioana (Asparagus) nu stiu cum ai rezistat atat cu naveta si cu greata. Cum mai esti acum?
Noi am venit alaltaieri seara la Ploiesti, ca mai trebuiau semnate niste acte pentru casa. Nu mai vroiam sa venim pana in bebe ca se intareste burta din ce in ce mai des si mai usor, dar a trebuit. Cu ocazia asta i-am facut si imputernicire lui Bogdan pentru actele finale. Si cum imi parea rau ca anul asta nu mai facem Pastele acasa, uite ca tot acasa am ajuns, si nu-mi pare rau. Ramanem pana luni Ai mei chiar acum imi fac prajitura mea preferata : prajitura cu spuma si gem de caise
Corina 33+ cu Vlad Alexandru
ClaraJ spune:
Buna fetelor,
WOW MAMMITA - chiar m-am mirat si eu cind am citit ca nu mai faci nici un eco pina la sfirsit. Si aici se fac putine, insa, am facut cite unul mare pentru fiecare trimestru. Ultimul a fost saptamina trecuta la 35 de saptamini, iar de saptamina asta merg in fiecare saptamina la cabinet sa fiu monitorizata, sa vada cum creste bebe, daca ramine in aceasi pozitie etc. La fel au procedat si la Bryce.
Fetelor, va urez spor la treaba si sa va iasa cozonacii cit mai pufosi!!!
Va pupam,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 36+
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ClaraJ Buna fetelor, WOW MAMMITA - chiar m-am mirat si eu cind am citit ca nu mai faci nici un eco pina la sfirsit. Si aici se fac putine, insa, am facut cite unul mare pentru fiecare trimestru. Ultimul a fost saptamina trecuta la 35 de saptamini, iar de saptamina asta merg in fiecare saptamina la cabinet sa fiu monitorizata, sa vada cum creste bebe, daca ramine in aceasi pozitie etc. La fel au procedat si la Bryce. Fetelor, va urez spor la treaba si sa va iasa cozonacii cit mai pufosi!!! Va pupam, Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 36+ |
Mda...asa cum ziceam, asta e procedura..La control merg si eu tot la 2 sapt incepand cu s28, dar e doar cantarit, verificat burtica, verificat urina, verificat bataile inimioarei la bebe si luat tensiune. Control de col se face saptamanal incepand cu s36 si..atat! Bineinteles ca daca apar chestii neprevazute se face control mai amanuntit, eco si tot setul, dar daca totul pare sa decurga normal..cam asta e tot!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
Mmamita spune:
Joanna, ce bine ca esti asa de senina! Tinem pumnii sa mai stea bebe inca putin!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
ella81it spune:
Am vopsit ouam-a ajutat si Alex!Nu au iesit super frumoase dar merge,le-am facut cu baitul meu,la anu o sa fiu cu baietii mei
IOANA felicitari ptr.grasunelEu acum 3 sapt.aveam colul 2cm si nu am stat prea cuminte,acum cred ca e deja sters
Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
enona3006 spune:
Buna fetelor,
Va multumesc pentru incurajari . Astazi m-am mai linistit; si asa n-am ce face decat sa astept si sa fiu pozitiva. Pana acuma nu s-a considerat ca ar fi fost vre-o problema, avand in vedere ca diferenta ramasese constanta intre ecografii, dar acuma exact cand trebuia sa ia mai mult in greutate a luat mai putin. Sa vedem ce se intampla saptamana care urmeaza. Cum o iesi mic sau mare, speram sa fie sanatos, ca vorba voastra s-au nascut o sumedenie de copii cu greutate mica si au fost bine merci. Il dam noi dupa aceea la inot si la volei sa creasca mare.
Joana mai e un pic pana la venirea bebelusului, asa ca iti tin pumnii sa ai o nastere usoara. Eu sunt in stand-by chiar daca de maine teoretic si eu sunt la termen.
Vad ca vorbiti de bunatatile de Paste. Eu ca de obicei zic pas. Am avut o tendinta anul trecut sa fac oua rosii dar din diverse motive am renuntat. Anul asta pe langa lenea care m-a cuprins de vre-o saptamana, stiu ca iar o sa primesc o tona de mancare. Nush de ce dar de fiecare data parca e o competitie intre mama si soacra-mea la zecile de sarmale, oua, fripturi si cozonaci desi petrecem cu totii impreuna. Nu vor sa inteleaga ca n-are cine sa manance atata, de cele mai multe ori am ajuns sa arunc mancarea dupa vre-o saptamana desi urasc sa fac chestia asta. Am zis ca daca mai trec pe langa vre-un cimitir, sau vre-o biserica o sa mai impart din mancare ca e pacat de ea. Asa ca friptura facuta de mine ar lipsi.
Si pentru ca vorbeati de Saptamana Mare, pana acum cativa ani ma duceam de fiecare data la Prohod. Era superb. Cred ca cel mai frumos a fost intr-un an cand am mers la Domnita Balasa, caci una din 3 strofe o canta corul. Anul asta nu cred ca rezist atatea ore in picioare si in aer inchis, asa ca nu ma duc. Dar poate in cativa ani o sa imi reiau obiceiul.
Spor in continuare la pregatiri!
Cu bebe de 36+ in burtica
BelissimaEva spune:
Felicitari Joanna pentru grasunelul Cristian si felicitari pentru starea de Zen ! Sper sa reusesc sa imi mentin si eu starea asta de liniste cand ma voi apropia de marea intalnire
Diana, nici noi nu mancam oua fierte .. cel mult 3-4 pe an, asa ca nici prin gand nu imi trece sa mozolesc vase pentru vopsit! Am cumparat un carton cu 10 oua frumos colorate doar sa fie acolo pe masa , de miel nici nu se pune problema in dieta noastra.. vom baga un muschi de vita la cuptor cu ceva garnitura si probabil o prajitura de casa cu fructe! Vom fi singurei asa ca nu am de ce sa ma omor cu pregatiri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +
AMR 6 weeks +
Ellyshor spune:
Va pupam dulce, dragi burticute!
Am ajuns si noi acasa!
Suntem binisor, mai avem ceva contractii dar sper sa fie ok si sa treaca sarbatorile cu bine.
Puiul meu e suuuper activ, abia ma mai tin la el. Parca ar vrea sa-mi rupa burtica in doua :))))))
Am avut un shoc astazi cand m-am uitat in oglinda si am vazut caat mi-a crescut burtica in 3 saptamani
Va multumesc din suflet pt gandurile frumoase, toate au ajuns la mine prin intermediul dragei noastre Onutza si m-au ajutat mult sa depasesc momentele critice.
Asadar...iata-ne ajunsi aproape de 37 de saptamani. Pur si simplu nu-mi vine sa cred.
Sunt in perioada de acomodare: Cata a renovat camera, a rearanjat mobila, a pus patutul lui bebe...si stau si ma minunez de toate
Elly 33+ cu Babyboom
AMR 6+ saptamani!